hej ale za taku cenu... u mna su hodnoty ine...havranimuz napísal:aby ten vztah dlhsie vydrzla nie?
preco nie sme vo vztahoch uprimni? (aj baby aj chalani)
ak ti amm pravdu povedat nechapem take abby ktore odkazuju po svojich kamoskach ze nemaju zajem o chalana alebo proste ze ho maju v pazi.. ja osobne sa snazim chalanovy o ktoreho nemam zaujem lebo k nemu nic necitim povedat co najkrajsie ... lebo viem ako boli ked vasodmietne niekto koho milujete... preto sa dokazem postavit k tomu z oci do oci a vraviet to co citim v srdci.. snazim sa mu vysvetlit preco s nim nechcem byt a tak... ale chcem snim ostat kamaratka.. lebo ked viem ze ten clovek je uzasny tak cchem byt kamoska.. no je len na nomm ako sa zachova.. ale vravim nieje fer u bab aj chalanov ze odbijaju druhu osobu po kamosoch alebo cez smsky.. treba na to osobne stretnutie tych dvoch osob... 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
So mnou sa tak rozisla pred 2 mesiacmi baba z ktorou som mal 3mesacny vztah ... proste zo dna na den ticho ...
A to je najviac bolestivy rozchod ... asi po 2 tyzdnoch som stretol jej spoluziacku a kamaratku ....ta sa mi strasne ospravedlnovala ze mi to nepovedala ale Ze uz pri 2 mesiaci si bola neista ... a ze kvoli mojmu vztahu sa s nou pohadala .... ze tvari sa 2 mesiace jak zalubena a potom zrazu nie
A to je najviac bolestivy rozchod ... asi po 2 tyzdnoch som stretol jej spoluziacku a kamaratku ....ta sa mi strasne ospravedlnovala ze mi to nepovedala ale Ze uz pri 2 mesiaci si bola neista ... a ze kvoli mojmu vztahu sa s nou pohadala .... ze tvari sa 2 mesiace jak zalubena a potom zrazu nie
-
Vigor
King
Tak ja osobne mam s tymto skusenosti iba take, ze som bol uprimni ja a aj ta baba. Stalo sa mi taketo nieco v oboch smeroch a vzdy sme si to povedali priamo do oci. Samozrejme, bolelo to ale pre mna je v zivote velmi dolezite vzdy vediet na com som. A ked Vam niekto taketo veci hovori do oci, aspon citite, ze si si vas do urcitej miery vazi ako cloveka, co tiez podla mna pomoze viac, nez ked vam to po niekom odkaze a vy si potom pripadate ako jeden z mnohych.
-
Step256
Medium Star
njoo vsetko koreni z toho ako sa ten clovek sprava k okoliu a tak isto to bude aj vo vztahu... a jednoznacne sa to odvija aj od vztahu a od danej veci preco sme si to nevysvetlii pravdivo ale klamstavami .. vsetko zle je na nieco dobre ..ale to zas nevravim ze musime klamat ...treba byt UPRIMNY a nie len vo vztahoch
-
midnight_man
Guru
presne a ja to mozem potvrdit,,, s jednou osobkou ktru mam strasne rad, sme sa dohosli ze budeme k sebe 100% uprimny..a podla mna je to OK,,i ked niekedy ta uprminost dost zaboli,,ked vam ten clovek povie pravdu,,ze napr co citi,alebo co spravil..ale stale to stoji za to byt uprimni!! ja som zaStep256 napísal:treba byt UPRIMNY a nie len vo vztahoch
-
Vesper
Professional
jj aj rozchod prostrednictvom smsky alebo icq ci pokecu je riadne 'odvazny'... tiez to takto neznasam, keby sa ta osoba radsej odvazila a povedala to do oci a rovno si to vydiskutovala ale nie, proste iba napisu ze prepac nefungovalo by to... aaaargUntitled napísal:jackb: stalo sa mi nieco take ze som s tou osobou bol von odprevadil som ju a myslel som si ze vsetko je super kym som sa nevratil domov a na icq mi povedala ze radsej chce byt sama ze vztah jej nevyhovuje. Ako keby mi to nemohla povedat do oci.
