Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Neviem preco, ale stale mam ten pocit, ze su to take "vyhovorky". Ved ked sa chcu pacit a zaujat tak sa oblecie vyzyvavo, ale ked uz je clovek troska uprimnejsi a navrhne jej iste veci tak zrazu akokeby mali 13 rokov a ani nevedeli co to je.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

yazoo napísal:Neviem preco, ale stale mam ten pocit, ze su to take "vyhovorky". Ved ked sa chcu pacit a zaujat tak sa oblecie vyzyvavo, ale ked uz je clovek troska uprimnejsi a navrhne jej iste veci tak zrazu akokeby mali 13 rokov a ani nevedeli co to je.
A čo čakáš? Že hneď stiahnu sukňu a roztiahnu nohy? :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Sagittarius napísal:A čo čakáš? Že hneď stiahnu sukňu a roztiahnu nohy? :D
To som ani nepovedal. Len som podotkol, ze mi to pride ako vyhovorka. :)
Sagittarius
Guru
Guru

yazoo napísal:To som ani nepovedal. Len som podotkol, ze mi to pride ako vyhovorka. :)
No hej, ale keby aj keď sa obliekajú vyzývavo, tak keby ich odpoveď na otázku, či chcú sex a preto sa obliekajú vyzývavo, bola jednoznačne áno, tak by boli naozaj ..., resp. by aspoň tak vyzerali...No a keď má niekto záujem vo vzťah nejakou babou, tak mu môže byť naozaj fuk, či sa oblieka vyzývavo alebo nie... :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Rozumiem ta kam svojim zmyslanim zhruba smerujes. Ja som podobneho nazoru ako ty, len som sa snazil zamierit na tie "vyhovorky". Ale mam taky pocit, ze sa v tomto nejak zacinam stracat. Dost nazorov tu je na jedno kopyto. :D
Sagittarius
Guru
Guru

No veď väčšina výhovoriek je podobných, lebo keď si to spätne premietneš, tak väčšinou zistíš, že v konečnom dôsledku môže mať tá, či oná výhovorka dosť ďaleko od pravdy :wink: A ja tiež radšej končím, lebo sa už začínam zamotávať :)
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Obliekaju sa tak aby ukazali ake su k*rvičky ale ked ma ist o nieco viac tak sa spravaju jak deti
Sagittarius
Guru
Guru

fizz napísal:Uz aj keby sa nejake dievca obliekalo vyzyvavo preto, ze chce sex, tak urcite nan nepristupi po vete: Ahoj, nechces sex?
OMG, kazdu, aj neplatenu ku*vu treba najprv chvilu oblbovat.
To som tu chcel naznačiť/povedať... :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa ithory »

ETieNne napísal:To je úplne jednoduché:

1. Pretože ženy sa o svoj vzhľad a o seba starajú oveľa viac ako muži.
2. Pretože, chcú vyzerať dobre, potrpia si na to, sú na seba veľmi kritické.
3. Preto ženy stále túžia vyzerať dobre, zvyšujú si tým sebavedomie. A keď vedia, že priťahujú pohľady robí im to dobre.
4. Pretože ženy rady zvádzajú nie priamo, ale nepriamo, to znamená napr. aj oblečením(výstrih, sukňa... )
5. Pretože ženy aj keby chceli sex potrebujú na to viac času, tak za prvé si viacej vyberajú a za druhé ženy si viac potrpia na tie hry a reči okolo toho, zvádzanie atď. Tak nečakaj že každá baba čo sa vyzývajšie oblečie Ti hneď roztiahne nohy :D

6. A samozrejme ženy proste častokrát rady len tak provokujú alebo provokujú aby Ťa potom mohli odpálkovať.

Ale k téme ešte dodám, že zase nechápem ženy čo si dajú na seba toho minimum a niekedy nielen v lete, lebo v lete to ešte pochopím ale keď viem že nemusí mať výstrih a vidím že jej nevidno už len bradavky a potom sa sťažuje že každý čumí alebo každý je nadržaný tak to nepochopím :) Do výstrihu sa pozrie aj iná žena aj malé decko lebo to väčšinou bije do očí tak či tak.

