|
|
|
| Autor |
Správa |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1947 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
v Kazdom Pripade ide MužaŽena
Ci ides po pravej strane cesty alebo lavej ... je uplne jedno |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3443 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 1:24 Predmet: |
|
|
| Fabo napísal: |
No prave ak je cesta po pravej strane, je zena nalavo.
Z hladiska bontonu nie je jedno na ktorej je strane  |
Minule na angličtine sme brali anglickú kultúru a tam nám profka hovorila, že "zvyk" žien chodiť po mužovej pravici vznikol v anglicku - dáma ďalej od okraja cesty, aby jej voda s cesty a áut nezašpinila oblečenie. Ale neviem celkom, ako je to v ENG s chodníkmi, či sa tam chodí tiež po ľavej strane...
Ale je dosť možné, že je to hoax - museli by ste poznať našu profku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
energy00 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2007 Príspevky: 302 Bydlisko: niekedy byvam na ICQ Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
| No,minule sme boli v HOLIDAY INN v ZILINE 4* hotel, robili sme akciu, osvetlovali a ozvucovali,no a vecer bol ples, my osvetlovaci v koseliacha tak, a chcem sa spytat : Mal som dlhu koselu a vyhrnul som si rukavy,... bolo to podla bontonu ? sledoval som ostatnych, ako su ustrojeny, bolo uz tak pol jedenastej, zabava v pnom prude, chlapi saka dolu, vrchny gombik rozopnuty...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1097 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
normalka ...predpokladam ze oficialna cast sa uz skoncila a ludia sa len bavili...a s utiahnutymi kravatami a sakami sa to moc neda
nepoviem keby to bolo myslene nejako superseriozne ako ples v opere a pod....aj ak to bol mestsky ples, tak je to uplne bezne
a co sa vyhrnutej kosele ako takej tyka...myslim, ze to nieje v sulade s bontonom - je to skor tak casual ...(sam to vsak casto nerespektujem - akosi sa mi to paci take vyhrnute viac, ako kosela s kratkym rukavom)
kks za toto dostat K- ... vtipne aki ludia sa najdu
12.03.08// thx  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2008, 23:15 Predmet: |
|
|
| energy00 napísal: |
| No,minule sme boli v HOLIDAY INN v ZILINE 4* hotel, robili sme akciu, osvetlovali a ozvucovali,no a vecer bol ples, my osvetlovaci v koseliacha tak, a chcem sa spytat : Mal som dlhu koselu a vyhrnul som si rukavy,... bolo to podla bontonu ? sledoval som ostatnych, ako su ustrojeny, bolo uz tak pol jedenastej, zabava v pnom prude, chlapi saka dolu, vrchny gombik rozopnuty...... |
ked si tam bol ako pracovnik a nikto ta neupozornil za to, tak ti to moze byt srdecne jedno
inak niekto tu pisal o koseliach, nechapem ako dosiel na to ze sa nehodi cierna kosela s cervenou kravatou alebo zlta s ciernou alebo ako to bolo... mimochodom teraz idu pasikove kravaty
k tomu stuplu korkovemu (momentalne byvaju aj umele) tak je dobre ho zobrat z tanierika, pozret si logo, ak je a ovoniat ho...
pivo: ak je v napojovom listku, preco nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
metjo Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.03.2008 Príspevky: 5
Zaslal: 11 Mar 2008, 23:12 Predmet: |
|
|
dobre ze pisete taketo bonton veci, kopec veci som sa naucil... ja som doteraz sade pustal damu ako prvu... nebude po mne pozerat ako po idiotovi ked vojdem ako prvy?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1097 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
zalezi kde ...hadam ju nenechas vojst do nejakeho hnusneho pubu (priklad ) prvu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2008, 14:50 Predmet: |
|
|
...k tomu drzaniu partnerky, alebo po akej strane ma kracat:
- vzniklo to v anglicku to je pravda, ale partnerka ma kracat po lavej strane...vraj v pripade nebezpecenstva mohol muz tasit mec svojou pravou rukou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
REBELL Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 56 Bydlisko: (:P.B.:) Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2008, 16:23 Predmet: |
|
|
Zena ti ma byt po pravici. Vzdy to co si viac cenis ak pojdes s kamaratou a s manzelkou tak manzelka pojde napravo lebo je to cennejsie pre teba.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
metjo Novice

Zaslal: 13 Mar 2008, 10:18 Predmet: |
|
|
| Aiden napísal: |
zalezi kde ...hadam ju nenechas vojst do nejakeho hnusneho pubu (priklad ) prvu  |
do takych barov ju nevodim... ale su rozne miesta kde chodime spolu...
obchody, restauracie, kluby... a vsade to je inak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2232 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 11:50 Predmet: |
|
|
hm...no ja mam taky zvyk ze ked kracam s deivcatom po chodniku..ja kracam po strane od cesty,,alebo aj po ceste ked ideme..Proste keby nieco nech si to nezlizne ona, Mam to zauzivane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
metjo Novice

Zaslal: 13 Mar 2008, 11:52 Predmet: |
|
|
to je dobry napad... ma to logiku... nekedy som to aj ja tak robil, ale teraz som pod papucou tak ona urcuje stranu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2232 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2008, 13:35 Predmet: |
|
|
| metjo napísal: |
to je dobry napad... ma to logiku... nekedy som to aj ja tak robil, ale teraz som pod papucou tak ona urcuje stranu  |
no jasne hadam nenecham dievca hracat po tej strane kde chodia auta 80 okolo....alebo proste ..nech je vzdy na tej bezpecnejsej strane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
januschka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 57
Zaslal: 23 Mar 2008, 15:24 Predmet: |
|
|
Tak teraz nieco z minulosti ako taky bonus Teda nemyslim,zeby sa to este teraz pouzivalo.
Niekedy, ak muz chcel prenechat svoje miesto zene, napr. vo vlaku,tak ju nepustil hned na svoje miesto, ked vstal,ale v stoji s nou udrziaval malu konverzaciu, aby sa ta stolicka, sedadlo ochladilo, kedze ho zohrial svojou telesnou teplotou. hmm..gentlemani  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 18:23 Predmet: |
|
|
... tak chlap jej ohreje sedenie, aby v tuhych treskucich mrazoch nenachladli jej drahocenne inštrumenty a neee ... vona bude radsej kecat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|