Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem pribrať

Príspevok od používateľa Point »

Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

no niesi jediny kto by chcel pribrat .... ja mam skoro 18 rokov, 168 cm a 54 kil ... potrebujem pribrat a tiez neviem ako .... pomoze nam niekto?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

skus si dat tvaroh s cukrom alebo cosi podobne :)

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171
aha co som este nasiel ;)
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

no ja som pocul ze mlete orechy a kokos dokopy ... ze to pomaha
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Aiden napísal:skus si dat tvaroh s cukrom alebo cosi podobne :)

sorry ale dik za radu "ked ces pribrat..musis viac jest" super to by ma fakt nenapadlo ale mne sa cez den jedlo hnusi na ot mi co povies? Ze mam jest napriek tomu ze ma cely den bude bolet brucho, budem mat na *** naladu, budem vykonnostne niekde uplne dole o sustredeni nehovorim
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SlivkaDesign napísal:no ja som pocul ze mlete orechy a kokos dokopy ... ze to pomaha
orechy celkovo obsahuju velke mnozstvo tuku
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

ja mam tiez ten isty problem, no musis si najst viac casu na jedlo a vela jest, ale aj tak mam s tym problem tiez, uz sa nieco riesilo v takejto teme http://www.hojko.com/ako-najrychlejsie- ... ht=pribrat
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

54 kg? a 180cm to by si mal začať jesť,nechápem to ti nechutí alebo to máš ako z nejakej choroby?Inak ja keď chcem pribrať tak väčšinou vtedy priberem keď zjem strašne veľa koreneného ,pikantného jedla,vela hranoliek a podobných mastných vecí:)Mimochodom mám 175cm a 65kg:)ale niesom tlstý:D
možno iba teraz cez zimu som ako medveď jediné čo robím je že sedím za pc alebo pri teleke:D občas jazdím na motorke:D:D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

rixo napísal:54 kg? a 180cm to by si mal začať jesť,nechápem to ti nechutí alebo to máš ako z nejakej choroby?Inak ja keď chcem pribrať tak väčšinou vtedy priberem keď zjem strašne veľa koreneného ,pikantného jedla,vela hranoliek a podobných mastných vecí:)Mimochodom mám 175cm a 65kg:)ale niesom tlstý:D
možno iba teraz cez zimu som ako medveď jediné čo robím je že sedím za pc alebo pri teleke:D občas jazdím na motorke:D:D
168cm
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

no ja mam 186cm a 76 kg, takze pohoda, aj ked sa mi zda ze som chudy, ale zozerem toho vela a chodim aj do posilky, teraz som zacal asi po 1mesiaci, vtedy som mal cca80kg
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

co takto skocit za doktorom?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Skus nejaky gainer.. poriadne sa najest.. do popuku a zaliat to gainerom, potom to len rozdychat a fungovat dalej..
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Aiden napísal:skus si dat tvaroh s cukrom alebo cosi podobne :)

teraz som ddocital fakt ppecka :wink: len pri citani som pribral zo kilo ...odporucam... :idea:
dudo02
King
King

Re: potrebujem pribrať

Príspevok od používateľa dudo02 »

Point napísal:Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
Hlavne zacni cvicit.Jednak svaly potrebuju"impulz",ze treba rast.A jednak telo zacne spotrebovavat viac enrgie,cim sa urcite zvysi aj chut do jedla.

Ak budes len tlacit do hlavy,zapijat gainerom a podobnymi doplnkami,tak priberies akurat tak tuky.A to tvojmu zdraviu viac uskodi ako prospeje.Takisto vyzoru...Takze premoct lenivost a sup sa do posilnovne :posilka2: .Aspon 3x tyzdenne...

\\ Priberanie je dlhodoba vec...Nie ze vypijes liter vody a postavis sa na vahu a povies si-pribral som kilo :roll: ..To sa za priberanie povazovat neda.
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

hlavne jest vela bielkovin a ked nie do posilovne aspon doma cvicit svaly su tazsie ako tuk aj ked mozno ziadny nemate :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tomPD napísal:Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
chut do jedla nema preto pretoze ma stiahnuty zaludok
mal by si zacat pravidelne sa stravovat.. posilovat svalovu hmotu
a nie vselijake tabletky...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja mam 175 a asi 53kg a neriesim pretoze mam rychly metabolizmus, fajcim a vobec som sa s tym prestal zabyvat a prezieranim som tiez nic nevyriesil, nepravidelna strava, zly zivotny styl

ale pokial ta to trapi velmi, tak zajdi za lekarom, na predpis sa predavaju nejake tablekty na priberanie ale neviem jak sa to vola
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ja mam 190,5cm a 90kg trosku vypukle brucho :oops: ale pohoda a jem o 6,30 2x chleba s maslom ďžemom a kakao potom o 13,45- niečo mäsité potom o 16,00 len tak rožky a párky a o 21,00 to čo na raňajky a keď som smädný nepijem vodu ale kakao denne spotrebujem 2-3l mlieka

EDIT: ja mam BMI - 24,1-normálna hmotnosť
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Napísať odpoveď