|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 28 Máj 2006, 11:07 Predmet: |
|
|
| Kód: |
| http://freevideo.cz/57/ |
tak pod sukne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 14:51 Predmet: |
|
|
dobre nazory !
uz som videl aj peknu babu v McDonalde v mini a bez, ale raz sa mi stalo v MHD, ze som stale za sebou pocul ako sa dvaja caparti rozpravaju o tom ake ma kusok od nich pekne dievca gatky, tak mi to o chvilu nedalo a ze sa pozriem, no a tak som kusok odklonil hlavu do smeru dievcata, zisiel som ocami dole k jej rozkroku a ked som ich zdvihol na jej tvar zistil som ze si moje pocinannie celkom uvedomuje, tak som sa zaklonil zpet a bol nasraty ze sa vobec pozeral lebo sme boli jediny dvaja co na dalsej vystupovali a dokazete si predstavit ten jej pohlad na mna ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
madonna1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 01 Jún 2006, 14:56 Predmet: |
|
|
si jej mohol s usmevom povedat:
Aaaa ved naco mame oci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 15:15 Predmet: |
|
|
| madonna1 napísal: |
si jej mohol s usmevom povedat:
Aaaa ved naco mame oci  |
heh, to mohol, ale vies ako sa tomu hovori vo Francii? DUCH SHODOV !
strucno vysvetlim preco ... predstav si ze si dakde v klube kde sa pred zrakom kopy ludi hadas s nakym kktom, ktory Ta zotre nakou hlaskou a teraz ked vsetci cakaju co mu na to povies, trepnes tu najvecju somarinu a ked z klubu o par minut odchazas tak Ta na schodoch napadne najlepsia hlaska ktorou by si mu vytrel zrak tak ze by isto radsej utiekol, ale Ty uz v tejto fazi stojis na shodoch a mas smolu ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
madonna1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 01 Jún 2006, 15:21 Predmet: |
|
|
poznam to, stalo sa aj mne...ale netreba si z takych veci/situacii robit tazku hlavu, niekedy z toho moze vzniknut nieco zaujimave  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
| Colortraincleaner napísal: |
dobre nazory !
uz som videl aj peknu babu v McDonalde v mini a bez, ale raz sa mi stalo v MHD, ze som stale za sebou pocul ako sa dvaja caparti rozpravaju o tom ake ma kusok od nich pekne dievca gatky, tak mi to o chvilu nedalo a ze sa pozriem, no a tak som kusok odklonil hlavu do smeru dievcata, zisiel som ocami dole k jej rozkroku a ked som ich zdvihol na jej tvar zistil som ze si moje pocinannie celkom uvedomuje, tak som sa zaklonil zpet a bol nasraty ze sa vobec pozeral lebo sme boli jediny dvaja co na dalsej vystupovali a dokazete si predstavit ten jej pohlad na mna ...  |
Tak toto by som nechcel.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kapone11 Medium Expert

Stav:  Založený: 05.04.2006 Príspevky: 89 Bydlisko: Na kresle pri COMPE Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 22:34 Predmet: |
|
|
LUDIA mame oci na pozeranie a kazdy zdravy chlap sa pozrie!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmatt89 Light Expert

Stav:  Založený: 09.08.2005 Príspevky: 59
Zaslal: 12 Jún 2006, 15:04 Predmet: |
|
|
| Kapone11 napísal: |
presne tak
BTW, dnes som videl spoluziackinu pi*u, mala suknu, pod tym nic a sedela tak, ze som vsetko videl  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
Nj, keď je príležitosť a pekná čaja mám oči, aby som sa pozeral a jazyk aby som  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2006, 18:09 Predmet: |
|
|
hlavne ked to urobite ked ste s so svojou babenkou,ze?aspon tak potajme sa to da,ale ked to zisti tak ze coooo
sranda,ze aky sme ziarlivi,ked sa nasa otoci za nejakym cavom,ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 02.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:33 Predmet: Re: sukna |
|
|
| stynx napísal: |
sukna je very good je strasne rajcov na  |
Vzdy som sa tesil, ked moja sexi spoluziacka nosila kratsie sukne do skoly. Sedela za mnou, tak som stale hadzal veci na zem, aby som sa mohol pozriet na jej sexi srdieckove tangace.
Sukne su super |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 865
Zaslal: 02 Nov 2006, 19:01 Predmet: Re: Pozeranie sa pod sukňu |
|
|
| Linkman napísal: |
Viem, táto téma je zdanlivo "len pre pánov" ale nie je to tak - veď v Škótsku je sukňa bežnou výbavou mužských šatníkov.
Čo vo vás vyvoláva pohľad pod sukňu? Veď na kúpaliskách bikiny zakryjú oveľa menej než suknička a aj tak - podľa mňa a iných zdrojov - je pohľad pod sukňu oveľa erotickejší a zaujímavejší.  |
ked je moznost preco nie???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 20:55 Predmet: Re: sukna |
|
|
| Rafmartin napísal: |
Vzdy som sa tesil, ked moja sexi spoluziacka nosila kratsie sukne do skoly. Sedela za mnou, tak som stale hadzal veci na zem, aby som sa mohol pozriet na jej sexi srdieckove tangace.
Sukne su super |
HAHA... poznám veľmi dobre... |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 11:34 Predmet: |
|
|
myslim si ze pozeranie pod suknu je taka detska vec... je to dost ubohe...
ale pozerat na zadok v obtiahnutej minisukni je daco ine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
flasch Expert

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 170
Zaslal: 03 Nov 2006, 11:50 Predmet: |
|
|
| Kapone11 napísal: |
suhlasim :)ale aj tak to niektorym nestaci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|