-
johnny171
Star
preco nie sme uprimni...? no niektori su k sebe uprimni, niektori nie su... je to velmi roznorode!!! ked nie si uprimny tak sa snazis neublizit priatelke niecim, nechces aby sa niecim trapila a tak...
ked si uprimny, niekedy sa Ti ulavi.., niekedy to mozes skazit, a moze to viest aj k hadke...
podla mna je najlepsie byt taky neutral+..., cize na tej zlatej strednej ceste ale trochu blizsie nakloneny k tej uprimnosti
ked si uprimny, niekedy sa Ti ulavi.., niekedy to mozes skazit, a moze to viest aj k hadke...
podla mna je najlepsie byt taky neutral+..., cize na tej zlatej strednej ceste ale trochu blizsie nakloneny k tej uprimnosti
-
Te-wei
Medium Professional
V konečnom dôsledku uprimnostou určite nič neskazíš!johnny171 napísal:preco nie sme uprimni...? no niektori su k sebe uprimni, niektori nie su... je to velmi roznorode!!! ked nie si uprimny tak sa snazis neublizit priatelke niecim, nechces aby sa niecim trapila a tak...
-
midnight_man
Guru
all
preco? uz viem preco,, lebo to sa mozno bojime ako bude druha strana reagovat a nechceme aby trpela,,a tak preto niekedy radsej nepovieme pravdu
ale neuvedomujeme si ze ked nieco tajime a bojime sa to povedat casom to aj tak vyjde najavo a potom to boli 100x viac 
-
Te-wei
Medium Professional
Re: all
Len zbabelec ospravedlnuje svoju neuprimnosť schovavajúc sa za tvrdenie, že nechce tomu druhému ublížiť,lebo neuprimnosť je bolestivejšia ako pravda ktorú nevieme povedať.midnight_man napísal:preco? uz viem preco,, lebo to sa mozno bojime ako bude druha strana reagovat a nechceme aby trpela,,a tak preto niekedy radsej nepovieme pravduale neuvedomujeme si ze ked nieco tajime a bojime sa to povedat casom to aj tak vyjde najavo a potom to boli 100x viac
-
midnight_man
Guru
Re: all
sak to som povedal..Te-wei napísal:Len zbabelec ospravedlnuje svoju neuprimnosť schovavajúc sa za tvrdenie, že nechce tomu druhému ublížiť,lebo neuprimnosť je bolestivejšia ako pravda ktorú nevieme povedať.
-
midnight_man
Guru
all
je tu tema ako odmietnut holku,,,ale poviem ti,,moc to nepomaha ja som to spravila dlho som nad tym rozmyslal..ale vies ci to spravis tak,,alebo tak,,efekt je vzdy rovnakyVigor napísal:Jaaj, ja budem teraz potrebovat uprimnost pri odmietnuti jednej super holky. Jakoze mam s tym skusenosti a aj ked si clovek mysli, ved viem ako nato, tak ked sa postavi pred tu situaciu je to vzdy tazke. Je to sice otrepane ale nechcem jej ublizit...
-
Vigor
King
Ja uz som to tu aj niekde pisal, ja som za uprimnost a ja ju davam a na oplatku ju vyzadujem. No tazke je to vzdy
. Ono povedzme si jak je, je to prijemny pocit ked si uvedomite, ze ste niekoho zaujali a ma o vas zaujem...mas pravdu efekt je ten isty, no radsej nech je ten efekt co najskor nech sa z toho dotycna osoba co najskor vyhrabe, nez kebyze si este mesiac dva daco nahovara a zacne sa s najhorsieho dostavat potom...