Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Zistenie nazvu tejto pesnicky
. Plizzzzzzzzzzzz.

//audiotrack: témy spojené
//audiotrack: témy spojené
- Prílohy
-
- Artist - Track 05.mp3
- (3.45 MiB) 885 stiahnutí
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zistenie nazvu tejto pesnicky
E-Life - More days to comeXearinox napísal:. Plizzzzzzzzzzzz.![]()
![]()
Re: Zistenie nazvu tejto pesnicky
Thxeaston napísal:E-Life - More days to come
Look After You - The Fray2Pacaveli napísal:chcel by som vediet nazov pesnicky, ktora hrala vo filme jumper, ako boli v rime v tom hoteli... taka pomala pesnicka... snad viete... dik za skoru odpoved.
-
sweetheart.love
Novice
-
Tempus7
Star
Morandi - Angelssweetheart.love napísal:Nepozna niekto nahodou nazov pesnicky co sa nachadza v reklame na "jasomfunradio.sk" ? Dakujem
Song
Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.
-
Sagittarius
Guru
Re: Song
Prepáč, ale nedá mi, keď si robil screen shot s Óčka nemohol si si počkať, kým v titulke ukážu jeho názov?DRW napísal:Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.
-
Fata! ChaoS
Star
-
Kibo
Hardcore addict
zatial tu padali nazvy hocicoho, Creeds, Michal Chrenko,... ale este nie je jasne co to je. vraj to ma byt Chrenko -Duha (Rainbow), ale kedze jeho album zatial nevysiel, nevieme si to overitFata! ChaoS napísal:Hľadám názov pesničky z T-mobile reklamy, čo ide na markíze ak si dobre pamätám, to s tou dúhou a spievajú tam dačo také ako I'm needing ur voice
-
RainbowSix
Light Professional
Re: Song
Ja som to tu uz raz pisala par stran dozadu, skus sa v tom pohrabat tiez to tam jeden opisuje ako klip so zenou v karavane s radiokativnym ziarenimDRW napísal:Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.