Prirodna voda or kupaliska?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kde sa radi kupete?

Strkarne
4
6%
Rieky
1
1%
Jazera
17
24%
Kupaliska
22
31%
Plavarne
7
10%
Ine...
9
13%
Nerad sa kupem
11
15%

Celkom hlasov: 71

devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Prirodna voda or kupaliska?

Príspevok od používateľa devo159 »

Ludia mna by zaujimalo ze co mate radi ako v kupani a ci sa radi kupete ...Mam na mysli Strkarne jazera rieky a na druhej strane vanu kupaliska plavarne...cistu (chlorovu) vodu...alebo sa neradi kupete? :)
PS. mozete dat aj presne miesta mozno niekoho nahovorite na kupanie
mato25
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato25 »

ja sa kupavam na kupaliskach a niekedy na bodovke(jazero - je tam dost kaprov :P )

Obrázok
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie je tam more. Nic z ankety ale nemusim. Ked uz, tak kupalisko.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

aj ja by som uvital moznost more :hmm:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

:D Vedel som ze som nieco zabol preto som tam dal to ine ....kedze temy nezakladam tak ani neviem pridat tu jednu moznost :oops:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

urcite v mori 8)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No rad sa kupem v mori, plavarni ale najcastejsie v jazere, lebo to mame v dedine :P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ja uplne vsade, ak je na to cas. Viac sa mi paci ked je to niekde v prirode ... skoda , ze tu nemame po blizku nejaku peknu cistu rieku, lebo kupar sa v rieke je uplne o inom ako v stojatej vode ovela lepsia zabava :wink: ale rad si zaplavem aj v bazene, ked mam na to cas tak sa snazim zaplavat co najvecsiu dlzku naraz ... Naviac do bazenov sa da velmi dobre skakat. A este ... pri mori som bol len raz, tam to bolo veelmi pekne, bola tam taka skala na ktoru sa dalo vyliezt a potom z nej skakat dole asi 2m vyssia ako bola hladina vody ... a ked som si rano privstal , kym sa ludia ese nekupali, lebo bola studeda voda (asi koli prilivu , potom okolo tej 9-10 uz bola uplne tepla) zobral som okuliare, plutvy a psiel somsa potapat ... uplne uzastny zazitok, mal som pocit akoby som bol v nejakom dokumentarnom filme o rybach :)

btw chyba tam moznost kdekolvek ;)
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

dal som ine pretoze akakolvek voda, ktora nie je v bazene sa mi zda lepsia nez bazenoidna :D
more, ocean, rieky, jazera, strkoviska... cokolvek len nie bazen a kupaliska :D
jedinu vyniku tvoria tobogany :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Na Slovensku jednoznacne jazera... Kupaliska su tu v okoli blavy nanic (ked vezmem do uvahy aj cenu) tak jazera rulez... Najde sa tu este par cistych... Ale ked som v Prahe cez prazdniny tak tam jednoznacne aquaparky...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Moria su fajn, ale ked hned prvy den uvidim, ze vsade plavaju meduzy, tak kupanie pre mna skoncilo :roll:. Mile potvorky, ale velmi ich nemusim. Bazeny su bezpecne, pretoze vidim, co je podo mnou :), hoci pri takom preplnenom dni obcas uz ani nie je vidno...Predstavim si, kolko ludi bolo lenivych ist inteligentne na WC, kolko deti neudrzalo a kolko si do tej vody odplulo. Takze volim moznost strkoviska. Asi tak 7 km od domu mame jednu take fajne, sice tam bolo raz zakazane sa kupat, kvoli nejakemu vyskytu sinic, ale minuly rok sa nic take nepisalo a musim povedat, ze nic lepsie som nezazila. voda priezracna, tepla, z brehu sa dalo skakat, v travicke vyvalovat...parada :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Juj bolek ani nehovooooooooor :P to je nieco super...a inac k tym meduzam skocil som z mola do vody a k brehu som to mal cca 400metrov a mozem ti odprisahat ze ked som zbadal tie potvory tak som po vode UTEKAL nie ze plaval :lol: ...ale nepomohlo jedna ma chytila a dost to stipalo kedze to bolo na krku a na ramene ale aj tak sranda na to spominat :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najhorsie je, ze ja mam boja aj pred tymi, co neprhlia. Ale minuly rok som sa to snazila prekonat, lebo nejaky nemec jednu meduzu drzal v ruke a vykrikoval: Medusa - gut Kamarat. Takze som ich chytala a ohadzovala s nimi brata :P. Ale aj tak, nic moc, plavat a zrazu byt v strede takej 50 clennej meduzej rodinky. :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bolek napísal: Ale aj tak, nic moc, plavat a zrazu byt v strede takej 50 clennej meduzej rodinky. :?
a v polohe pri plavani genitalie prichadzaju prve na ranu :smt047
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

My chodievame k ciernemu moru a tie tam prhlia ale da sa len ked si chces zaplavat dalej od brehu tak tam je to aj nebezpecnejsie....asi 3roky dozadu co sme tam boli tak jeden chlap vytiahol z vody jednu fakt velku ale bola aj krasna(kym neuschla) :D ta ze uz mohla dostat cloveka aj do nemocnice
edit:\\ rodinky som steraval koncom augusta vtedy tiahli do zatok aby sa rozmnozovali
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Doteraz som sa chodiebal kupavat na Zlate Piesky (zvycajne preskocim plot. neplatim vstupne) alebo to jazero Báger co je oproti Zlatim vo Vajnoroch v BA
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

jednoznacne dakde v prirodnom. kupalisko sa moze za prrodnu vodu skryt. kupat sa dade v prirode je uplne super
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

meduzy su sranda, lenze minuly rok som od jednej dostal riadny flash do tvare, som mal 2 dni peru 3x vacsiu, poviem vam, ziadna sranda :?
bolek: k tomu spinavemu bazenu: moc a sliny su este fpoho, blbe ked sa ti kupe rodinka nasich tmavych spolubcanov a decka sa do toho bazena surovo vyseru. to sa inak neda povedat, len ze by som vtedy vzal brokovnicu a strielal :smt068 :smt067 :smt071 a chudak plavcik to ma vytahovat, este stastie, ze som tajne utiekol :lol:
edit: a okrem mora sa mi velmi paci kupanie sa v nejakom horskom potoku, to je uplne parada :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

u mna jednoznacne
kupaliska - aj ked viem co vsetko je v tej vode :weirdo:
+ velmi rad v lete sedim v teplych bazenoch....
(je lahsie najst zeny na kupaliskach po par piv ako okolo jazera behat a hladat slobodne cajky ... )
Jazera a rieky urcite nie - dovod ryby a riasy (slnecne jazera sice su uz ze vraj ciste .. ale pred 2 rokmi som plaval ,alebo som bol na vodnom bicykli a barz kde som skocil tak som citil riasy alebo priam donich som padol ... :aasmile19: )
Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
More :( bohuzal som nebol :( ESTE !!!

( kupem sa velmi rad od 1maja hladam kde sa da okupat az do konca oktobra )
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

AquaCity Rulezz :D
Napísať odpoveď