|
| Autor |
Správa |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4755
|
| Návrat hore |
|
 |
DjBass Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 430 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2008, 11:10 Predmet: |
|
|
| lamky uz niesu to co boli... teraz to tam nejak zaostava uz tam skoro nikto nic nepridava len tak prosia o pesnicky ktore sa daju najst aj googlom...(aj tak im ich nikto neupne).... niektori sa najdu ked sa velmi nudia ale je to onicom.. warez forum nieje len o stahovani... niekto to tam musi aj uploadnut... tak sa trosku zamyslite a nepytajte si pozvanku len kvoli tomu aby ste mohli stahovat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| creative: nič z toho. pozvánka nebude nakoľko nemáš dostatočný počet príspevkov na fóre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
WlaDo131 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
Pre mna by sa nenasla pozvanka na lamky pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfo Medium Expert

Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 89 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Júl 2008, 22:47 Predmet: |
|
|
poprosil by som pozvanku na lamky.net , dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
11tool Novice

Stav:  Založený: 07.07.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 07 Júl 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
Zdravim
nemel by nekdo pozvanku na lamky.net prosim
diky
*****@seznam.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
| Nie nemal. Ak chceš pozvánku, musíš mať aspoň 50 príspevkov na tomto fóre. A to ty nemáš. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Padawan Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 149 Bydlisko: TN Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
| este som nevidel nikoho kto by si nieco kupil na zaklade toho ze sa mu to pacilo ked si to stiahol...to su kecy. |
ja som tak kupil hry najprv sosnem a potom ak to bude pecka ktora viem ze ma bude drzat niekolko rokov tak si ju kupim a nie som sam tak tu nekecaj za seba |
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 174 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
jaaa nooo... nenajde sa aj jedna pre mna?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1146 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
Calligen2 2>
BANNED
yoplin Zaslal: So Jún 21, 2008 12:35 pm
fabi2 5x a dost
Myslim ze nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 165 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 7:53 Predmet: |
|
|
uff tak to mne po*er na holý záda ,koks koľko spammerov a 1-no prispevkárov žiada o pozvánku, ešte že sú lamky na pozvánky o niečom takom by sa malo uvazovat aj na HOJKO.COM i ked viem že ide o peniaze(google a spol) ale aj tak zbytočnými spamami a blbými otázkami sa narušuje aká taká úroveň fóra no ale táto téma nie je na riešenie takýchto otázok...
// už sa "tešim" ako dostanem k- alebo basu za vyjadrenie nazoru... |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1065
Zaslal: 15 Júl 2008, 8:41 Predmet: |
|
|
ja normalne nemozem z tých ludí co maju 1 prispevok chcu pozvanku a uz sa tu viac neukážu zaregistrovaná 7.7 08 príspevok zaslaný 13,54 posledná návšteva 7.7.08 13,56  |
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 174 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 13:34 Predmet: |
|
|
| pe3x napísal: |
Calligen2 2>
BANNED
yoplin Zaslal: So Jún 21, 2008 12:35 pm
fabi2 5x a dost
Myslim ze nie |
Nevytahuj minulost... fabi2 nie som ja.. To ta mozem ubezpecit...
A k tomu mojmu banu... Fakt netusim zaco bol.. Zrejme niekto dokonaly z vasho super vedenia mi dal ban iba tak z nudy... Pripadne si riesil komplexy..
Mimochodom ocakavam k-. No upozornujem, ze na nu mozem z vysky **** a kto ju posle je lama...
Fakt si ma nasral... Keby to odtial ludia nestahovali ani ma nehne pytat pozvanku...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2007 Príspevky: 452 Bydlisko: QIP Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
co tu riesis? vyjadrili sa tak naco zbytocne spamujes? asi ta ozaj zacnem sudit podla tvojej KARMY !!!
a naco chces ist na tie LAMKY? ved mas svoje vlastne warez forum alebo sa mylim? tak nech sa mu dari a LAMKY nech tak a je to vybavene
// mozno aj zato si dostal BAN na LAMKACH mohol si tam propagovat svoje forum neviem iba si myslim
// DjBass - presne si to asi trafil !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 812 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
| Sphinx napísal: |
uff tak to mne po*er na holý záda ,koks koľko spammerov a 1-no prispevkárov žiada o pozvánku, ešte že sú lamky na pozvánky o niečom takom by sa malo uvazovat aj na HOJKO.COM i ked viem že ide o peniaze(google a spol) ale aj tak zbytočnými spamami a blbými otázkami sa narušuje aká taká úroveň fóra no ale táto téma nie je na riešenie takýchto otázok...
// už sa "tešim" ako dostanem k- alebo basu za vyjadrenie nazoru... |
Pozvánky na Hojka sa kdesi už riešili a došlo k záveru že je to sprostosť. Prečo? Nuž jednak preto, lebo na Hojku pozvánky nie sú a dovolím si konštatovať že predsa tu je menej spamu ako na "pozvánkových" Lamkách. Ďalej tu píšeš o blbých otázkach, ale čo sú blbé otázky na hojku sa nedá porovnávať s Lamkami, kde vždy niekto zháňa GTA4 pre PC, Far Cry 2, minule bolo Diablo 3 či dokonca Richard Burns Rally 2
Proste toto fórum ešte nedosiahlo takej publicity aby bolo na pozvánky a dúfam že tomu ešte dlho tak bude. Na chu**** tu máme pokec, všakže?
| calligen2 napísal: |
Nevytahuj minulost... fabi2 nie som ja.. To ta mozem ubezpecit...
A k tomu mojmu banu... Fakt netusim zaco bol.. Zrejme niekto dokonaly z vasho super vedenia mi dal ban iba tak z nudy... Pripadne si riesil komplexy..
Mimochodom ocakavam k-. No upozornujem, ze na nu mozem z vysky **** a kto ju posle je lama...
Fakt si ma nasral... Keby to odtial ludia nestahovali ani ma nehne pytat pozvanku...
 |
Netrvdím že ban si dostal kvôli tomu, ale keď si pozriem koľko freewaru si tam pouploadoval... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|