Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 41, 42, 43  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
sundevil
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 15:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomasmate: nas nazor: ACER = smejd --> NEKUPOVAT
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
warezman
Professional
Professional

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 16:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomasmate napísal:
Takze nastal cas aby som utratil peniaze s brigady.Chcel by som notebok,hlavne vyuzivany na hry,i ked viem ze mi tam najnovsie na High detailoch nepojdu,dalej sem tam filmy a take studenske veci,ved viete.Mal by byt aj pekny po dizajnovej stranke,nie nejaka stara vykopavka,taky teenegersky,ale to nieje az tak dolezite.Rozhodol som sa pre ACER Aspire 5920G-102G16N. Chcem pocut Vas nazor,popripade ak ho niekto ma,skusenosti.
40k je strasne vela za notebook vzhladom na to ze o rok to bude haraburda

ja ti radím toto
http://www.alza.sk/notebook-fujitsu-siemens-esprimo-v5545-d82359.htm
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
tomasmate
Light Professional
Light Professional

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 16:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

ten bude tiez za rok haraburda nie?a myslim si ze ma aj slabsiu grafiku ako acer
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
warezman
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 17:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomasmate napísal:
ten bude tiez za rok haraburda nie?a myslim si ze ma aj slabsiu grafiku ako acer
nj lenze aspon ta nebude mrziet ze si vyvalil 40k za haraburdu Wink

notas mat na hranie nikdy nebudes !!! jedine ze by si mal 40k rocne
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 17:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

warezman napísal:
nj lenze aspon ta nebude mrziet ze si vyvalil 40k za haraburdu Wink

notas mat na hranie nikdy nebudes !!! jedine ze by si mal 40k rocne
To je blbost Very Happy Haraburda to urcite nebude, moj stary notebook, ktory teraz oslavil 3 roky zvlada v pohode napriklad company of heroes, teda to nie je haraburda. V case kupy bol za 37 000 Sk a dnes este v pohode staci na starsie hry a niektore z novsich.
Teraz som si kupil VBI za 35 a o rok to tiez nebude haraburda, kedze teraz hravam nove hry skoro na max detailoch.
Treba sa len casom uskromnit, totiz aj keby si chcel pc na hranie vsetkeho na vysokych detailoch, tak potrebujes aspon 20 tisic rocne. Na poriadne hranie treba konzolu Wink
Návrat hore
warezman
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 17:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
To je blbost Very Happy Haraburda to urcite nebude, moj stary notebook, ktory teraz oslavil 3 roky zvlada v pohode napriklad company of heroes, teda to nie je haraburda. V case kupy bol za 37 000 Sk a dnes este v pohode staci na starsie hry a niektore z novsich.
Teraz som si kupil VBI za 35 a o rok to tiez nebude haraburda, kedze teraz hravam nove hry skoro na max detailoch.
Treba sa len casom uskromnit, totiz aj keby si chcel pc na hranie vsetkeho na vysokych detailoch, tak potrebujes aspon 20 tisic rocne. Na poriadne hranie treba konzolu Wink
netreba 20tisic rocne staci 10tisic rocne Wink

ked nie o rok tak o rok a pol bude haraburda...navise ocakavam ze dx 10 bude mat ovela vyssie naroky takze ...
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 14 Okt 2007, 18:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

warezman napísal:
netreba 20tisic rocne staci 10tisic rocne Wink

ked nie o rok tak o rok a pol bude haraburda...navise ocakavam ze dx 10 bude mat ovela vyssie naroky takze ...
No ale DX10 bude pouzitelne az tak o pol roka najskor, teraz vychadzaju prve tituly, ale vistu pouziva este velmi malo ludi a vela z nich na to este nema adekvatnu graficku, pretoze tie , ktore dx10 podporuju a ide na nich slusne, su zatial velmi drahe a do notebookov sa este ani nedavaju.
Návrat hore
warezman
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 16 Okt 2007, 22:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
No ale DX10 bude pouzitelne az tak o pol roka najskor, teraz vychadzaju prve tituly, ale vistu pouziva este velmi malo ludi a vela z nich na to este nema adekvatnu graficku, pretoze tie , ktore dx10 podporuju a ide na nich slusne, su zatial velmi drahe a do notebookov sa este ani nedavaju.
nj len hovorim ze notebook by mal stacit do 30tisic...pretoze na predrazenom si zahra nove hry rok a pol a bude sa potom citit ako keby si kupil hned ten za tych 30k

btw neviem co som do toho cital ale dufam ze pojde aj dx 10 pod xp pretoze inak budem hrat iba hry co maju dx 9 pod vistu prejst nemienim
Návrat hore
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: 20 Okt 2007, 11:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hoj potrebujem poradiť notebook ak od 23 do 27 000 s dph , ak by sa dalo tak c2d , ram aspon 2048 a vga aspon 256, musi mat wifi, stači 15,4" ... ak je to možné za tu cenu

