SchYzo napísal:naozaj posledny prispevok odo mna k tomuto
gangy:mne by vobec nevadilo keby warez fora neexistovali, ako som pisal ja netaham jednu hru za druhou ako niektori ludia
cesar: RS, MU apod niesu primarne urcene na warez, su to servery na zdielanie suborou, oni praveze ked zistia ze sa jedna o warez tak to zmazu
warez nieje len hrach...
RS,MU, ostatne ako vravis niesu primarne na warez, su na zdielanie suborov a presne na to sa vyuzivaju. a to ze na nich 99 percent warezu aj jednozacne oznacuje na co sa vyuzivaju.
Gangy napísal:1. jasnu odpoved najdes v mojom predchadzajucom prispevku
2. ucty sa automaticky po dobe neaktivnosti nemazu, robi sa to hromadne ked nas napadne to trochu precistit (co nas pomerne nedavno napadlo, cize v najblizsej dobe asi klesne pocet uzivatelov )
Oki takze LAMKY caka cistenie od uzivatelov no a teraz by ma zaujimalo ako budete vyradovat - podla prispevkov? a co ked ten clovek ktoreho vyhodite bude patrit k tym inteligentym downloaderom len s par prispevkami (moj pripad)? Kazdeho osobne nepoznas cize nemozes vediet kto je inteligentny a kto nie ?! Alebo to pojde nahodnym vyberom len tak od oka
ST1 napísal:a ak cete pozvanky abo sa dostat na forum staci poznat admina
A toto je tiez trocha blbost lebo niektory tym ze poznaju ADMINA stranky si myslia ze si mozu dovolit a dovoluju si viac (SPAM, Vulgarnosti atd.) ja nepoznam ADMINA na zidanom FORE kde som regnuty a zato ze som raz povedal svoj nazor bez toho aby som porusil pravidla FORA jednoducho dotycny nemohol zniest pravdu a BAN-ol ma (nebolo to na fore HOJKO)
Gangy napísal:2. ucty sa automaticky po dobe neaktivnosti nemazu, robi sa to hromadne ked nas napadne to trochu precistit (co nas pomerne nedavno napadlo, cize v najblizsej dobe asi klesne pocet uzivatelov )
Teda ak sa tam občas prihlásiš, tak určite nebudeš mať problém.
romerot napísal:Oki takze LAMKY caka cistenie od uzivatelov no a teraz by ma zaujimalo ako budete vyradovat - podla prispevkov? a co ked ten clovek ktoreho vyhodite bude patrit k tym inteligentym downloaderom len s par prispevkami (moj pripad)? Kazdeho osobne nepoznas cize nemozes vediet kto je inteligentny a kto nie ?! Alebo to pojde nahodnym vyberom len tak od oka
To, ci sa budu mazat uzivatelia este nie je vobec iste! No aj keby sa pocet znizoval, tak ak sa na lamky aspon raz za cas prihlasis, nemas sa coho obavat.
myslim ze dost sa rozvinula tato tema aj ked dost offtopicovo... tu sa malo len ziadat pozvanky a k tym vasim OT : kazdy ma svoj nazor , tak to homu druhemu neberte ...peace
SchYzo napísal:ano ano to je ospravedlnenie ze tam su len linky....ale ved to forum to praveze sprostredkuva. a keby sa to nedalo stiahnut kupovalo by si to ovela viac ludi omg..a este som nevidel nikoho kto by si nieco kupil na zaklade toho ze sa mu to pacilo ked si to stiahol...to su kecy. realita je taka ze pc piratstvo prekvita (teda hlavne vo vychodnej europe, azii etc proste chudobnejsich statoch). nevrav ze si myslis ze tvorcovia si nezasluzia za svoju tazku pracu financnu odmenu...predstav si ze pecies chleby ale nepredas vsetky lebo niektore ti ukradnu...
blbost WoWko som mal stiahnute, ale kupim si WoW aj normalne ..
ak na to clovek ma a nieje nezarobkovy student tak si nieco TRYne, a potom kupi ak sa mu to paci