takže ktora dobra duša sa najde?
pozvanka na Lamky.net
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
gabrielt85
Novice
Mohol by som dostat i ja povanku na lamky,bol by som velmi vdacny,prosim,dakujem [email protected]
.........
[email protected] mozem poprosit aj ja o pozvanku?
mohli by som poziadat aj ja o jednu pozvanku na lamky? moj mail je [email protected] vopred Vam dakujem
-
Lord_Riddick
Amateur
potreboval by som pozvanku na www.lamky.net predom diky ak poslete tak prosim na [email protected] este raz dik
-
Lord_Riddick
Amateur
Tu ide o to, ze sa ludia registruju na hojku len kvoli pozvanke na lamky, kde tiez toho moc nepridaju.
Pri cloveku s niekolko stovkami prispevkov je predsa len vacsia istota ze nieco uploadne, viac prispeje...
A zapnutym Caps lockom nie si zaujimavy
//pre akychsi expertov: reagoval som na uz zmazany prispevok
Pri cloveku s niekolko stovkami prispevkov je predsa len vacsia istota ze nieco uploadne, viac prispeje...
[quote=""J""]Tu ide o to, ze sa ludia registruju na hojku len kvoli pozvanke na lamky, kde tiez toho moc nepridaju.
[/quote]Neviem, ci si reagoval na moj prispevok, ktory je uz zmazany.
Ja som reagoval na toto uzasne dolezite upozornenie ani keby pocet prispevkov automaticky znamenal, ze su hodnotne!!!
Ak je praca moderatora Tvojim jedinym zivotnym uspechom, tak Ta uplne chapem a dufam, ze sladky pocit moci a svojej vlastnej ubohosti zamedzenim mojho pristupu si nalezite vychutnavas!
Ja som reagoval na toto uzasne dolezite upozornenie ani keby pocet prispevkov automaticky znamenal, ze su hodnotne!!!
ad k6:k6 napísal:LUDIA!!! AKO MODERÁTOR LAMKY.NET VAS DORAZNE ZIADAM: NEROZDAVAJTE TU POZVANKY NIEKOMU, KTO TU MA NA CELOM FORE 2 - 3 PRISPEVKY!!!
Ak je praca moderatora Tvojim jedinym zivotnym uspechom, tak Ta uplne chapem a dufam, ze sladky pocit moci a svojej vlastnej ubohosti zamedzenim mojho pristupu si nalezite vychutnavas!
Urcite nie, lebo som reagoval na jedno bohorovne tvrdenie o pocte prispevkov, moja odpoved bola okamzite vymazana.ppt napísal:setag: sam si si BAN svojim spravanim vypytal. A ak povies, ze nie, padnem zo stolicky.
Napriek tomu sa necitim ani trapne ani byt vinny.
Tolko na vysvetlenie.
Obavam sa, ze Ti nerozumiem, no napriek tomu nepadaj zo stolicky, mohol by si si ublizit a ako mi potom napises so zlomenymi rukami???