diki
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 20 Okt 2007, 11:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

osvaldo napísal:
Hoj potrebujem poradiť notebook ak od 23 do 27 000 s dph , ak by sa dalo tak c2d , ram aspon 2048 a vga aspon 256, musi mat wifi, stači 15,4" ... ak je to možné za tu cenu

diki
Jedine, co som nasiel za tu cenu so samostatnou grafickou je toto:
Siemens Amilo Pi2530
Intel Core 2Duo 1.5GHz, T5250, 15,4", 1GB DDR2,
160GB, DVD-RW, VGA ATI 2300HD 128MB, WiFi,
webcam, WIN Vista HP

//ale neviem ako je na tom kvalita notebookov Siemens Smile
Návrat hore
foboss
Expert
Expert

Založený: 06.04.2006

PríspevokZaslal: 20 Okt 2007, 13:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gizmoo napísal:
Zdravim pisal som sem ze si chcem kupit taky lebsi notebook aj na hry, ale nakoniec som sa rozhodol ze si kupim len lacny notas na kancelarske veci, a svoj desktop upgradnem kupou ramiek, procaku a dakej akuratnej grafiky.. no ale vcera sa mi do ruky dostal letak zo Sharku.. ze Notebook - Specialna hracska konfiguracia ... tak sem pisem ze ci sa to oplatii ...
MSI GX610PX-016SK
Špičkový notebook pre hráčov (Performance Edition) S displejom 15.4" WXGA (1280x800) ACV. Procesor AMD Turion64 X2 TL56, pamäť 2048MB DDRII 667MHz, 250GB pevný disk (5400rpm) SATA, grafika ATI Radeon HD2600 (podpora DX10) 256 MB DDR3, optická mechanika DVD-RW SuperMulti Double layer, Gigabit LAN, modem 56k, 802.11b/g WLAN, farebne označené klávesy WASD, audio Digital/Analog 5.1 výstup, video kamerka 1.3M pixels, Bluetooth, čítačka kariet 5-in-1 (XD/SD/MMC/MS/MS Pro), 1xHDMI, 1xRJ-11, 1x RJ-45, 1xIEEE 1394, 4x USB 2.0, 1x Express card, 1xTV-Out, bez OS , Batéria Li-Ion 6 článková. Rozmery 358 x 259 x 33 mm, váha 2.6 kg, Slovenská klávesnica, Gaming ruksak a myš, ovládače pre Windows Vista .... cena 29990,-Sk
Ďakujem za inšpiráciu, po prečítaní tvojho príspevku, aj ja uvažujem že si kúpim taký notas. Ak sa ti dostane do rúk, poprosil by som o nejakú malú recenziu. Ďakujem veľmi pekne.

edit: čítal som na stránke msi, že staršie operačné nepodporuje, to akože my na tom nepôjde XP?
sorry ak je tá otázka primitívna ale v oblasti softwaru som lama Embarassed
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: 20 Okt 2007, 18:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Jedine, co som nasiel za tu cenu so samostatnou grafickou je toto:
Siemens Amilo Pi2530
Intel Core 2Duo 1.5GHz, T5250, 15,4", 1GB DDR2,
160GB, DVD-RW, VGA ATI 2300HD 128MB, WiFi,
webcam, WIN Vista HP

//ale neviem ako je na tom kvalita notebookov Siemens Smile
nemusi byť samostatná graficka len nech zdielana je aspon 256
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 21 Okt 2007, 10:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

osvaldo napísal:
nemusi byť samostatná graficka len nech zdielana je aspon 256
O velkost pamate pri grafickej az tak nejde, dolezita je vykonnost cipu. Teda ak to chces na hry, tak nad integrovanou neuvazuj Smile
Návrat hore
josefs
Light Star
Light Star

Založený: 26.04.2005

PríspevokZaslal: 21 Okt 2007, 11:33    Predmet: NB do 35 litrov s DPH Odpovedať s citátom  

Co by ste doporucili tak aby sa na tom dalo zahrat aj nieco narocnejsie resp. robit nejake graficke veci?
Návrat hore
shanoy
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.09.2006

PríspevokZaslal: 22 Okt 2007, 14:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prosim vas... Budem asi kupovat tento NTB:
Kód:
http://www.alza.sk/asus-f5n-ap022c-turion64-mk38-15-4-wxga-cs-1gb-120gb-5-4k-dvd-rw-wifi-cam-vis-hp-d80702.htm
co nanho hovorite? Mate nejake skusenosti?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 41, 42, 43  Ďalšia
Strana 4 z 43

Prejdi na: