ked ma forum tak z kade bude kradnut linky?... sak lamky su naj forumromerot napísal:co tu riesis? vyjadrili sa tak naco zbytocne spamujes? asi ta ozaj zacnem sudit podla tvojej KARMY !!!
a naco chces ist na tie LAMKY? ved mas svoje vlastne warez forum alebo sa mylim? tak nech sa mu dari a LAMKY nech tak a je to vybavene
// mozno aj zato si dostal BAN na LAMKACH mohol si tam propagovat svoje forum neviem iba si myslim
pozvanka na Lamky.net
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ludia ste slabi.. Za tento prispevok mam zatial iba 5 K-
Dostal som uz aj viac...
No davajte!!! Ukazte aky ste neinteligentní a stupidní
Nezabudnite sa podpisat...
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...
S tymto forom som definitivne skoncil..
Zmazte mi pre mna za mna ucet, vsetky prispevky, dajte ban.. Robte co chcete..
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba

Dostal som uz aj viac...
No davajte!!! Ukazte aky ste neinteligentní a stupidní
Nezabudnite sa podpisat...
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba
Karma ťa netrápi, hlavne že v každom príspevku ďakuješ za neinteligenciu a tak ďalej. To že si tu skončil myslím každého bude srať vo snoch, a propagácia toho kinderfóra je kapku trápneho charakteru (pred scenzúrovaním tam bol link jeho fóra).calligen2 napísal:.
//Mna ta K inac vobec netrapi.. Resp. netrapi ma hodnotenie nejakych tupych ritlozov (cest vynimkam)... Myslite si co chcete, mna to absolutne nebude trapit...![]()
romerot > ano, idem na svoje forum... Narozdiel od teba![]()
Bol som dlhorocnym clenom na lamky.net a rozdal som aj dost pozvanok. No bohuzial som nieco pred par dnami napisal do fora, co asi nejakeho admina natolko rozculilo, ze mi okamzite dal BAN bez dalsieho varovania.
Pretoze sa tu na tejto teme diskutuje o pozvankach na lamky.net, chcel by som teda aj ja niekoho poprosit, ci by nemal pre man jednu.
Vopred dakujem za pomoc.
Kod mozete poslat aj priamo na email [email protected]
Pretoze sa tu na tejto teme diskutuje o pozvankach na lamky.net, chcel by som teda aj ja niekoho poprosit, ci by nemal pre man jednu.
Vopred dakujem za pomoc.
Kod mozete poslat aj priamo na email [email protected]
-
Cocotko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ahojte,chcel by som vas poprosit o jenu pozvanku.
viem ze nemam 50 prispevkov,ale nenute ma kvoli tomu spamovat na fore som "dlhsiu"dobu a nie som ten typ ktory musi za kazdu cenu spamovat do kazdej temy
budem velmi vdacny
[email protected]
k + vas neminie
viem ze nemam 50 prispevkov,ale nenute ma kvoli tomu spamovat na fore som "dlhsiu"dobu a nie som ten typ ktory musi za kazdu cenu spamovat do kazdej temy
budem velmi vdacny
[email protected]
k + vas neminie
ak sa da tak jednu pozvanku na lamky.net
[email protected]
[email protected]
otvor ociJakub969 napísal:ak sa da tak jednu pozvanku na lamky.net
[email protected]
http://www.hojko.com/post910621.html#910621
http://www.hojko.com/post920863.html#920863
Nemate prosim vas jednu pozvanku pre mna nalamky.net? prosim surne to potrebujem,dakujem:) ss alebo [email protected]