no tak tu to jeradek21 napísal:Mohol by niekto namiesto modrej farby dať do tohto loga zelenú? Presnejšie túto: #AEFF00 (R174 G255 B0). Najlepšie potom uložiť do png a nechať aj masku aby sa to dalo kopírovať. Díky moc
Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
Mohol by niekto prosím upraviť tento header?
Nnamiesto Clanname dať uNity.
Namiesto Finest Gaming Since 2007 dať Play Hard Go Pro.
Namiesto Welcome to name hier clanpage (vľavo hore) dať Welcome to uNity clanpage
A text Design by www.gamer-designs.de (vpravo hore) dať úplne preč?
Mne to v Corel Photo-Paint ktorý používam upraviť nejde a v Adobe Photoshop mi skončila free licencia.
Prosím, potom mi napíšte na ICQ. Aby sme sa ešte dohodli. Díky moc
Download: príloha alebo tu
//edit: Alebo vymažte Clanname, Welcome to name hier clanpage a Design by www.gamer-designs.de, uložte to vo formáte *.png a pošlite. Keď tak si to upravím sám už ako obrázok
Nnamiesto Clanname dať uNity.
Namiesto Finest Gaming Since 2007 dať Play Hard Go Pro.
Namiesto Welcome to name hier clanpage (vľavo hore) dať Welcome to uNity clanpage
A text Design by www.gamer-designs.de (vpravo hore) dať úplne preč?
Mne to v Corel Photo-Paint ktorý používam upraviť nejde a v Adobe Photoshop mi skončila free licencia.
Prosím, potom mi napíšte na ICQ. Aby sme sa ešte dohodli. Díky moc
Download: príloha alebo tu
//edit: Alebo vymažte Clanname, Welcome to name hier clanpage a Design by www.gamer-designs.de, uložte to vo formáte *.png a pošlite. Keď tak si to upravím sám už ako obrázok
- Prílohy
-
- header.rar
- (1.37 MiB) 114 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
addictor
Medium Star
ake pozadie tam chces...???audiotrack napísal:potreboval by som od niekoho kto je photoshop pozitív aby mi zmajstroval malé logo, rozmery: 155*75 formát gif alebo jpg. Nápis audiotrack, farby lubovolné len nech to nie je kriklavé. Nejaký pekný efekt, aby to bolo niečo seriozne a nie nejaký detský nápis.. Ďakujem
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
ok ok, vravel som do piatku, ale nejak ste sa rozbehli a už mám pocit riťolezectva. Nikomu inému sem nepríde 10 návrhov.. ale to je jedno. Vážim si pomoc. Vybral som si toto: http://www.hojko.com/download.php?id=31251
každému ochotnému k+
každému ochotnému k+
-
Murder_Inc
Star
Caute, takze potreboval by som pomoct s obrazkami, ktore budu uvedene nizsie. Takze potreboval by som, aby tieto obrazky niekto spojil (respekt. tie kočky na nich) tak aby som si ten vysledny obrazok - nazveme to wallpaper mohol capiť na plochu. Ja viem, ze je to lahke vytiahnut jednu a dat do druheho obrazku s druhou kočkou, ale ja chcem, aby to vyzeralo akokeby to je jeden wallpaper, na ktorom su tie dve kočky, to znamena, ze aj pozadie aby bolo rovnake, napriklad take ako ten wallpaper s Holly Valance. A este aj nejakym peknym pismom tam napisat, ktora je ktora. Velkost min. 1024x 768 Velmi by som bol vdacny, K+ by bola. Neviem, hadam som dobre zaradil tento moj topic, ak nie, tak mozte zmazat, pripadne ma naviest tam kde to patri. Dik.
-
webmasterr
Medium Professional