pozvanka na Lamky.net
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uff tak to mne po*er na holý záda ,koks koľko spammerov a 1-no prispevkárov žiada o pozvánku, ešte že sú lamky na pozvánky o niečom takom by sa malo uvazovat aj na HOJKO.COM i ked viem že ide o peniaze(google a spol) ale aj tak zbytočnými spamami a blbými otázkami sa narušuje aká taká úroveň fóra no ale táto téma nie je na riešenie takýchto otázok...
// už sa "tešim" ako dostanem k- alebo basu za vyjadrenie nazoru...
Nevytahuj minulost... fabi2 nie som ja.. To ta mozem ubezpecit...pe3x napísal:Calligen2 2>
BANNED
yoplin Zaslal: So Jún 21, 2008 12:35 pm
fabi2 5x a dost
Myslim ze nie
A k tomu mojmu banu... Fakt netusim zaco bol.. Zrejme niekto dokonaly z vasho super vedenia mi dal ban iba tak z nudy... Pripadne si riesil komplexy..
Mimochodom ocakavam k-. No upozornujem, ze na nu mozem z vysky **** a kto ju posle je lama...
Fakt si ma nasral... Keby to odtial ludia nestahovali ani ma nehne pytat pozvanku...
calligen2 napísal:...
a naco chces ist na tie LAMKY? ved mas svoje vlastne warez forum alebo sa mylim? tak nech sa mu dari a LAMKY nech tak a je to vybavene
// mozno aj zato si dostal BAN na LAMKACH mohol si tam propagovat svoje forum neviem iba si myslim
// DjBass - presne si to asi trafil !!!
Pozvánky na Hojka sa kdesi už riešili a došlo k záveru že je to sprostosť. Prečo? Nuž jednak preto, lebo na Hojku pozvánky nie sú a dovolím si konštatovať že predsa tu je menej spamu ako na "pozvánkových" Lamkách. Ďalej tu píšeš o blbých otázkach, ale čo sú blbé otázky na hojku sa nedá porovnávať s Lamkami, kde vždy niekto zháňa GTA4 pre PC, Far Cry 2, minule bolo Diablo 3 či dokonca Richard Burns Rally 2Sphinx napísal:uff tak to mne po*er na holý záda ,koks koľko spammerov a 1-no prispevkárov žiada o pozvánku, ešte že sú lamky na pozvánky o niečom takom by sa malo uvazovat aj na HOJKO.COM i ked viem že ide o peniaze(google a spol) ale aj tak zbytočnými spamami a blbými otázkami sa narušuje aká taká úroveň fóra no ale táto téma nie je na riešenie takýchto otázok...
Proste toto fórum ešte nedosiahlo takej publicity aby bolo na pozvánky a dúfam že tomu ešte dlho tak bude. Na chu**** tu máme pokec, všakže?
Netrvdím že ban si dostal kvôli tomu, ale keď si pozriem koľko freewaru si tam pouploadoval...calligen2 napísal:Nevytahuj minulost... fabi2 nie som ja.. To ta mozem ubezpecit...
A k tomu mojmu banu... Fakt netusim zaco bol.. Zrejme niekto dokonaly z vasho super vedenia mi dal ban iba tak z nudy... Pripadne si riesil komplexy..
Mimochodom ocakavam k-. No upozornujem, ze na nu mozem z vysky **** a kto ju posle je lama...
Fakt si ma nasral... Keby to odtial ludia nestahovali ani ma nehne pytat pozvanku...
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked ma forum tak z kade bude kradnut linky?... sak lamky su naj forumromerot napísal:co tu riesis? vyjadrili sa tak naco zbytocne spamujes? asi ta ozaj zacnem sudit podla tvojej KARMY !!!
a naco chces ist na tie LAMKY? ved mas svoje vlastne warez forum alebo sa mylim? tak nech sa mu dari a LAMKY nech tak a je to vybavene
// mozno aj zato si dostal BAN na LAMKACH mohol si tam propagovat svoje forum neviem iba si myslim
Ludia ste slabi.. Za tento prispevok mam zatial iba 5 K-
Dostal som uz aj viac...
No davajte!!! Ukazte aky ste neinteligentní a stupidní
Nezabudnite sa podpisat...
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...
S tymto forom som definitivne skoncil..
Zmazte mi pre mna za mna ucet, vsetky prispevky, dajte ban.. Robte co chcete..
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba

Dostal som uz aj viac...
No davajte!!! Ukazte aky ste neinteligentní a stupidní
Nezabudnite sa podpisat...
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba
Karma ťa netrápi, hlavne že v každom príspevku ďakuješ za neinteligenciu a tak ďalej. To že si tu skončil myslím každého bude srať vo snoch, a propagácia toho kinderfóra je kapku trápneho charakteru (pred scenzúrovaním tam bol link jeho fóra).calligen2 napísal:.
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...![]()
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba![]()