|
|
|
| Ste zato aby sme mali jednú zdravotnú pojisťovňu? |
| ano |
|
32% |
[ 10 ] |
| nie |
|
67% |
[ 21 ] |
|
| Celkom hlasov : 31 |
|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 896 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 10:54 Predmet: správa |
|
|
| killa_bee napísal: |
| Preco potom rovno nezaviest jednu banku, jednu automobilku, jedny potraviny, jedny platove tabulky, jednotne oblecenie,....JOSE, nechces mi nahodou prikazat aj to, akym hajzlakom si mam rit utierat? Zobud sa chlapce, mame 21.storocie a SLOBODU vyberu. |
Ja viem otom, že už máme 21. storočie a preto by bolo od teba uplne správne ak by si začal aj tak uvažovať . Pozri sa ako vyzera zdravotníctvo v 21. storočí napr. v EU a zdravotníctvo na Slovensku. Preto je normálne ak minister zdravotníctva takto uvažuje, že hľadá možnosť ako zo stratoveého zdravotníctva urobiť prosperujúce zdravotníctvo. Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
Za dalšie mi sa bavíme o novom modeli zdravotníctva a nie o diktatúre o čom si napísal, že zatvorme všetky banky, automobilky a ponechajme si jednú. MZ nehovorí, že chce odstrániť zdravú konkurencieschopnosť zo zdravotníctva, hľadá model ako zabrániť, aby si súkromneé ZP nakladali zo ziskom ako chcu. a to je ten princíp celej diskusie. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 896 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:01 Predmet: správa |
|
|
| p4ra napísal: |
| J.O.S.E, vdaka ludom, ako si ty mame takych kretenov vo vlade teraz so vsetkou uctou k tebe. Komunizmus sme tu uz raz mali. Vdaka, nechceme. |
Vo všetkom čoho si sa v tejto správe dotkol bola bohapusta lož.
1. Ja som vo voľbach 2006 nevolil nikoho - nemal som nato vek
2. Komunizmus na Slovensku? - toto ma pobavilo, toto nech mi niekto vysvetli.
3. Nemali sme tu náhodou socializmus?
Myslím si, že sme tu predsa len mali socializmus. Socializmus je len určitá pasaž komunizmu ak to takto môžem nazvať.
Poprosím ťa, zopakuj si dejiny pred rokom 1989 a potom diskutuj k téme |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:15 Predmet: |
|
|
1. Ale sudiac z tvojich prispevkov a nazorov by si sa hlasil k tejto vlade, cize si stojim za tym, co som predtym povedal.
2. Hovor si tomu, ako chces, ale komunizmus to bol, ci uz to budes volat socializmus alebo akokolvek inak. Mohol si 2. a 3. dat dokopy.
Mam dejiny zvladnute viac, ako dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1125 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:17 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
| MZ nehovorí, že chce odstrániť zdravú konkurencieschopnosť zo zdravotníctva, hľadá model ako zabrániť, aby si súkromneé ZP nakladali zo ziskom ako chcu. a to je ten princíp celej diskusie. |
tu si serieš do huby, tak tvrdíš že chcú zriadiť jednú poisťovňu, ale chcú aj zdravú konkurencieschopnosť. Ako som už vravel prirodzený monopol nikdy neobsahuje zdravú konkurencieschopnosť.
Ak dokážu spraviť to aby súkromné ZP nenakladali zo ziskom ako chcú tak potom je hádam jedno či bude jedna, alebo 20, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:22 Predmet: Re: správa |
|
|
| vajda65 napísal: |
tu si serieš do huby, tak tvrdíš že chcú zriadiť jednú poisťovňu, ale chcú aj zdravú konkurencieschopnosť. Ako som už vravel prirodzený monopol nikdy neobsahuje zdravú konkurencieschopnosť.
Ak dokážu spraviť to aby súkromné ZP nenakladali zo ziskom ako chcú tak potom je hádam jedno či bude jedna, alebo 20, nie? |
Kde som napísal, že chcú aj zdravú konkurencieschopnosť? nepíš to čo som nikdy nanapísal.
Ja som napísal len to, že chcú zákonným spôsobom zabezpečiť to , aby zisky súkromných ZP si nerozdeľovali akcionári ale aby o nich rozhodoval štát. a to je rozdiel čo ty píšeš.
1. Ale sudiac z tvojich prispevkov a nazorov by si sa hlasil k tejto vlade, cize si stojim za tym, co som predtym povedal.
2. Hovor si tomu, ako chces, ale komunizmus to bol, ci uz to budes volat socializmus alebo akokolvek inak. Mohol si 2. a 3. dat dokopy.
Mam dejiny zvladnute viac, ako dobre. |
Tvoje dejiny nie sú zvlánute ani za víkend nie to už z predroku 1989.
Človek, ktorý píše že si mám nazvať komunizmus socializmom asi dobré dejiny zvladnuté nema.
Ja sa nehlasím priamo k žiadnej vláde a od teba je absurdne aby si o tom písal. Ja súhlasím zo všetkým o čom si myslým že je to dobre
Aby si mi veril: Nesúhlasím s odškodnením klientov nebankových subjektov - tých ktorých chce táto vláda finančne odškodniť |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1125 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:44 Predmet: Re: správa |
|
|
| MZ nehovorí, že chce odstrániť zdravú konkurencieschopnosť zo zdravotníctva, hľadá model ako zabrániť, aby si súkromneé ZP nakladali zo ziskom ako chcu. a to je ten princíp celej diskusie. |
čo ty si vadný, nevieš čo píšeš?? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:48 Predmet: Re: správa |
|
|
| čo ty si vadný, nevieš čo píšeš?? |
ale dôvody si nepomenoval v čom som údajne vadný. Mne to pripadá akokeby si sa silou mocou chcel pchať do pozornosti. A ja neviem čo píšem? Dakujem že aspon ty vieš, že trepeš z posledného.
Prečítaj si čo píšem ja, a to čo si iný myslia, že ja píšem. Dúfam že to pre teba nie eje príliš náročne |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:53 Predmet: |
|
|
prečítal si si čo som citoval????? ved tam to píšeš. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:56 Predmet: Re: správa |
|
|
Tvoje dejiny nie sú zvlánute ani za víkend nie to už z predroku 1989.
Človek, ktorý píše že si mám nazvať komunizmus socializmom asi dobré dejiny zvladnuté nema.
Ja sa nehlasím priamo k žiadnej vláde a od teba je absurdne aby si o tom písal. Ja súhlasím zo všetkým o čom si myslým že je to dobre
Aby si mi veril: Nesúhlasím s odškodnením klientov nebankových subjektov - tých ktorých chce táto vláda finančne odškodniť |
Skor, ako sa do mna naviazes este raz ti odporucam, aby si si este raz precital, ze co som napisal, a ze ako som to napisal. Potom si schlad hlavu a az potom mi odpovedaj. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:57 Predmet: |
|
|
prečítal si si čo som citoval????? ved tam to píšeš. |
ja som si to dosť pozorne prečítal čo som napísal a neviem čo ti natom vadí. vskratke
nech pojisťovne sú, ale nech majú obmedzenú právomoc disponovania zo ziskom.
A ako obmedzujú moje slova konkurencieschopnosť? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 11:59 Predmet: |
|
|
nie ty stále tvrdíš aby bola jedna, ak je jedna tak to je prirodzený monopol a ten okolo konkurencieschopnosti a dokonalej alokacie zdrojov ani nechodí.
Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
[/b] |
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 12:01 Predmet: Re: správa |
|
|
| Skor, ako sa do mna naviazes este raz ti odporucam, aby si si este raz precital, ze co som napisal, a ze ako som to napisal. Potom si schlad hlavu a az potom mi odpovedaj. |
Mojim cieľom nie je nikoho urážať , ak som ťa urazil nejako pardon.
Apelujem na tvoje slova a po prečítani ti musim odporučiť aby si sa presne vyjadroval. Je nemysliteľné ak človek ktorý ma dobré naštudované dejiny ako o sebe tvrdíš nevie, že socializmus je akasi fáza komunizmu. A to si predsa napísal, že pred rokom 1989 bol komunizmus. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 12:06 Predmet: |
|
|
nie ty stále tvrdíš aby bola jedna, ak je jedna tak to je prirodzený monopol a ten okolo konkurencieschopnosti a dokonalej alokacie zdrojov ani nechodí.
|
Preboha ja nehovorím, že súkromné ZP majú zaniknuť - to si ma asi zle pochopil a nikde sa to takto nepíše. Ja rozoberám spravovanie zisku súkromných ZP a nie likvidáciu ZP - to je nemysliteľný krok ta likvidácia
Na začiatku tejto temy uvažujem, či to vôbec je reálne čiže som vôbec nikdy nehovoril o monopole. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 12:10 Predmet: |
|
|
Jedná takato možnosť existuje a to je vytvorenie jednej ZP.
|
to si nepísal ty? ak nie tak prepáč  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Máj 2007, 12:15 Predmet: správa |
|
|
to si nepísal ty? ak nie tak prepáč  |
to som napísal ale ukáž mi kde som napísal, že je potrebné vyvlastniť resp. zlikvidovať súkromné ZP? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|