Potrebujem pribrať

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tomPD napísal:Mozno by pomohol aj B vitamin najlepsie B-komplex...Ma zvysovat chut do jedla (okrem ineho), je to mnou odskusane a funguje to...A ako aj ostatny pisali treba zacat cvicit...
chut do jedla nema preto pretoze ma stiahnuty zaludok
mal by si zacat pravidelne sa stravovat.. posilovat svalovu hmotu
a nie vselijake tabletky...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja mam 175 a asi 53kg a neriesim pretoze mam rychly metabolizmus, fajcim a vobec som sa s tym prestal zabyvat a prezieranim som tiez nic nevyriesil, nepravidelna strava, zly zivotny styl

ale pokial ta to trapi velmi, tak zajdi za lekarom, na predpis sa predavaju nejake tablekty na priberanie ale neviem jak sa to vola
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ja mam 190,5cm a 90kg trosku vypukle brucho :oops: ale pohoda a jem o 6,30 2x chleba s maslom ďžemom a kakao potom o 13,45- niečo mäsité potom o 16,00 len tak rožky a párky a o 21,00 to čo na raňajky a keď som smädný nepijem vodu ale kakao denne spotrebujem 2-3l mlieka

EDIT: ja mam BMI - 24,1-normálna hmotnosť
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

co tak zacat cvicit? :posilka3:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Ok už nič nehovorím
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Point napísal:sorry ale dik za radu "ked ces pribrat..musis viac jest" super to by ma fakt nenapadlo ale mne sa cez den jedlo hnusi na ot mi co povies? Ze mam jest napriek tomu ze ma cely den bude bolet brucho, budem mat na *** naladu, budem vykonnostne niekde uplne dole o sustredeni nehovorim
Treba zvacsit zaludok a ten sa najlepsie zvacsi ked budes do seba nalievat nejake tekutiny. Najlepsie by bolo pit mlieko. Pi ho na litre, denne musis dat minimalne 3 litre. A ak bude plnotucne este lepsie. Plus k tomu aspon 5 krat denne strava, nemusia to byt velke porcie ale aspon nech su caste. Postupne tie porcie budes zvacsovat. Padli tu nazory ohladom cvicenia. Tiez velmi dobry napad. Neuskodi ti aspon minimalne trikrat do tyzdna zajst do posilovne a urobit tam par drepov benchov a mrtvych tahov + este nejake prkotiny na bicepsi tricepsi atd. Ak ti je jedno ci priberes tuk tak by si mohol zrat nieco aj pred spanim, nejake vysokolaoricke jedla ako su kolace atd.
Zaverom poviem len tolko, ze bez stravy a hlavne pravidelnej stravy nepriberes, jednoducho sa musis prekonat aj zrat aj trosku nasilu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pribrať býva oveľa väčší problém ako schudnúť. Najmä by si sa nemal napchávať mastnými a kalorickým jedlami, čo ti môže len a len uškodiť. Treba jesť vyváženú stravu na proteíny, sacharidy, tuky aj vlákninu, pravidelne, päť porcií denne a párkrát týždenne behnúť do posilky ti pomôže nabrať svalovú hmotu, ktorá je ťažšia ako tuk. Bude to trvať dlhšie, ale lepšie ako sa napchávať všelijakými nápojmi a podobnými hovadinami. :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

piodla mna tvoj problém nespočíva v tom, čo tu bolo popísané, i ked aj to dáva zmysel. Tvoj problem podla mna skôr spočíva v nechuti do jedla.
Viem to vysvetlit dvoma spôsobmi:
psychologický - ked sa napchas nasilu tak z toho nepriberieš, telo tie latky neprijme.
Fyziologický - máš symptom: nechut do jedla, indikuje to na dáku nespravnu mikrofloru, proste nemas nieco tam vnutri so zaludkom alebo s crevami v poriadku. Z toho mas nechut do jedla. A teda logicky, ked sa aj nasilu napcháš, nič z toho neni, lebo tam vnutri cosi neni OK.
Som si na 1000% istý, že keď s týmto zájdeš do lekárne lekárnička ti bude vedieť dať dáke výživové doplnky, brat také niečo bral, myslím, že to boli dáke extrakty z chmeĺu, sladu, alebo tak dáko.
zájdi s tým za lekárom, ale podla mna stačí iba do lekárne, a spýtaj sa na to, tí ludia ti vždy vedia poradiť.:)
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

JA SI MYSLÍM ŽE JEC ZDRAVO.RANAJKY OBED VEČERU.VECER TAK KOLO DEVIATEJ BY SI UZ NEMAL JEST .JEC VEĽA KURACÍCH POLIEVOK.MOŽNO POMOŽE
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

ja mam 193 cm a vahu teraz mozno 93-95 kg. v lete som po mesiaci a pol intenzivneho cvicenia (8 dnove sustredenie, 4 treningy denne) padol na 90,8.
podla bmi mam teraz nadvahu. ale ja som mal vzdy relativne vysoke bmi nato aky som bol chudy, ale to je asi tym ze som odmalicka sportoval.

niektori ludia maju dane ze maju byt chudi, alebo pevne/velko stavani. s tym rychlo nic neurobite. nech chcete byt chudi alebo tucni musite sa hlavne pravidelne stravovat! na obed varenu stravu, zelenina, ovocie, pit dost vody.

sportom nikdy nic nepokazite!
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Sepiroth napísal:...
vyzivovy doplnok ak myslis pangamin tak som ho bral pol roka..bojim sa ze je to ten psychologicky odpor k jedlu a to uz hranici s vaznou chorobou ..neviem vlastne co ma to tu napadlo rozoberat ale zacinam sa bat..

edit..cvicieval som .. hraval som futbal, chodil som n akulturistiku..musel som prestat koli kolenam..cize cvicenie mi az tak cudzie nie je..ale dakujem vsetkym za ohlasy
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Sepiroth napísal:....
A toto je problem dnesnej doby namiesto toho aby ste sa najedli vyzivnymi jedlami si radsej zajdete do lekarne kupite si tabletky a aj tak budete jest sracky ako cely svoj zivot predtym ale vo vacsom mnozstve . Co mas z toho ? Nic nic a este raz nic .

Kali pisal vsetko co potrebujes . Akurat doplnim ze by si sa najprv mal poriadne najest a potom zapit velkou davkou tekutin to roztiahne zaludok najlepsie . Jedz rezne , tvaroh , a ine jedla "od babicky" nic lepsie na pribratie neexistuje. A ked chces pribrat tak si uvedom ze aj ked uz nevladzes tak to do seba nastrkat proste musis , jedz pomaly aj hodinu ak je to nutne ale zjedz vsetko . Na spanie chleba s niecim nezdravym a za mesiac pojdes hore aspon o dva tri kila potom by to uz malo ist lachsie ; )
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

bolek napísal:Pribrať býva oveľa väčší problém ako schudnúť.
Ako prekoho. Sam som skusal oboje a poviem pravdu neni nic horsie ako chudnutie. Je to narocne na cas, peniaze a hlavne to dorziavanie stravy je katastrofalne narocne.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ja neviem, ale ja si myslim ze niesi chudy. V tvojom pripade odporucam cvicit a zdravo sa stravovat. A hlavne nevynechavat ranajky.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Ak je to už fakt pre teba problém, tak by som ti odporučil začať si istý čas pichať injekcie B12, počul som, že to pomáha :wink:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

mam viac menej podobny problem ako ty, nemozem sa venovat sportu lebo mam doserkane kolena... no precital som si pred par tyzdnami jeden z clankov co dal niekto link na prvej strane (biomag) a celkom to pomohlo, mam o 5 kil viacej, skus pit vela vody alebo dacoho, piva..... by sa ti mal roztiahnut zaludok a mozno zacnes byt viac hladny, ja pred dvomi mesiacmi som jedol na raňajky par rozkov(2) a do obeda by som nebol hladny, teraz si dam ranajky a uz okolo 10- 10,30 sa mi ozvya zaludok ze som hladny...
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

ja mam 186 cm a asi 66 kg... a to mam zly zivotny styl - telka, komp, knihy, jedlo. von teda vobec nechodim :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ja mam taktiez podobny problem, lenze ja mam volaco so zaludkom...presiel som skoro vsetkymi vysetreniami vratane zaludocnej sondy :smt096 a vysledok? nevedia urcit pricinu.
Ranajky mam katastrofalne, jedine vypijem pol litra caju, ale nezjem vacsinou nic :? , potom hned ako pridem do skoly idem si kupit bagetu, lebo som strasne hladny a na obed vzdy teple jedlo, potom ak idem do roboty kupim si 2. obed a vecer asi o pol 10 zjem ak tak jogurt...a priberam stale malo

//no este aby som nezabudol, pomaly sa mi travi, vobec sa mi negrga a jedlo nezapijam bublinkatymi tekutina, lebo mi je potom vacsinou zle
Napísať odpoveď