Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujem pribrať
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tomPD
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 19:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 19:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomPD napísal:
Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
chut do jedla nema preto pretoze ma stiahnuty zaludok
mal by si zacat pravidelne sa stravovat.. posilovat svalovu hmotu
a nie vselijake tabletky...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 19:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 175 a asi 53kg a neriesim pretoze mam rychly metabolizmus, fajcim a vobec som sa s tym prestal zabyvat a prezieranim som tiez nic nevyriesil, nepravidelna strava, zly zivotny styl

ale pokial ta to trapi velmi, tak zajdi za lekarom, na predpis sa predavaju nejake tablekty na priberanie ale neviem jak sa to vola
Návrat hore
M@rt1n
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 05.10.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 190,5cm a 90kg trosku vypukle brucho Embarassed ale pohoda a jem o 6,30 2x chleba s maslom ďžemom a kakao potom o 13,45- niečo mäsité potom o 16,00 len tak rožky a párky a o 21,00 to čo na raňajky a keď som smädný nepijem vodu ale kakao denne spotrebujem 2-3l mlieka

EDIT: ja mam BMI - 24,1-normálna hmotnosť
Návrat hore
ma3ix
Light Star
Light Star

Založený: 01.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
ja mam 175 a asi 53kg a neriesim pretoze mam rychly metabolizmus, fajcim a vobec som sa s tym prestal zabyvat a prezieranim som tiez nic nevyriesil, nepravidelna strava, zly zivotny styl

ale pokial ta to trapi velmi, tak zajdi za lekarom, na predpis sa predavaju nejake tablekty na priberanie ale neviem jak sa to vola
tak ty mas naozaj nizky BMI ,len okolo 17, mal by si pribrat aspon na 62 kilo, aby si mal apson BMI na 20.(normal je od 19 nahor,tusim po 24)

//kto nevie co je BMI, tak ma uja Gúgla pri sebe Smile
Návrat hore
Petoo
Star
Star

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

co tak zacat cvicit?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
rixo
Light Professional
Light Professional

Založený: 11.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok už nič nehovorím
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Point napísal:
sorry ale dik za radu "ked ces pribrat..musis viac jest" super to by ma fakt nenapadlo ale mne sa cez den jedlo hnusi na ot mi co povies? Ze mam jest napriek tomu ze ma cely den bude bolet brucho, budem mat na *** naladu, budem vykonnostne niekde uplne dole o sustredeni nehovorim
Treba zvacsit zaludok a ten sa najlepsie zvacsi ked budes do seba nalievat nejake tekutiny. Najlepsie by bolo pit mlieko. Pi ho na litre, denne musis dat minimalne 3 litre. A ak bude plnotucne este lepsie. Plus k tomu aspon 5 krat denne strava, nemusia to byt velke porcie ale aspon nech su caste. Postupne tie porcie budes zvacsovat. Padli tu nazory ohladom cvicenia. Tiez velmi dobry napad. Neuskodi ti aspon minimalne trikrat do tyzdna zajst do posilovne a urobit tam par drepov benchov a mrtvych tahov + este nejake prkotiny na bicepsi tricepsi atd. Ak ti je jedno ci priberes tuk tak by si mohol zrat nieco aj pred spanim, nejake vysokolaoricke jedla ako su kolace atd.
Zaverom poviem len tolko, ze bez stravy a hlavne pravidelnej stravy nepriberes, jednoducho sa musis prekonat aj zrat aj trosku nasilu.
Návrat hore
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pribrať býva oveľa väčší problém ako schudnúť. Najmä by si sa nemal napchávať mastnými a kalorickým jedlami, čo ti môže len a len uškodiť. Treba jesť vyváženú stravu na proteíny, sacharidy, tuky aj vlákninu, pravidelne, päť porcií denne a párkrát týždenne behnúť do posilky ti pomôže nabrať svalovú hmotu, ktorá je ťažšia ako tuk. Bude to trvať dlhšie, ale lepšie ako sa napchávať všelijakými nápojmi a podobnými hovadinami. Smile
Návrat hore
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.03.2007

