|
|
|
| Autor |
Správa |
Fall Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 355
Zaslal: 03 Nov 2006, 16:30 Predmet: |
|
|
| no, aj ked je chlap slusny neznamena to, ze je slepy cize ak sa naskytne pohlad tak sa nebranim, ale zasa nejak cakat na chvilu ked sa nieco odkryje je podla mna tiez dost ubohe a detinske |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 602
Zaslal: 04 Nov 2006, 23:02 Predmet: |
|
|
samozrejme ze sa pozrem.a ohodnotim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Paradox Amateur

Stav:  Založený: 04.11.2006 Príspevky: 33
Zaslal: 04 Nov 2006, 23:23 Predmet: |
|
|
nafodte mobilom ne a napiste na FORUM a potom zhodnotime  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 23:34 Predmet: |
|
|
Ked som bol v kvarte, mal som 14 rokov a nasa trieda bola blizko pri schodoch, tak sme vzdy cez prestavku, hlavne v lete , "nenapadne" stali pod nimi a ked isla nejaka sukna, tak sme vsetci behli co najblizsie ku nim a pozerali sme .. Uz to pre mna nie je nic moc, ked viem, ze nic nove neuvidim .. A na nete je tooolko fotiek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Paradox Amateur

Stav:  Založený: 04.11.2006 Príspevky: 33
Zaslal: 04 Nov 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
Ked som bol v kvarte, mal som 14 rokov a nasa trieda bola blizko pri schodoch, tak sme vzdy cez prestavku, hlavne v lete , "nenapadne" stali pod nimi a ked isla nejaka sukna, tak sme vsetci behli co najblizsie ku nim a pozerali sme .. Uz to pre mna nie je nic moc, ked viem, ze nic nove neuvidim .. A na nete je tooolko fotiek  |
ä
je ich dost ja mam iba 13 a nezaujimaju ma 20 rocne kundy |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 3:15 Predmet: |
|
|
| Paradox napísal: |
ä
je ich dost ja mam iba 13 a nezaujimaju ma 20 rocne kundy |
A co si myslis, ze pod 13 rocnou suknou uvidis nieco ine ? 20 rocnej mozes vidiet asi jedine o chlpy viac , ked ma vadne popravene spodare..
Sry ze OT, ale pri registracii si suhlasil, ze mas viac ako 13, takze .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RandoMMeR Novice

Stav:  Založený: 05.11.2006 Príspevky: 5
Zaslal: 05 Nov 2006, 3:36 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
... Sry ze OT, ale pri registracii si suhlasil, ze mas viac ako 13, takze .. |
jj newem co tu chlapec robi.
mali by dat 18+ a rodicia davat pozor
btw. ja mam 16
ale tak kto sa pod suknu potajomky nepozrie?
no newem ale ja keby som bol holka ( pekna a ne dajaka skapa )
tak mosim minisukne aj v zime a rake vystrihy ze mi kozy kukaju na okoloiducich a vyzival by som sa v tych pohladoch
nene nesom vadny nebojte ale mysim ze su dajake holky co sa v tom vyzivaju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Oi!Punk Novice

Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 7
Zaslal: 05 Nov 2006, 13:53 Predmet: |
|
|
aj ja sa zvyknem kuknúť pod sukňu ale iba keď sa niečo naskytne, ale zväčša si len tak pozriem peknú prdelku v obtiahnutej sukničke a ohodnotíme s kamošmi a ešte keď má pekné kozy a parádny výstrih....vauuuu
ale je keď ide baba čo má 100kg dá si minisukňu a "výstrih" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kwetinka Medium Expert

Stav:  Založený: 23.10.2006 Príspevky: 87
Zaslal: 05 Nov 2006, 14:40 Predmet: Re: Pozeranie sa pod sukňu |
|
|
| Linkman napísal: |
Viem, táto téma je zdanlivo "len pre pánov" ale nie je to tak - veď v Škótsku je sukňa bežnou výbavou mužských šatníkov.
Čo vo vás vyvoláva pohľad pod sukňu? Veď na kúpaliskách bikiny zakryjú oveľa menej než suknička a aj tak - podľa mňa a iných zdrojov - je pohľad pod sukňu oveľa erotickejší a zaujímavejší.  |
..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 19:55 Predmet: Re: Pozeranie sa pod sukňu |
|
|
| Kwetinka napísal: |
| ..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:) |
Kwetinka, ale tvoje prsia budú inak vizerať v sexy pradielku a inak v roláku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mathev Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 264 Bydlisko: umlátit prdel štětkou Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 20:24 Predmet: Re: Pozeranie sa pod sukňu |
|
|
| Kwetinka napísal: |
| ..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:) |
no sama si napisala ze si baba tak sa ti tazko vzije do nasej situacie
ja uplne nevladzem z nejakej sexi nahodnej situacie ked sa mozem kuknut koleginke do vystrihu alebo nebodaj si prisunie stolicku ku skrini a vytahuje v najmensej minisukni spis co je niekde fakt velice vysoko
keby som ju mal cely den pred sebou v bikinach bol by to kapor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Supertrdlo Amateur

Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 21 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 22:37 Predmet: |
|
|
no ja som to raz spravil babe v autobuse ked stala a ja som sedel a videla ma akurat ked som sa pozeral tak som sa na nu usmial ...... no cakal som ze na mna nakrici a ona sa iba usmiala to ma najviac prekvapilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|