Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Pre všetkých čo potrebujú radu pri kúpe digitálneho foťáku
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
mr.fritz
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 15.01.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 14:48    Predmet: Re: Digitalny fotoaparat do 7000 Sk Odpovedať s citátom  

jin napísal:
Že tvoja priateľka vydržala ovládať Olympus, tak respect Very Happy
Inak odporúčam LUMIX DMC-LZ7. Oveľa lepšie vlastnosti, ako MJU820 za podobnú cenu. A preštuduj si prvý príspevok Wink
a co tak Panasonic Lumix DMC-TZ2??? citam nan same dobre ohlasy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 15:58    Predmet: Re: Digitalny fotoaparat do 7000 Sk Odpovedať s citátom  

mr.fritz napísal:
a co tak Panasonic Lumix DMC-TZ2??? citam nan same dobre ohlasy
Rozhodne áno. Neodporučil som ho iba kvôli presiahnutui limitu nad MJU820 a bál som sa, že sa tvoja holka strachuje aj o dizajn. Ale inak rozhodne better, ako LZ7. Takže ak sú financie, tak neni o čom Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mr.fritz
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 18:08    Predmet: Re: Digitalny fotoaparat do 7000 Sk Odpovedať s citátom  

jin napísal:
Rozhodne áno. Neodporučil som ho iba kvôli presiahnutui limitu nad MJU820 a bál som sa, že sa tvoja holka strachuje aj o dizajn. Ale inak rozhodne better, ako LZ7. Takže ak sú financie, tak neni o čom Wink
no ked sa tak divam, tak som nespomenul cenu. ten fotak by mal byt do 7000 Sk. V elektrodome NAY maju PANASONIC DMC-TZ2EG-S za 6990 Sk, len neviem ci je to origo TZ2.
Návrat hore
Maki
King
King

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

co ja viem - ja osobne myslim ze hej...ber to - je to super fotacik na tie rozmery a cenu
Návrat hore
mr.fritz
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 31 Mar 2008, 20:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Maki napísal:
co ja viem - ja osobne myslim ze hej...ber to - je to super fotacik na tie rozmery a cenu
takze myslim, ze mam vybrate Smile Panasonic Lumix DMC-TZ2
Návrat hore
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

Založený: 14.06.2005

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 17:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak som dnes konečne kúpil ten PANASONIC DMC-FZ8

Ešte potrvá, kým sa na ňom naučím robiť Very Happy

Vďaka za rady...
Návrat hore
Maki
King
King

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

neboj - panasonic nema tazke ovladanie... fotil som velakrat s FZ7 a hned na 1x to bolo celkom vpoho...
Návrat hore
smajlik
Light Expert
Light Expert

Založený: 17.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 20:16    Predmet: Vodotesny digital Odpovedať s citátom  

Cawte, potrebujem kuit vodotesný digital. Budem ho pouzivat hlavne na kajak, takze mi staci aj do 3m, ale ked som pozeral tie cenove rozdiely, tak by nebolo zle doplatiti si aj za fotak do hlbky 10 m. Musi to byt kompakt, viem o tom ze vodotesne vyraba olympus, o inej znacke neviem. uvazujem bud o olympus mju 790 SW http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=4259790B, alebo potom do 10 metrov olympus mju 770 SW http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=4259770C. Cena max 10000 ak ide o fotak do 10 m ak do 3m tak do 8000,-. Co si myslite, oplati sa mi kupit fotak do 10 m ak to vyuzijem max raz za rok, alebo staci do 3m. Pripadne ak viete este o nejakych inych vodotesnych fotakoch PLS napiste mi. Mam potom Panasonic DMC-FZ7, takze tento fotak bude vyuzity len vo vode, pripadne makro fotky. Dakujem za vsetky odpovede.
Návrat hore
Tomasko
Professional
Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

