|
|
|
| Autor |
Správa |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1230 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 2:36 Predmet: |
|
|
ano ano to je ospravedlnenie ze tam su len linky....ale ved to forum to praveze sprostredkuva. a keby sa to nedalo stiahnut kupovalo by si to ovela viac ludi omg..a este som nevidel nikoho kto by si nieco kupil na zaklade toho ze sa mu to pacilo ked si to stiahol...to su kecy. realita je taka ze pc piratstvo prekvita (teda hlavne vo vychodnej europe, azii etc proste chudobnejsich statoch). nevrav ze si myslis ze tvorcovia si nezasluzia za svoju tazku pracu financnu odmenu...predstav si ze pecies chleby ale nepredas vsetky lebo niektore ti ukradnu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5179
Zaslal: 28 Okt 2007, 2:40 Predmet: |
|
|
[irónia]Všetci ľudia majú na programy peniaze, takže keby si ich nemohli ukradnúť, určite by si ich kúpili.[/irónia]
Mimochodom ani pekára by asi veľmi netrápilo, že mu 50% pečiva ukradnú, keby druhú polovicu predal za desaťnásobnú cenu ako doteraz.
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1230 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 2:45 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
[irónia]Všetci ľudia majú na programy peniaze, takže keby si ich nemohli ukradnúť, určite by si ich kúpili.[/irónia]
Mimochodom ani pekára by asi veľmi netrápilo, že mu 50% pečiva ukradnú, keby druhú polovicu predal za desaťnásobnú cenu ako doteraz. |
s tym pekarom to bolo prirovnanie. no ano nemohol by si si stahovat jazdy den 10 hier co...nenazranost je velmi zla vlastnost
//edit: a nevrav ze na jednu hru raz za cas nemas peniaze...ti co na to nemaju vacsinou nemaju ani na pc alebo na internet tak pls netaraj
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 28 Okt 2007, 2:48 Predmet: |
|
|
Pravdepodobne som stiahol oveľa menej warezu ako ty (ja nemusím mať všetko) a napriek tomu tu nebudem moralizovať, aké je to zlé...
// edit: hry nehrávam, takže neviem prečo by som si raz za čas mal nejakú kupovať
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Okt 2007, 2:52 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
Pravdepodobne som stiahol oveľa menej warezu ako ty (ja nemusím mať všetko) a napriek tomu tu nebudem moralizovať, aké je to zlé...
// edit: hry nehrávam, takže neviem prečo by som si raz za čas mal nejakú kupovať |
to neni len otazka moralky, a pisal som ze tiez som co to potahal ale zas to nebudem masovo rozsirovat po nete nech si co najviac ludi nataha nech autori pridu o co najvacsi zisk. tiez nesuhlasim s vysokymi cenami hier a vseobecne softwaru ale to je uz o inom...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2564 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 5:10 Predmet: |
|
|
| Cesar napísal: |
| Je obrovský záujem o pozvánky, keď maximálne raz do mesiaca sa tu niekto opýta, či by ho niekto nepozval. |
Nevravim o tomto fore, skor o icq.
| SchYzo napísal: |
| to neni len otazka moralky, a pisal som ze tiez som co to potahal ale zas to nebudem masovo rozsirovat po nete |
Keby to niekdo iny masovo nerozsiroval tak to ty nestiahnes, takato vysoka logika je na teba vela? Keby to taki ako ty netahali, nebolo by to pre koho sirit. "Bud zmenou ktoru chces vidiet" - takze si zaziadaj na warez forach o ban a oddnes kazdy SW kupuj.
| tiez nesuhlasim s vysokymi cenami hier a vseobecne softwaru ale to je uz o inom... |
Nie, absolutne to nieje o inom. Je to jedna a ta ista problematika.
Mimochodom tato tema nieje urcena na diskusiu o moralnej etike SW sveta takze Schyzo chod vyfajcit ujovi pekarovi a postazovat sa mozes napriklad u BSA. Hry sa prestanu vyrabat ked si psy prestanu olizovat kkty.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 641
Zaslal: 28 Okt 2007, 9:50 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Nevravim o tomto fore, skor o icq. |
Aj keď som na viacerých fórach, škoro nikdy tam nič nesťahujem. Nechce sa mi s tým hrať, že stiahnem 100 MB a treba 5 hodín čakať, je to smiešne a platiť už naozaj nemienim. Torrent je mi výhodnejsí, všetko je tam skorej, platiť ani čakať netrba, cenou je aspoň minimálne ratio podľa pravidiel - čo je pre mňa prijateľná "cena".
Väčšina nemá ani na poriadny hardware, nieže ešte si kupovať software, čo sám o sebe nie je ospravedlnenie ale ani jediná príčina toho že sa sťahuje.
1. Sťahuje sa i tam, kde sú platy mnohonásobne vyššie.
2. Kde je oveľa vyššia životná úroveň, tam sa sťahuje mnohonásobne viacej a aj viacej ľudí sťahuje ako u nás. Aj preto, lebo je tam oveľa rýchlejší net. (Švédsko, USA, Kanada).
