myslim ze dost sa rozvinula tato tema aj ked dost offtopicovo... tu sa malo len ziadat pozvanky a k tym vasim OT : kazdy ma svoj nazor , tak to homu druhemu neberte ...peace
SchYzo napísal:ano ano to je ospravedlnenie ze tam su len linky....ale ved to forum to praveze sprostredkuva. a keby sa to nedalo stiahnut kupovalo by si to ovela viac ludi omg..a este som nevidel nikoho kto by si nieco kupil na zaklade toho ze sa mu to pacilo ked si to stiahol...to su kecy. realita je taka ze pc piratstvo prekvita (teda hlavne vo vychodnej europe, azii etc proste chudobnejsich statoch). nevrav ze si myslis ze tvorcovia si nezasluzia za svoju tazku pracu financnu odmenu...predstav si ze pecies chleby ale nepredas vsetky lebo niektore ti ukradnu...
blbost WoWko som mal stiahnute, ale kupim si WoW aj normalne ..
ak na to clovek ma a nieje nezarobkovy student tak si nieco TRYne, a potom kupi ak sa mu to paci
ow som nevedel ze tu je aj takato tema...
potreboval by som jednu pozvanecku... no ja nie, ja som verny downloader lamiek ale potreboval by som ju pre kamosa a ma dobru rychlost netu, aj by upoval keby tam mohol..... ak ma niekto nejaku navyse tak [email protected] ..... diky.... ja sa ho potom spytam ze kto mu ju poslal a K+ len sem napiste ze aj posielate nie ze mu pride 5 pozvanok