ked si uprimny, niekedy sa Ti ulavi.., niekedy to mozes skazit, a moze to viest aj k hadke...
podla mna je najlepsie byt taky neutral+..., cize na tej zlatej strednej ceste ale trochu blizsie nakloneny k tej uprimnosti
V konečnom dôsledku uprimnostou určite nič neskazíš!johnny171 napísal:preco nie sme uprimni...? no niektori su k sebe uprimni, niektori nie su... je to velmi roznorode!!! ked nie si uprimny tak sa snazis neublizit priatelke niecim, nechces aby sa niecim trapila a tak...
ked si uprimny, niekedy sa Ti ulavi.., niekedy to mozes skazit, a moze to viest aj k hadke...
podla mna je najlepsie byt taky neutral+..., cize na tej zlatej strednej ceste ale trochu blizsie nakloneny k tej uprimnosti
Len zbabelec ospravedlnuje svoju neuprimnosť schovavajúc sa za tvrdenie, že nechce tomu druhému ublížiť,lebo neuprimnosť je bolestivejšia ako pravda ktorú nevieme povedať.midnight_man napísal:preco? uz viem preco,, lebo to sa mozno bojime ako bude druha strana reagovat a nechceme aby trpela,,a tak preto niekedy radsej nepovieme pravduale neuvedomujeme si ze ked nieco tajime a bojime sa to povedat casom to aj tak vyjde najavo a potom to boli 100x viac
sak to som povedal..Te-wei napísal:Len zbabelec ospravedlnuje svoju neuprimnosť schovavajúc sa za tvrdenie, že nechce tomu druhému ublížiť,lebo neuprimnosť je bolestivejšia ako pravda ktorú nevieme povedať.
je tu tema ako odmietnut holku,,,ale poviem ti,,moc to nepomaha ja som to spravila dlho som nad tym rozmyslal..ale vies ci to spravis tak,,alebo tak,,efekt je vzdy rovnakyVigor napísal:Jaaj, ja budem teraz potrebovat uprimnost pri odmietnuti jednej super holky. Jakoze mam s tym skusenosti a aj ked si clovek mysli, ved viem ako nato, tak ked sa postavi pred tu situaciu je to vzdy tazke. Je to sice otrepane ale nechcem jej ublizit...
ano toto netreba davat nadej a fakt niekedy je lepsie to skoncit hned ako to tahat tahat a potom to je uz len horsie,,a horsie a horsie, poznam to sam ,,mna to drzi uz polroka a nie a nie sa s toho dostat ale prisla nova prilezitost od zivota ,,tak ju treba vyuzit,,ale vseobecne vravim,,ak sami viete a chcete nieco ukoncit a ste si isty tak to spravte! nenatahujte druhu stranu,,lebo potom tu mame samych uplakanych ludi.. ako ja naprVigor napísal:co najskor nech sa z toho dotycna osoba co najskor vyhrabe, nez kebyze si este mesiac dva daco nahovara a zacne sa s najhorsieho dostavat potom...