Ako zacat chodit s babou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Alebo je tu vôbec človek ktorý sa to spátal ženskej? Budeme spolu chodiť? Budeš so mnou chodiť? Nechcela by si so mnou chodiť?? Lebo ja by som asi umrel smiechom keby som to počul :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

krupica_dnb napísal:Budeme spolu chodiť? Budeš so mnou chodiť? Nechcela by si so mnou chodiť?? Lebo ja by som asi umrel smiechom keby som to počul :D
to sa robilo ako 10-11 rocny:)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tieto slova mi robia usmev na tvari,,,HH fakt cool...HH ale vsetko sa musi dako zacat,,no,,,
sarner
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarner »

halfend napísal:LOL tak to je ubohe.... Proste se s ni seznamis a po nejake dobe ush se nebudes stydet proste jji reknes : "Hej nechtela by si se mnou chodit"... Doporucuji to udelat ces ICQ nebo SMS protoze se ji nemusis divat do oci a je to v pohode 8)
cez sms ?? a Ty si normalny ? TO je vec osobna a nie ze cez internet zacnes halusky kecat !!! :? :lol:
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Ak nieco zacnes cez sms- ku nebude to mat zmysel! a tak isto aj ked to skoncis cez sms... Baba si Ta bude aj viac vazit ked sa s nou porozpravas tvarou tvar...a ked iba cez sms bude Ta mat za tr*ka !! Toto je moj nazor... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

cez sms,alebo ICQ sa mozete porozpravat,,ako bolo,,dohodnut sa kde sa stretnete,,a a tak,, ale v ziadnom pripade neriesit taketo dolezite veci cez sms,,a podobne,,,to ako male deticky!!! pekne osobne,,z oci do oci ;) vtedy vies ze ti vravi pravdu,!!!
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa i-Cube »

midnight_man napísal: pekne osobne,,z oci do oci ;) vtedy vies ze ti vravi pravdu,!!!
skor ma menej casu si daco vymysliet, prip. vyhovorit sa. ked sedis vedla nej a zacne si vymyslat, tak to lahsie spozorujes, nez ked ti napise napr. na icq :)
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

i-cube napísal:skor ma menej casu si daco vymysliet, prip. vyhovorit sa. ked sedis vedla nej a zacne si vymyslat, tak to lahsie spozorujes, nez ked ti napise napr. na icq :)
presne tak ;)
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

noo kedze ja za icq travim dost vela casu resp za pocitacom tak nemam problem riesit ani umrtie niekoho blizkeho cez komp :)
midnight_man
Guru
Guru

ano :) ja tiez riesim cez ICQ a sak aj som bol s jednou kamoskou z ICQ vonka a pohodka..ja som za je 21 storocie :P
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

midnight_man napísal:ano :) ja tiez riesim cez ICQ a sak aj som bol s jednou kamoskou z ICQ vonka a pohodka..ja som za je 21 storocie :P
No ved o to ide ze nielen keci ale nasledne aj osobny kontakt nutny k vážnejšiemu rozhovoru :wink:
midnight_man
Guru
Guru

MS FRANKY napísal:No ved o to ide ze nielen keci ale nasledne aj osobny kontakt nutny k vážnejšiemu rozhovoru :wink:
ano :) ja som vzdy potom neskor za dake stretko a aj 2 aj 3 :D :P uvidime ci vyjde aj na dalsie
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

osobne, aspon ukazes, ze nie si zbabelec a nebojis sa velkym vyzmam postavit tvarou v tvar :)
Napísať odpoveď