Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Murder_Inc
Star
Caute, takze potreboval by som pomoct s obrazkami, ktore budu uvedene nizsie. Takze potreboval by som, aby tieto obrazky niekto spojil (respekt. tie kočky na nich) tak aby som si ten vysledny obrazok - nazveme to wallpaper mohol capiť na plochu. Ja viem, ze je to lahke vytiahnut jednu a dat do druheho obrazku s druhou kočkou, ale ja chcem, aby to vyzeralo akokeby to je jeden wallpaper, na ktorom su tie dve kočky, to znamena, ze aj pozadie aby bolo rovnake, napriklad take ako ten wallpaper s Holly Valance. A este aj nejakym peknym pismom tam napisat, ktora je ktora. Velkost min. 1024x 768 Velmi by som bol vdacny, K+ by bola. Neviem, hadam som dobre zaradil tento moj topic, ak nie, tak mozte zmazat, pripadne ma naviest tam kde to patri. Dik.
-
webmasterr
Medium Professional
-
Murder_Inc
Star
no je to onamuffy69 napísal:Murder_Inc nie je to nahodou Angelina, ktoru som postol do jednej temy?
webmasterr Velmi pekne dakujem za pracu, ktoru si vytvoril...takto nejako som si to predstavoval, mas u mna obdiv a samozrejme K+ za snahu
-
webmasterr
Medium Professional
caute potreboval by som spravit taku lepsiu animaciu na skolsky casopis
www.oaprievidza.sk a tam to fialove ak by nekto zmakol spravit nejaku coolvejsiu budem rád.
ďakujem..
www.oaprievidza.sk a tam to fialove ak by nekto zmakol spravit nejaku coolvejsiu budem rád.
ďakujem..
-
D34Dlife
Star
Ja by som ti spravil. Len skus najst dake obrazky co by si tam chcel mat. A este aj daky text tam chces ? ....Romanko napísal:Prosim vas potrebujem logo754x 167 ladene do modra.
logo pre erotikos zoznamku..ale logo trocha normal ale mal by tam byt
Zena,,telefon,chlap,
naj keby sa vam to podarilo skombinovat
logo bude tu
stranka.skmalacky.sk
Dakujem
Nemá to síce nič spoločné s logom ani bannerom, ale nechcem vytvárať novú tému.
Ja mám Corel Photo-Paint a neviem to v tom spraviť. Je to pre kámoša. Čo potrebujem:
Na A4 na ležato (297x210) má byť fontom Blazed napísané slovo Petrolej na bielom pozadí a má to mať nejaký ohnivý efekt.
Viem, že tu sú veľmi dobrý grafici, ja by som to spravil sám, ale nejde mi to. DÍKY MOC
Ja mám Corel Photo-Paint a neviem to v tom spraviť. Je to pre kámoša. Čo potrebujem:
Na A4 na ležato (297x210) má byť fontom Blazed napísané slovo Petrolej na bielom pozadí a má to mať nejaký ohnivý efekt.
Viem, že tu sú veľmi dobrý grafici, ja by som to spravil sám, ale nejde mi to. DÍKY MOC
-
G0lDiER_
King
2radek21: ked budem doma (v nedelu na vecer/pondelok) tak to skusim...
//mno dostal som sa k PS tak som nieco skusil ale bohvieco to nieje
...btw viem ze si to chcel na bielom backgrounde ale to sa jednoducho nedalo....uplink mohol by si to skusit ty ? chcem videt ako by si to zvladol 
P.S: o karmu mi nejde
//mno dostal som sa k PS tak som nieco skusil ale bohvieco to nieje
no prepac tuto temu som precital az teraz prvy krat a tak som aj ja nieco skusil sice neskoro ale snaha bolaaudiotrack napísal:ok ok, vravel som do piatku, ale nejak ste sa rozbehli a už mám pocit riťolezectva. Nikomu inému sem nepríde 10 návrhov.. ale to je jedno. Vážim si pomoc. Vybral som si toto: http://www.hojko.com/download.php?id=31251
každému ochotnému k+
P.S: o karmu mi nejde
-
webmasterr
Medium Professional
noo tak som sa kusa pohral a vyslo mi z toho nieco takeradek21 napísal:Nemá to síce nič spoločné s logom ani bannerom, ale nechcem vytvárať novú tému.
kedze kvoli velkosti ho neslo dat ako full do prilohy (full obr ma 488kB ale stale pri nahravani mi to hodilo iba bielu stranku a nic nenahralo)...tak v prilohe je iba nahlad(1024x724)....a full obr som dal sem: http://obrazok.eu/files/olglumqm52buxx9pktw2.png
-
webmasterr
Medium Professional
no bolo toho trosku viac..to pismo bolo cierne nazaciatku...pouzil som nejake filtre (wind, ripper, diffuse,blur), nahodil zakladne blending options (shawdow, glow, satin) a nakoniec pomocou color balance dosiahol tu ohnivu farbu
niektore veci som skusal len tak nahodne je mozne ze som este nieco pouzil a toto mi z toho vyslo..
nerobim v psku velmi takze kazde moje dielo je experiment
nerobim v psku velmi takze kazde moje dielo je experiment
SUPER, díky mocwebmasterr napísal:noo tak som sa kusa pohral a vyslo mi z toho nieco takenic moc ale tak snaha bola
kedze kvoli velkosti ho neslo dat ako full do prilohy (full obr ma 488kB ale stale pri nahravani mi to hodilo iba bielu stranku a nic nenahralo)...tak v prilohe je iba nahlad(1024x724)....a full obr som dal sem: http://obrazok.eu/files/olglumqm52buxx9pktw2.png