Ako zacat chodit s babou?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
tieto slova mi robia usmev na tvari,,,HH fakt cool...HH ale vsetko sa musi dako zacat,,no,,,
cez sms ?? a Ty si normalny ? TO je vec osobna a nie ze cez internet zacnes halusky kecat !!!halfend napísal:LOL tak to je ubohe.... Proste se s ni seznamis a po nejake dobe ush se nebudes stydet proste jji reknes : "Hej nechtela by si se mnou chodit"... Doporucuji to udelat ces ICQ nebo SMS protoze se ji nemusis divat do oci a je to v pohode
-
midnight_man
Guru
all
cez sms,alebo ICQ sa mozete porozpravat,,ako bolo,,dohodnut sa kde sa stretnete,,a a tak,, ale v ziadnom pripade neriesit taketo dolezite veci cez sms,,a podobne,,,to ako male deticky!!! pekne osobne,,z oci do oci
vtedy vies ze ti vravi pravdu,!!!
Re: all
skor ma menej casu si daco vymysliet, prip. vyhovorit sa. ked sedis vedla nej a zacne si vymyslat, tak to lahsie spozorujes, nez ked ti napise napr. na icqmidnight_man napísal: pekne osobne,,z oci do ocivtedy vies ze ti vravi pravdu,!!!
-
midnight_man
Guru
Re: all
presne taki-cube napísal:skor ma menej casu si daco vymysliet, prip. vyhovorit sa. ked sedis vedla nej a zacne si vymyslat, tak to lahsie spozorujes, nez ked ti napise napr. na icq
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru