pozvanka na Lamky.net
Bol som dlhorocnym clenom na lamky.net a rozdal som aj dost pozvanok. No bohuzial som nieco pred par dnami napisal do fora, co asi nejakeho admina natolko rozculilo, ze mi okamzite dal BAN bez dalsieho varovania.
Pretoze sa tu na tejto teme diskutuje o pozvankach na lamky.net, chcel by som teda aj ja niekoho poprosit, ci by nemal pre man jednu.
Vopred dakujem za pomoc.
Kod mozete poslat aj priamo na email [email protected]
Pretoze sa tu na tejto teme diskutuje o pozvankach na lamky.net, chcel by som teda aj ja niekoho poprosit, ci by nemal pre man jednu.
Vopred dakujem za pomoc.
Kod mozete poslat aj priamo na email [email protected]
-
Cocotko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ahojte,chcel by som vas poprosit o jenu pozvanku.
viem ze nemam 50 prispevkov,ale nenute ma kvoli tomu spamovat na fore som "dlhsiu"dobu a nie som ten typ ktory musi za kazdu cenu spamovat do kazdej temy
budem velmi vdacny
[email protected]
k + vas neminie
viem ze nemam 50 prispevkov,ale nenute ma kvoli tomu spamovat na fore som "dlhsiu"dobu a nie som ten typ ktory musi za kazdu cenu spamovat do kazdej temy
budem velmi vdacny
[email protected]
k + vas neminie
ak sa da tak jednu pozvanku na lamky.net
[email protected]
[email protected]
otvor ociJakub969 napísal:ak sa da tak jednu pozvanku na lamky.net
[email protected]
http://www.hojko.com/post910621.html#910621
http://www.hojko.com/post920863.html#920863
Nemate prosim vas jednu pozvanku pre mna nalamky.net? prosim surne to potrebujem,dakujem:) ss alebo [email protected]
poprosil by som jednu pozvanku, pokial je otm ozne tak na [email protected] alebo prostrednictvom SS
dakujem
dakujem
-
Miley Cyrus
Light Star
pozvanka na Lamky.net
poprosil by som pozvanku na lamky.net kamarati mi povedali ze to je najlepsie warez forum SR som zaregistrovany na takych slabsich warez forach a preto chcem take lepsie [email protected]
co sa tika prispevkov hojko.com je super forum hram aj cs1.6 na serveri hojko.com takze urcite budem nadalej prispievat
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 20:43 )
prosim fakt sa nenajde jedna pozvanka.nepremarnim ju nom budem sa snazit ju nepremarnit
co sa tika prispevkov hojko.com je super forum hram aj cs1.6 na serveri hojko.com takze urcite budem nadalej prispievat
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 20:43 )
prosim fakt sa nenajde jedna pozvanka.nepremarnim ju nom budem sa snazit ju nepremarnit
-
Miley Cyrus
Light Star
pozvanka na Lamky.net
jak neexistuje vyskusajte poslat este raz uz som to poupravil teraz by taky e-mail urcite existuje chyba bolo ze som dal po g tvrde y a malo byt meke lol pls poslite ja ani newem ake to tam je ale kazdy vravi ze to je naj warez sr chcem sa tam dostatkonyk87 napísal:nechcem byt svina, ale pochybujem, ze ti pride na ten mail pozvanka - taky uzivatel neexistuje..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: pozvanka na Lamky.net
fakt si myslíš že ju dostaneš po tom spame čo si tu dnes predviedol?Gigabyt napísal:jak neexistuje vyskusajte poslat este raz uz som to poupravil teraz by taky e-mail urcite existuje chyba bolo ze som dal po g tvrde y a malo byt meke lol pls poslite ja ani newem ake to tam je ale kazdy vravi ze to je naj warez sr chcem sa tam dostat
-
Miley Cyrus
Light Star
Re: pozvanka na Lamky.net
sryaudiotrack napísal:fakt si myslíš že ju dostaneš po tom spame čo si tu dnes predviedol?
spamovat uz nebudem radsej este par dni pockam, ved jedna pozvanka nikoho nezabije a ja pytam len jednu.
dohodnime sa prostrednictvom ss alebo [email protected]
dakujem