Eh...Shark NX napísal:Toto nemyslia vazne?? Na D60 si odkazany len na MF??
Skôr na objektívy radou DX a vyššie, kotré nemajú zaostrovanie z tela, ale cez elektroniku
Vieme. Tu je ich, až sa Ti to páčiť nebudezelovoc napísal:neviete o nejakej stranke kde by som nasiel recenzie aspon tych najbeznejsich objektivov?
co chces fotit, a ako vazne chces fotit, to je dost dolezita otazka...miko_15 napísal:zdravim...chcel by so m si kupit nejaky ten fotak do 5000SK...mohli by ste mi nieco odporucit?..pls
40D!! To Ti odporučí v tomto výbere totálne každý.Ujo Marky napísal:Potrebujem pomoct, neviem sa rozhodnut medzi Canonom EOS 40D a Son Alpha 350. Alebo si myslite ze by bolo lepsie si priplatit a kupit Sony Alpha 700?
hmmm....noooo....tak chcel by som fotit len take rodinne fotky....vylety...dovolenky...nic specialne....len nejaku klasiku do 5000....chlapec10 napísal:co chces fotit, a ako vazne chces fotit, to je dost dolezita otazka...
ved tak kukni na prvy prispevok a zober nieco z dvojice Canon A590/Lumix-LZ7 a nic tym nepokazismiko_15 napísal:hmmm....noooo....tak chcel by som fotit len take rodinne fotky....vylety...dovolenky...nic specialne....len nejaku klasiku do 5000....
pridavam sa, z tych dvoch, bez zavahania 40D, vacsich vyber.... Vsetkehojin napísal:40D!! To Ti odporučí v tomto výbere totálne každý.
Ku Canonom máš oveľa väčší výber skiel a môžeš používať aj staršie sklá. Pri sony je problém, že fičia na bajonetoch minolty a minolta až tak široký výber nemá. Ajkeď prípustné sú v tomto prípade iní výrobcovia (Sgma, Tamron, Tokina...)
Alebo si počkaj na novinku od NIKONu, o ktorej písal chlapec10
NJ, v tom pripade to je viacmenej jedno, Odporucam sa drzat znaciek Canon/Nikon, podla moznosti s mechanickou stabilizaciou obrazumiko_15 napísal:hmmm....noooo....tak chcel by som fotit len take rodinne fotky....vylety...dovolenky...nic specialne....len nejaku klasiku do 5000....