Ja viem otom, že už máme 21. storočie a preto by bolo od teba uplne správne ak by si začal aj tak uvažovať . Pozri sa ako vyzera zdravotníctvo v 21. storočí napr. v EU a zdravotníctvo na Slovensku. Preto je normálne ak minister zdravotníctva takto uvažuje, že hľadá možnosť ako zo stratoveého zdravotníctva urobiť prosperujúce zdravotníctvo. Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.killa_bee napísal:Preco potom rovno nezaviest jednu banku, jednu automobilku, jedny potraviny, jedny platove tabulky, jednotne oblecenie,....JOSE, nechces mi nahodou prikazat aj to, akym hajzlakom si mam rit utierat? Zobud sa chlapce, mame 21.storocie a SLOBODU vyberu.
Za dalšie mi sa bavíme o novom modeli zdravotníctva a nie o diktatúre o čom si napísal, že zatvorme všetky banky, automobilky a ponechajme si jednú. MZ nehovorí, že chce odstrániť zdravú konkurencieschopnosť zo zdravotníctva, hľadá model ako zabrániť, aby si súkromneé ZP nakladali zo ziskom ako chcu. a to je ten princíp celej diskusie.