PS. mozete dat aj presne miesta mozno niekoho nahovorite na kupanie
Prirodna voda or kupaliska?
Prirodna voda or kupaliska?
Ludia mna by zaujimalo ze co mate radi ako v kupani a ci sa radi kupete ...Mam na mysli Strkarne jazera rieky a na druhej strane vanu kupaliska plavarne...cistu (chlorovu) vodu...alebo sa neradi kupete?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja uplne vsade, ak je na to cas. Viac sa mi paci ked je to niekde v prirode ... skoda , ze tu nemame po blizku nejaku peknu cistu rieku, lebo kupar sa v rieke je uplne o inom ako v stojatej vode ovela lepsia zabava
ale rad si zaplavem aj v bazene, ked mam na to cas tak sa snazim zaplavat co najvecsiu dlzku naraz ... Naviac do bazenov sa da velmi dobre skakat. A este ... pri mori som bol len raz, tam to bolo veelmi pekne, bola tam taka skala na ktoru sa dalo vyliezt a potom z nej skakat dole asi 2m vyssia ako bola hladina vody ... a ked som si rano privstal , kym sa ludia ese nekupali, lebo bola studeda voda (asi koli prilivu , potom okolo tej 9-10 uz bola uplne tepla) zobral som okuliare, plutvy a psiel somsa potapat ... uplne uzastny zazitok, mal som pocit akoby som bol v nejakom dokumentarnom filme o rybach 
btw chyba tam moznost kdekolvek
btw chyba tam moznost kdekolvek
-
bolek
Guru
Moria su fajn, ale ked hned prvy den uvidim, ze vsade plavaju meduzy, tak kupanie pre mna skoncilo
. Mile potvorky, ale velmi ich nemusim. Bazeny su bezpecne, pretoze vidim, co je podo mnou
, hoci pri takom preplnenom dni obcas uz ani nie je vidno...Predstavim si, kolko ludi bolo lenivych ist inteligentne na WC, kolko deti neudrzalo a kolko si do tej vody odplulo. Takze volim moznost strkoviska. Asi tak 7 km od domu mame jednu take fajne, sice tam bolo raz zakazane sa kupat, kvoli nejakemu vyskytu sinic, ale minuly rok sa nic take nepisalo a musim povedat, ze nic lepsie som nezazila. voda priezracna, tepla, z brehu sa dalo skakat, v travicke vyvalovat...parada 
Juj bolek ani nehovooooooooor
to je nieco super...a inac k tym meduzam skocil som z mola do vody a k brehu som to mal cca 400metrov a mozem ti odprisahat ze ked som zbadal tie potvory tak som po vode UTEKAL nie ze plaval
...ale nepomohlo jedna ma chytila a dost to stipalo kedze to bolo na krku a na ramene ale aj tak sranda na to spominat 
-
bolek
Guru
Najhorsie je, ze ja mam boja aj pred tymi, co neprhlia. Ale minuly rok som sa to snazila prekonat, lebo nejaky nemec jednu meduzu drzal v ruke a vykrikoval: Medusa - gut Kamarat. Takze som ich chytala a ohadzovala s nimi brata
. Ale aj tak, nic moc, plavat a zrazu byt v strede takej 50 clennej meduzej rodinky. 
My chodievame k ciernemu moru a tie tam prhlia ale da sa len ked si chces zaplavat dalej od brehu tak tam je to aj nebezpecnejsie....asi 3roky dozadu co sme tam boli tak jeden chlap vytiahol z vody jednu fakt velku ale bola aj krasna(kym neuschla)
ta ze uz mohla dostat cloveka aj do nemocnice
edit:\\ rodinky som steraval koncom augusta vtedy tiahli do zatok aby sa rozmnozovali
edit:\\ rodinky som steraval koncom augusta vtedy tiahli do zatok aby sa rozmnozovali
-
JohnFrusciante
Star
meduzy su sranda, lenze minuly rok som od jednej dostal riadny flash do tvare, som mal 2 dni peru 3x vacsiu, poviem vam, ziadna sranda
bolek: k tomu spinavemu bazenu: moc a sliny su este fpoho, blbe ked sa ti kupe rodinka nasich tmavych spolubcanov a decka sa do toho bazena surovo vyseru. to sa inak neda povedat, len ze by som vtedy vzal brokovnicu a strielal
a chudak plavcik to ma vytahovat, este stastie, ze som tajne utiekol 
edit: a okrem mora sa mi velmi paci kupanie sa v nejakom horskom potoku, to je uplne parada
bolek: k tomu spinavemu bazenu: moc a sliny su este fpoho, blbe ked sa ti kupe rodinka nasich tmavych spolubcanov a decka sa do toho bazena surovo vyseru. to sa inak neda povedat, len ze by som vtedy vzal brokovnicu a strielal
edit: a okrem mora sa mi velmi paci kupanie sa v nejakom horskom potoku, to je uplne parada
-
R1k1nko
Darca
u mna jednoznacne
kupaliska - aj ked viem co vsetko je v tej vode
+ velmi rad v lete sedim v teplych bazenoch....
(je lahsie najst zeny na kupaliskach po par piv ako okolo jazera behat a hladat slobodne cajky ... )
Jazera a rieky urcite nie - dovod ryby a riasy (slnecne jazera sice su uz ze vraj ciste .. ale pred 2 rokmi som plaval ,alebo som bol na vodnom bicykli a barz kde som skocil tak som citil riasy alebo priam donich som padol ...
)
Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
More
bohuzal som nebol
ESTE !!!
( kupem sa velmi rad od 1maja hladam kde sa da okupat az do konca oktobra )
kupaliska - aj ked viem co vsetko je v tej vode
+ velmi rad v lete sedim v teplych bazenoch....
(je lahsie najst zeny na kupaliskach po par piv ako okolo jazera behat a hladat slobodne cajky ... )
Jazera a rieky urcite nie - dovod ryby a riasy (slnecne jazera sice su uz ze vraj ciste .. ale pred 2 rokmi som plaval ,alebo som bol na vodnom bicykli a barz kde som skocil tak som citil riasy alebo priam donich som padol ...
Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
More
( kupem sa velmi rad od 1maja hladam kde sa da okupat az do konca oktobra )