Zablokovanie internet bankingu
Zablokovanie internet bankingu
Stala sa mi takato vec..
prvy krat som pouzival sluzbu, ze som posielal pomocou IB peniaze z uctu na ucet(chcel som poslat 100sk do e-stavkovej kancelarie)..
no ale co sa nestalo, k odoslaniu prikazu sa a to spytalo nejaku "zaloznu otazku", ze krstne meno mojej mami(ako nie ze by som nevedel ako sa vola, ale asi som to zadal predtym inak..)..
no zadal som to dvakrat zle, a "vas ucet bol zablokovany"..
ucet mam uz asi dva roky, nepamatal som si, ze by som taketo veci zadaval, asi hej , ked si to pytali, ale co uz nooo proste..
no a co ted???ako musim ist zajtra do banky, aby mi to znova spojazdnili ci co??
nefim nikde ani na ich stranke najist odpoved na to..
mam VUB-start konto..
diki
prvy krat som pouzival sluzbu, ze som posielal pomocou IB peniaze z uctu na ucet(chcel som poslat 100sk do e-stavkovej kancelarie)..
no ale co sa nestalo, k odoslaniu prikazu sa a to spytalo nejaku "zaloznu otazku", ze krstne meno mojej mami(ako nie ze by som nevedel ako sa vola, ale asi som to zadal predtym inak..)..
no zadal som to dvakrat zle, a "vas ucet bol zablokovany"..
ucet mam uz asi dva roky, nepamatal som si, ze by som taketo veci zadaval, asi hej , ked si to pytali, ale co uz nooo proste..
no a co ted???ako musim ist zajtra do banky, aby mi to znova spojazdnili ci co??
nefim nikde ani na ich stranke najist odpoved na to..
mam VUB-start konto..
diki
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
A sranda ako sa VUBka snazi vylepsit svoj imidz... Riaditel VUB ma vlastny blog... http://spurny.blog.sme.sk/marcus-16 napísal:ako dakujem pekne za takuto sluzbu..
ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet....
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet....
Tak to by som povedalmarcus-16 napísal:ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany![]()
-Teraz keby som si vyberal banku, šiel by som do ČSOB. Možno sa niektorí čudujete, ale mne by bola idealna.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aj mne sa to stalo...netreba ist do banky. Staci zavolat infolinku VUB (0850 123 000), odpovedat na par kontrolnych otazok a operatorka to spravi. Pri zadavani staci citat aj info, ktore je hned pri policku
Odpoveď na záložnú otázku
Na potvrdenie transakcie máte 2 pokusy odpovedať na záložnú otázku. Po druhej nesprávnej odpovedi dôjde k zablokovaniu prístupu na Váš účet(y) a do Internet bankingu.
Preto dôsledne dodržujte zásadu, že odpovede neobsahujú diakritiku a zadávajú sa malými písmenami.
V prípade zablokovania máte možnosť:
zavolať na službu Kontakt na číslo 0850 123 000
navštíviť pobočku, kde máte vedený bežný účet a zriadenú službu Internet banking.