pozvanka na Lamky.net
-
Miley Cyrus
Light Star
Poprosím poslať jednu pozvánku na Lamky na túto mailovú adresu:
[email protected]
// díky moc jimmy_xp
[email protected]
// díky moc jimmy_xp
Prosim vas pekne mohol by my niekto poslat pozvanku na [email protected] budem velmi velmi vdacny 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mohol by som poprosit tiez o pozvanku? [email protected] diky moc 
hod mi do SS svoj nick, ktory mas na lamkachSitanix napísal:zdravim chcem sa iba opytat ci nema niekdo niaky kontakt na niakeho admina alebo moderatora na lamkach som tam zaregistrovany uz dost dlho a dnes som dostal banan a neviem zaco chcel by som to s niekym prebrat vopred thx
//edit, ak mas nick "hnus", tak: http://www.obrazok.eu/files/lbgkeo15agidwg59ihte.png
-
W0Lf
Expert
Prosim Vas , posle mi niekto pozvanku na LAMKY.NET ?
Sice mam , ale ta je kamaratova , a on nechce aby som nastavil svoj nick.
Dakujem.
Som seriozny.
E-mail : [email protected]
DAKUJEM MOC
Sice mam , ale ta je kamaratova , a on nechce aby som nastavil svoj nick.
Dakujem.
Som seriozny.
E-mail : [email protected]
DAKUJEM MOC
-
moosha
Darca
Zdravim. Potreboval by som pozvanku na Lamky. Ja tam uz som (moosha), ale dohodli sme sa s kamaratom, ze ak mu dam na Lamky tak on mne da na TreZzor. Dakujem. Jeho mail: [email protected]
pls pls potreboval by som pozvanku na lamky tak ak sa najde dobra dusa tak [email protected] thx
prosim vas mne niekto hackol učet takže potrebujem novu pozvanku,,,ja wsom tam už cez 2roky a zrazu nič,,,tak prosim vas pošlite mi ju,,,email- [email protected]
si mal cez nejaky iny ucet cez kamosa napr. kontaktovat admina al. moderatorovwooody21 napísal:prosim vas mne niekto hackol učet takže potrebujem novu pozvanku,,,ja wsom tam už cez 2roky a zrazu nič,,,tak prosim vas pošlite mi ju,,,email- [email protected]