A este sa spytam na pevnost konstrukcie u NTB HP Compaq napr. 6830s , som pocul ze ma pridane magnezium...je to pravda? a ako je to u pevnosti sasi u TOSHIBY..
//edit NO CO NIKTO NEPOVIE
no urcite by som chcel aj trochu hrat ale viem ze na hry to moc dobre neni tak nevim..ale takze zakladne hry ze wowko a take tak take aby to utahloFIKY napísal:zalezi to odtoho aj naco chces aby ti sluzil... mozes kupit book podla tvojich predstav dizajnovo atd ale bude na kancelarske veci a mozno sa chces hrat hry.. vies.. musis povedat
je mudrejsi ako ten HP ??? lebo povedzme si uprimne bude to na hranie ale aj na robotu a na dizajn si nepotrpim skor mi ide o dobru investiciu proste cem daco co frci a aspon 2 roky bezproblemovo bude slapat bo tento acer co mam siel do servisu 3x a 1krat po tyzdniShark NX napísal:Runes ten druhy ma BTA ten 2. je aj mne sympatickejsi. Ja by som ho zobral.
na toto ti nikto neda odpoved aku by si chcel pocut.shanoy napísal:na tuto cast fora tusim hlavny predstavitelia a kingovia akosi neodpovedaju - takze si musime vystavit my luuzeri
a myslis ze SONY je dobra znacka lebo chcem sony vaio AR61Ssundevil napísal:na toto ti nikto neda odpoved aku by si chcel pocut.
pokazit sa moze aj najlacnejsi aj najdrahsi notebook
napr. v praci mame vsetci notebooky ibm t42 a t60, a teraz tusim aj nejake t61, a uz 2 kolegom (celkovo nas je asi 25) odisiel disk a pritom ten disk je vyborne ulozeny, chraneny programom proti otrasom, atd...
preto aj v tejto teme najdes skor odporucania ake znacky nekupovat, jednoznacne je to acer a z velkej casti aj msi