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 22:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

piodla mna tvoj problém nespočíva v tom, čo tu bolo popísané, i ked aj to dáva zmysel. Tvoj problem podla mna skôr spočíva v nechuti do jedla.
Viem to vysvetlit dvoma spôsobmi:
psychologický - ked sa napchas nasilu tak z toho nepriberieš, telo tie latky neprijme.
Fyziologický - máš symptom: nechut do jedla, indikuje to na dáku nespravnu mikrofloru, proste nemas nieco tam vnutri so zaludkom alebo s crevami v poriadku. Z toho mas nechut do jedla. A teda logicky, ked sa aj nasilu napcháš, nič z toho neni, lebo tam vnutri cosi neni OK.
Som si na 1000% istý, že keď s týmto zájdeš do lekárne lekárnička ti bude vedieť dať dáke výživové doplnky, brat také niečo bral, myslím, že to boli dáke extrakty z chmeĺu, sladu, alebo tak dáko.
zájdi s tým za lekárom, ale podla mna stačí iba do lekárne, a spýtaj sa na to, tí ludia ti vždy vedia poradiť.Smile
Návrat hore
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 15.11.2007

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 22:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

JA SI MYSLÍM ŽE JEC ZDRAVO.RANAJKY OBED VEČERU.VECER TAK KOLO DEVIATEJ BY SI UZ NEMAL JEST .JEC VEĽA KURACÍCH POLIEVOK.MOŽNO POMOŽE
Návrat hore
berynatorko
Light Expert
Light Expert

Založený: 24.01.2007

PríspevokZaslal: 11 Jan 2008, 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 193 cm a vahu teraz mozno 93-95 kg. v lete som po mesiaci a pol intenzivneho cvicenia (8 dnove sustredenie, 4 treningy denne) padol na 90,8.
podla bmi mam teraz nadvahu. ale ja som mal vzdy relativne vysoke bmi nato aky som bol chudy, ale to je asi tym ze som odmalicka sportoval.

niektori ludia maju dane ze maju byt chudi, alebo pevne/velko stavani. s tym rychlo nic neurobite. nech chcete byt chudi alebo tucni musite sa hlavne pravidelne stravovat! na obed varenu stravu, zelenina, ovocie, pit dost vody.

sportom nikdy nic nepokazite!
Návrat hore
Point
Star
Star

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 12 Jan 2008, 0:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sepiroth napísal:
...
vyzivovy doplnok ak myslis pangamin tak som ho bral pol roka..bojim sa ze je to ten psychologicky odpor k jedlu a to uz hranici s vaznou chorobou ..neviem vlastne co ma to tu napadlo rozoberat ale zacinam sa bat..

edit..cvicieval som .. hraval som futbal, chodil som n akulturistiku..musel som prestat koli kolenam..cize cvicenie mi az tak cudzie nie je..ale dakujem vsetkym za ohlasy
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Jan 2008, 0:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sepiroth napísal:
....
A toto je problem dnesnej doby namiesto toho aby ste sa najedli vyzivnymi jedlami si radsej zajdete do lekarne kupite si tabletky a aj tak budete jest sracky ako cely svoj zivot predtym ale vo vacsom mnozstve . Co mas z toho ? Nic nic a este raz nic .

Kali pisal vsetko co potrebujes . Akurat doplnim ze by si sa najprv mal poriadne najest a potom zapit velkou davkou tekutin to roztiahne zaludok najlepsie . Jedz rezne , tvaroh , a ine jedla "od babicky" nic lepsie na pribratie neexistuje. A ked chces pribrat tak si uvedom ze aj ked uz nevladzes tak to do seba nastrkat proste musis , jedz pomaly aj hodinu ak je to nutne ale zjedz vsetko . Na spanie chleba s niecim nezdravym a za mesiac pojdes hore aspon o dva tri kila potom by to uz malo ist lachsie ; )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 12 Jan 2008, 13:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolek napísal:
Pribrať býva oveľa väčší problém ako schudnúť.
Ako prekoho. Sam som skusal oboje a poviem pravdu neni nic horsie ako chudnutie. Je to narocne na cas, peniaze a hlavne to dorziavanie stravy je katastrofalne narocne.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 2 z 8

Prejdi na: