Pravidlo pre tých, čo hľadajú pomoc.

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no takto..
uplne najlepsi su dlhodoby usery... ak nieco potrebuju tak pekne napisu maximum k rychlej pomoci.. ak sa teda jedna o taku chybu ze PC blbne.. napise zostavu, windows a pekne napise presne ako dlho mu to robi a kedy...
je to velmi dobre.. netreba stale dopisovat co ma este on dopisat k tomu aby sa dalo pomoct... lenze ked sa zavedie to pravidlo never tomu, ze to bude niekto citat ( z novych, alebo aj z momentalnych userov)... napriklad ja som si nikdy nikde necital pravidla na ziadnom fore..no snazim sa spravat podla urcitych zasad... este sa mi nestalo, ze by som mal nejaky problem voci pravidlam
ako bolo pisane... tak ako je zly nazov temy, 2x rovnaka tema... tak ako bude zavedena nova tema, tak usera akurat odkazeme na nove pravidlo.. cize vzdycky tam vznikne ta jednoprispevkova bariera... cize do toho jedneho prispevku teda nenapises (kukni si pravidlo "to a to") ale napise konkretne co potrebujes.. napriklad v tom pravidle bude.. vymenujte dopodrobna info o vasej chybe... on napise vsetko co ho napadne, ale to podstatne tam nebude, cize aj tak to budes od neho pozadovat... takto si to vyziadas ihned a je to... :) takto sa k tomu staviam ja
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kto chce, tak si tam uvedie poziadavky a opise svoj problem. Kto tie poziadavky neuvedie a nevie opisat problem, tak je to jeho problem. Ja uz zasadne take temy preskakujem a poriadne ich ani necitam, pretoze tym len zbytocne stracam cas. Ale pokial je vsetko rozpisane ako ma byt, tak si temu rad pozriet a pokial viem, tak pomozem. V tomto smere trpi len uzivatel a je to jeho problem, ze nema aspon trochu rozumu na to, aby to rozpisal. Nutit niekoho, aby vyplnal formular ci informacie o svojom PC??? To hadam nie, ved on potrebuje pomoc a pokial to nespravi sam, tak sa mu pomoci nedostane.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Šu-Do napísal:...
Tvoj názor beriem a logicky s ním súhlasím. Vlastne ide o to (ak som to správne pochopil) že myšlienka to je dobrá avšak efektívnosť takého pravidla by bola minimálna.
edit:\\
hojko napísal:...
Máš pravdu.

Ďakujem všetkým za hodnotné reakcie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

podla mna by bolo dobre zaviest skor nieco take do topicu temy ako
[Software] VMware
[Hra] Strielanie COD2
[Hardware] Prehrievanie PC

Ze to v hranatej zatvorke by trochu viac priblizilo coho sa ta pomoc tyka ze ci hardwaru,softwaru,hier atd... ale to je len navrh z mojej strany :) I ked to je mozno kravina :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hojko: ano, je to pravda, ale konecny dosledok je ten, ze v teme vznikne par prispevkov, kde z dotycneho tie informacie tahaju, toto chce tato tema odstranit.
Soviet: imho zbytocnost, vacsinou sa zameranie temy da pochopit z normalneho nadpisu.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Podľa mňa sú zbytočné informácie, ktoré k problému nemajú vzťah, rovnako otravné, ako chýbajúce informácie.

Kto chce, aby mu poradili, relevantné informácie poskytne, a niekto ich neposkytne ani keď sa ho na tie informácie pýtajú (takže nejaké pravidlo by aj tak nepomohlo).
Zamknuté