3. Warez sa šíri z bohatých krajín sem, nie opačne.
4. Odsudzuješ takéto bezvýznamné fóra tak čo hovoríš na rapidshare.com, megaupload.com - čo mastne zazábajú, že lamy sú ochotní za to aj platiť??? To je OK??? Rapidshare je kde?? Na východe?
Keď neveríš, že to sem ide zo západu, tak som spravil screenshot z počtu peerov, čo som sťahoval cez torrent (červená farba je viacej, čierna menej a najviacej ich bolo z USA, Kanady a Austrálie. )
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
166.98 kB |
| Rozlíšenie: |
816x338 |
| Prezretá: |
99 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
martin M Star

Stav:  Založený: 18.02.2006 Príspevky: 519
Zaslal: 28 Okt 2007, 10:05 Predmet: |
|
|
| cezar cez aky program si prosim ta zistoval ten pocet peerov?diki
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Okt 2007, 12:45 Predmet: |
|
|
naozaj posledny prispevok odo mna k tomuto
gangy:mne by vobec nevadilo keby warez fora neexistovali, ako som pisal ja netaham jednu hru za druhou ako niektori ludia
cesar: RS, MU apod niesu primarne urcene na warez, su to servery na zdielanie suborou, oni praveze ked zistia ze sa jedna o warez tak to zmazu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Medium Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 13:11 Predmet: |
|
|
a ak cete pozvanky abo sa dostat na forum staci poznat admina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bobormako Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 15:49 Predmet: |
|
|
naozaj posledny prispevok odo mna k tomuto
gangy:mne by vobec nevadilo keby warez fora neexistovali, ako som pisal ja netaham jednu hru za druhou ako niektori ludia
cesar: RS, MU apod niesu primarne urcene na warez, su to servery na zdielanie suborou, oni praveze ked zistia ze sa jedna o warez tak to zmazu  |
warez nieje len hrach...
RS,MU, ostatne ako vravis niesu primarne na warez, su na zdielanie suborov a presne na to sa vyuzivaju. a to ze na nich 99 percent warezu aj jednozacne oznacuje na co sa vyuzivaju.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2007 Príspevky: 452 Bydlisko: QIP Karma: 
|
Zaslal: 28 Okt 2007, 16:30 Predmet: |
|
|
1. jasnu odpoved najdes v mojom predchadzajucom prispevku
2. ucty sa automaticky po dobe neaktivnosti nemazu, robi sa to hromadne ked nas napadne to trochu precistit (co nas pomerne nedavno napadlo, cize v najblizsej dobe asi klesne pocet uzivatelov ) |
Oki takze LAMKY caka cistenie od uzivatelov no a teraz by ma zaujimalo ako budete vyradovat - podla prispevkov? a co ked ten clovek ktoreho vyhodite bude patrit k tym inteligentym downloaderom len s par prispevkami (moj pripad)? Kazdeho osobne nepoznas cize nemozes vediet kto je inteligentny a kto nie ?! Alebo to pojde nahodnym vyberom len tak od oka
| ST1 napísal: |
a ak cete pozvanky abo sa dostat na forum staci poznat admina  |
A toto je tiez trocha blbost lebo niektory tym ze poznaju ADMINA stranky si myslia ze si mozu dovolit a dovoluju si viac (SPAM, Vulgarnosti atd.) ja nepoznam ADMINA na zidanom FORE kde som regnuty a zato ze som raz povedal svoj nazor bez toho aby som porusil pravidla FORA jednoducho dotycny nemohol zniest pravdu a BAN-ol ma (nebolo to na fore HOJKO)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 28 Okt 2007, 16:37 Predmet: |
|
|
2. ucty sa automaticky po dobe neaktivnosti nemazu, robi sa to hromadne ked nas napadne to trochu precistit (co nas pomerne nedavno napadlo, cize v najblizsej dobe asi klesne pocet uzivatelov ) |
Teda ak sa tam občas prihlásiš, tak určite nebudeš mať problém.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1495
Zaslal: 28 Okt 2007, 16:47 Predmet: |
|
|
| romerot napísal: |
| Oki takze LAMKY caka cistenie od uzivatelov no a teraz by ma zaujimalo ako budete vyradovat - podla prispevkov? a co ked ten clovek ktoreho vyhodite bude patrit k tym inteligentym downloaderom len s par prispevkami (moj pripad)? Kazdeho osobne nepoznas cize nemozes vediet kto je inteligentny a kto nie ?! Alebo to pojde nahodnym vyberom len tak od oka |
To, ci sa budu mazat uzivatelia este nie je vobec iste! No aj keby sa pocet znizoval, tak ak sa na lamky aspon raz za cas prihlasis, nemas sa coho obavat.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2564 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2007, 1:09 Predmet: |
|
|
| romerot nemazu sa uzivatelia s nula prispevkami ale ti ktori sa uz dlllhu dobu neprihlasili a maju nula prispevkov.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|