smajlik: nie som odbornik, ale nestacil by iba obal? ci kryt (neviem presny nazov, ale pochopis, dufam)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 13 Apr 2008, 22:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

smajlik: Pokiaľ Ti stačí 5m, tak nemusíš vyhadzovať tisíce Arrow
http://www.megafoto.sk/Aquapac/Podvodne-Puzdro-410
http://www.megafoto.sk/Aquapac/Podvodne-Puzdro-441
Je to síce špatné jak krava, ale maximálne účelné...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
smajlik
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 15:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

caw, toto puzdro by nestacilo, pretoze mam velky fotak a cez neho by sa tazko ovladal. A kupovat novy maly kompakt + puzdro sa mi neoplati. Teoreticky su este nejake podobne puzdra na ultrazoomy, ale aj tak nemam kde dat tento velky fotak. Potrebujem kompakt ktory si strcim do vrecka na veste, takze najvhodnejsie sa mi zda prave vodotesny fotak. (teraz mam Panasonic DMC-FZ7 http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-fz7-egk)
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 14 Apr 2008, 22:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

smajlik napísal:
caw, toto puzdro by nestacilo, pretoze mam velky fotak a cez neho by sa tazko ovladal. A kupovat novy maly kompakt + puzdro sa mi neoplati. Teoreticky su este nejake podobne puzdra na ultrazoomy, ale aj tak nemam kde dat tento velky fotak. Potrebujem kompakt ktory si strcim do vrecka na veste, takze najvhodnejsie sa mi zda prave vodotesny fotak. (teraz mam Panasonic DMC-FZ7 http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-fz7-egk)
Pre toto použitie ber to mjučko. O inej možnosti neviem - aby to bolo vodotesné do 10m....
Návrat hore
gandus
Light Star
Light Star

Založený: 15.07.2005

PríspevokZaslal: 15 Apr 2008, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som ti urcite odporucal ten do 10m , samozrejme ak ti to nerobi nejaky veliky problem, treba mysliet aj na to, ze co ak ti ten fotacik padne do vody, ak je do 10m, mas aj sancu ho vylovit, no toto velmi zalezi od toho ci: 1. robis divoku, alebo tichu vodu a po 2. ci vobec chodis na miesta kde je vo vode viditelnost (lebo ak je nulova, tak ho aj tak nenajdes), nehovoriac o tom, ze ak chodis na Dunaj povedzme tak je to uplne 1

//prave rozmyslam ze aj tak sa asi malokto ponori hlbsie ako 3 metre bez pristroja, a este bude niekde na dne hladat fotak
Návrat hore
smajlik
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 16 Apr 2008, 15:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

caw, chodim na divoku vodu, zvycajne je zakalena takze asi ho tam hladat nebudem a aj tak ho voda splachne ovela dalej. Ide o to ze tam je len maly cenovy rozdiel a neviem ci sa mi oplati kupit do 10 m, ked sa do tych desiatich m dostanem parkrat za rok (eskimakom sa do desiatich metrov nedostanem Very Happy). Myslim, ze vyvoj ide tak rychlo dopredu ze za dva tri roky si kupim ovela lepsi fotak a teraz to prezijem aj s potapanim sa do troch metrov Very Happy. PS a na Dunaj nechodim Very Happy
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 23 Apr 2008, 14:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

cafte,

vyberam sestre objektiv na canon 350d. chcem vybrat pevne ohnisko (~30mm) s AF, nasiel som zatial canon http://www.pixmania.sk/sk/sk/91639/art/canon/objektiv-ef-35mm-f-2.html a sigmu http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod/226893/objektivy/sigma-sigma-28-1-8-ex-dg-aspherical-macro-s-bajonetem-canon/

otazka je, ktory je lepsi, kedze cena je priblizne ta ista. potrebuje svetelny objektiv kedze bude fotit svadbu, cize v interieri. popripade mozte navrhnut aj nieco ine. dikes moc. popripade, nejake tie recenzie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: