|
| Autor |
Správa |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 511 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:12 Predmet: Potrebujem pribrať |
|
|
| Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlivkaDesign Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.10.2007 Príspevky: 151
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:16 Predmet: |
|
|
| no niesi jediny kto by chcel pribrat .... ja mam skoro 18 rokov, 168 cm a 54 kil ... potrebujem pribrat a tiez neviem ako .... pomoze nam niekto? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1088 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SlivkaDesign Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.10.2007 Príspevky: 151
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:22 Predmet: |
|
|
| no ja som pocul ze mlete orechy a kokos dokopy ... ze to pomaha |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 511 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:27 Predmet: |
|
|
|
sorry ale dik za radu "ked ces pribrat..musis viac jest" super to by ma fakt nenapadlo ale mne sa cez den jedlo hnusi na ot mi co povies? Ze mam jest napriek tomu ze ma cely den bude bolet brucho, budem mat na *** naladu, budem vykonnostne niekde uplne dole o sustredeni nehovorim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7848 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:28 Predmet: |
|
|
| SlivkaDesign napísal: |
| no ja som pocul ze mlete orechy a kokos dokopy ... ze to pomaha |
orechy celkovo obsahuju velke mnozstvo tuku |
|
| Návrat hore |
|
 |
muffy69 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 375 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
rixo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 703 Bydlisko: Trnava Paradise :) Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:40 Predmet: |
|
|
54 kg? a 180cm to by si mal začať jesť,nechápem to ti nechutí alebo to máš ako z nejakej choroby?Inak ja keď chcem pribrať tak väčšinou vtedy priberem keď zjem strašne veľa koreneného ,pikantného jedla,vela hranoliek a podobných mastných vecí:)Mimochodom mám 175cm a 65kg:)ale niesom tlstý
možno iba teraz cez zimu som ako medveď jediné čo robím je že sedím za pc alebo pri teleke:D občas jazdím na motorke:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7848 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:42 Predmet: |
|
|
| rixo napísal: |
54 kg? a 180cm to by si mal začať jesť,nechápem to ti nechutí alebo to máš ako z nejakej choroby?Inak ja keď chcem pribrať tak väčšinou vtedy priberem keď zjem strašne veľa koreneného ,pikantného jedla,vela hranoliek a podobných mastných vecí:)Mimochodom mám 175cm a 65kg:)ale niesom tlstý
možno iba teraz cez zimu som ako medveď jediné čo robím je že sedím za pc alebo pri teleke:D občas jazdím na motorke:D |
168cm |
|
| Návrat hore |
|
 |
master23 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2007 Príspevky: 245 Bydlisko: doma ->London, Stamfor Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
| no ja mam 186cm a 76 kg, takze pohoda, aj ked sa mi zda ze som chudy, ale zozerem toho vela a chodim aj do posilky, teraz som zacal asi po 1mesiaci, vtedy som mal cca80kg |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 443 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
| co takto skocit za doktorom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2288 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
| Skus nejaky gainer.. poriadne sa najest.. do popuku a zaliat to gainerom, potom to len rozdychat a fungovat dalej.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1408 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
teraz som ddocital fakt ppecka len pri citani som pribral zo kilo ...odporucam...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1033
Zaslal: 11 Jan 2008, 19:38 Predmet: Re: potrebujem pribrať |
|
|
| Point napísal: |
| Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne |
Hlavne zacni cvicit.Jednak svaly potrebuju"impulz",ze treba rast.A jednak telo zacne spotrebovavat viac enrgie,cim sa urcite zvysi aj chut do jedla.
Ak budes len tlacit do hlavy,zapijat gainerom a podobnymi doplnkami,tak priberies akurat tak tuky.A to tvojmu zdraviu viac uskodi ako prospeje.Takisto vyzoru...Takze premoct lenivost a sup sa do posilnovne .Aspon 3x tyzdenne...
\\ Priberanie je dlhodoba vec...Nie ze vypijes liter vody a postavis sa na vahu a povies si-pribral som kilo ..To sa za priberanie povazovat neda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 657 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2008, 19:47 Predmet: |
|
|
hlavne jest vela bielkovin a ked nie do posilovne aspon doma cvicit svaly su tazsie ako tuk aj ked mozno ziadny nemate  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|