Zablokovanie internet bankingu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Zablokovanie internet bankingu

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Stala sa mi takato vec..
prvy krat som pouzival sluzbu, ze som posielal pomocou IB peniaze z uctu na ucet(chcel som poslat 100sk do e-stavkovej kancelarie)..
no ale co sa nestalo, k odoslaniu prikazu sa a to spytalo nejaku "zaloznu otazku", ze krstne meno mojej mami(ako nie ze by som nevedel ako sa vola, ale asi som to zadal predtym inak..)..
no zadal som to dvakrat zle, a "vas ucet bol zablokovany"..
ucet mam uz asi dva roky, nepamatal som si, ze by som taketo veci zadaval, asi hej , ked si to pytali, ale co uz nooo proste..
no a co ted???ako musim ist zajtra do banky, aby mi to znova spojazdnili ci co??
nefim nikde ani na ich stranke najist odpoved na to..
mam VUB-start konto..
diki
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No asi budes muset ist do banky :?
Mne sa taketo veci uz stali tak radsej vsade vsetko zadavam pravdive :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je len ochrana keby sa ti tam chcel niekto nabúrať. Stačí, keď pôjdeš do banky, vysvetlíš, čo si spravil, budú chcieť dáky doklad, ukážeš, overia, spojazdnia :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Musis ist do banky. Dalsia diskusia je, myslim si, zbytocna.
marcus-16
Star
Star

no zbohom..som tam teraz volal, zadaval udaje jak drbko a nakoniec mi povedala ze na tie ich "zalozne otazky" som ani ziadne odpovede udane nemal..takze som tam asi nemal napisat NIC :!:
ako dakujem pekne za takuto sluzbu..mam pekny program na zajtrajsie doobedie..navsteva banky :?
no nic..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

marcus-16 napísal:ako dakujem pekne za takuto sluzbu..
A sranda ako sa VUBka snazi vylepsit svoj imidz... Riaditel VUB ma vlastny blog... http://spurny.blog.sme.sk/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To nie je o vylepseni image, tych par clankov a par ludi co si to precita nic nezmeni na tom, ako si VUB vedie na trhu a co za postoj k nej maju ludia, ci uz zakaznici alebo ludia od konkurencie.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Vzhľadom na problémy a amatérov s ktorými som sa vo VUBke niekoľkokrát stretla vnímam Spurneho blog ako riadnu trapošinu. :lol: Kedysi som mala StartKonto ale prešla som do HVB (teraz UniCredit) a neľutujem.
marcus-16
Star
Star

ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany :evil:
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet....
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Pokial som dobre pochopil, tak tie "zalozne otazky" su akousi nahradou za GRIP kartu?? Ja mam studentsky ucet v SLSP a pri prevode/platbe ma poziada o zadanie cisla z nejakej suradnice na GRID karte. Je to ten isty princip, nie?!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

marcus-16 napísal:ako sranda, bol som v banke, odblokovali mi ho a zevraj tieto otazky su napisane na zmluve co som s nimi podpisoval..dosiel som domov, odniekial vyhrabal zmluvu, zadal som spravnu odpoved(a to 100percentne, ete som to druhykrat napisal normalne v tex. editore, aby som vedel ze som sa nepomylil..)..
a co sa stalo??moj ucet bol zablokovany :evil:
tusim sa moje dobre vztahy s VUBckou skoncili..zacinam hladat iny studentsky ucet....
Tak to by som povedal :lol: Veľa študákov si pochvaluje SlSp. Ja osobne mám tatrabanku, keď som si zakladal účet sa ostatným bankám o takých službách ani nesnívalo. Tatrabanka ma veľmi dobrú podporu (Dialog, IB, husta siet pobočiek a bankomatov) avšak je spoplatnena sumou 16skmesiac (pre študentov). Keď máš na účte tuším nad 2000SK tak je to zdarma.

-Teraz keby som si vyberal banku, šiel by som do ČSOB. Možno sa niektorí čudujete, ale mne by bola idealna.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Aj mne sa to stalo...netreba ist do banky. Staci zavolat infolinku VUB (0850 123 000), odpovedat na par kontrolnych otazok a operatorka to spravi. Pri zadavani staci citat aj info, ktore je hned pri policku
Odpoveď na záložnú otázku

Na potvrdenie transakcie máte 2 pokusy odpovedať na záložnú otázku. Po druhej nesprávnej odpovedi dôjde k zablokovaniu prístupu na Váš účet(y) a do Internet bankingu.

Preto dôsledne dodržujte zásadu, že odpovede neobsahujú diakritiku a zadávajú sa malými písmenami.

V prípade zablokovania máte možnosť:
zavolať na službu Kontakt na číslo 0850 123 000
navštíviť pobočku, kde máte vedený bežný účet a zriadenú službu Internet banking.
marcus-16
Star
Star

ako vcera som tam aj volal..zozralo mi to nejakych 80sk kredit zaa nejakych 5 minut hovoru a nakoniec mi povedala, ze to telefonicky neodblokuje, ze musim do banky :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Frikso: JJ presne preto pouzivam TB - najviac bankomatov a najlepsi IB. Ale ten poplatok 16 Sk......povedzme si otvorene, kto ma na ucte menej ako 2000, resp. par tisic :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Frco:No momentalne ja :lol: Ale 16sk ma nezabije. :) Už sa neviem dočkať peňazí za brigádu. Ale tak to vidím, že sa v banke dlho neohrejú :oops:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

marcus-16 napísal:ako vcera som tam aj volal..zozralo mi to nejakych 80sk kredit zaa nejakych 5 minut hovoru a nakoniec mi povedala, ze to telefonicky neodblokuje, ze musim do banky :roll:
No...niekomu staci zavolat, niekomu nie :)
Napísať odpoveď