2Pacaveli napísal:chcel by som vediet nazov pesnicky, ktora hrala vo filme jumper, ako boli v rime v tom hoteli... taka pomala pesnicka... snad viete... dik za skoru odpoved.
helo
hladam jednu skladbu, ma VELMI podobny, ak nie skoro rovnaky podmaz ako v refrene a na zaciatku tejto skladby , ibaze tam spieva chlap, nieco ako "you are the love.. bla bla bla " nieco dalej, to si uz nepamatam.. hravali ju v radiu SiTy
thanx
Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.
DRW napísal:Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.
Prepáč, ale nedá mi, keď si robil screen shot s Óčka nemohol si si počkať, kým v titulke ukážu jeho názov?
Fata! ChaoS napísal:Hľadám názov pesničky z T-mobile reklamy, čo ide na markíze ak si dobre pamätám, to s tou dúhou a spievajú tam dačo také ako I'm needing ur voice
zatial tu padali nazvy hocicoho, Creeds, Michal Chrenko,... ale este nie je jasne co to je. vraj to ma byt Chrenko -Duha (Rainbow), ale kedze jeho album zatial nevysiel, nevieme si to overit
Fata! ChaoS napísal:Hľadám názov pesničky z T-mobile reklamy, čo ide na markíze ak si dobre pamätám, to s tou dúhou a spievajú tam dačo také ako I'm needing ur voice
Podla toho čo som sa dočítal je to nekomerčná pesnička,názov nemá žiadny. Spieva to Chrenko.
DRW napísal:Hladam nazov pesnicky, kde spieva blond zena s bledymi kratkymi sortkami, ktora vylezie z nejakeho karavanu, ma previazane oci nejakou bielou paskou a tecu jej asi krvave slzy a potom tam tancuju aj s ostatnymi ludmi.
Ja som to tu uz raz pisala par stran dozadu, skus sa v tom pohrabat tiez to tam jeden opisuje ako klip so zenou v karavane s radiokativnym ziarenim Ja si to uz bohuzila nepamatam
Alofok napísal:Ja som to tu uz raz pisala par stran dozadu, skus sa v tom pohrabat tiez to tam jeden opisuje ako klip so zenou v karavane s radiokativnym ziarenim Ja si to uz bohuzila nepamatam
Nasiel som jeho prispevok a prezrel poslednych 20 stran, ale nazov pesnicky tam nebol, len tvoj koment, ze to poznas, ale bez nazvu.