Ale to je jedno ako súvisí sex s oblečením,proste sa tak oblečú lebo to chcú a cítia sa tak dobre, ale hlavne je jedno či chcú sex alebo nie, ale proste majú svoje ženské zbrane v rukách :D

//edit: Takže hlavný cieľ je hlavne vyzerať dobre hlavne pre jej dobrý pocit, priťahovať pohľady a zvýšiť si sebavedomie, všetko ostatné je vedľajší efekt.
No urcite, zeny sa obliekaju v prvom rade kvoly inym zenam, a to iste plati aj pri chlapoch :) Proste sa predvadzaju jedna pred druhou,ktora je lepsie ohaknuta,ktora si moze dovolit navliect na seba sexi kusky,ktora ma atraktivnejsieho parnera..
/ps,kto nerozumie, nech neriesi :D /alebo cim zdrzanlivejsia a cim vecsie tajnosti/apon zo zaciatku/ -chce si ochranit "svoje"/prenesene/ teritorium,viac nez tuzba si dokazovat :)
petka89
Light Star
Light Star

Re: Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?

Príspevok od používateľa petka89 »

Kristus, toto je co za tema, co za nazor? Ako autor temy dosiel k takejto logike? Kto chce vyzerat dobre, tak o seba dba a medzi to patri aj slusne sa obliect.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale tu sa nebavíme o slušnom obliekaní ale o takom, že keď sa zohneš, tak je ti vidno až-až...šak vieš kam...o obliekaní, pri ktorom je opasok širší ako minisukňa...výstrih až po bradavky...atď...
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...samozrejme...ale potom dotyčná musí rátať s podobnými reakciami (bez okľadu na to, či sa jej taký štýl páči alebo nie...nemusí sa páčiť všetkým)...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

petka89 napísal:Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
tkz byznis protokol .. a ked im unikaju aj tieto uplne samozrejme zasady, neviem naco ich zamestnavatel vobec drzi
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ithory.. ak podavaju vykon, tak sa sem tam poodhalene prsiadaju vydrzat:)
.
a nezabudajme, ze aj zamestnavatel je len clovek :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

petka89 napísal:Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
Kto povedal, že sa výstrih a sukňa hoc aj kratšia do roboty nehodí? :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jin napísal:Kto povedal, že sa výstrih a sukňa hoc aj kratšia do roboty nehodí? :D
vacsina velkych firiem, hlavne so zahranicnou ucastou vedenia, ma dost prisny dresscode, u muzov je to napr obmedzenie nosenia riflovych nohavic a u zien je to primerana dlzka sukne a bluzka z ktorej nepadaju kozy ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no ja ak by som ja mal rozhodovat o dresscode vo firme tak to riesim obdobne - od chlapov ocakavam vykon pracovny, nie socialny...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Každá firma to ma iné, záleží od typu práce, kolektívu, od stretnutí s klientmi a zákazníkmi, ale určite aj od štátu v ktorom sa firma pohybuje, pretože iné podmienky budú niekde v Maroku, v Japonsku, na Slovensku. Neviem si predstaviť situáciu, že prídem do banky a od stolíku sa na mňa bude usmievať pracovníčka banky, ktorá ma trojky prsia, výstrih až po pupok, bude mať krátku sukničku, na nohách vysoké štolke. Sú však aj roboty, kde je žena akýmsi módnym doplnkom na prilákanie pozornosti a získanie klienta, síce nosí len kávu a čaj, tam však zaboduje primerané krátšia sukňa a primerane veľký výstrih. Firmy v ktorých obchodné jednania nie sú ničím výnimočné uprednosťňujú skor formálne oblečenie, ale nájdu sa aj tie s ležérnejším štýlom, ktorý nepôsobí až tak ležérne ako rifle a mikina. Preto postačia rifle, košela a sako, prípadne miesto košele sa dá použiť aj tričko alebo nátelník za predpokladu, že sako nepôjde dole, samozrejmosťou sú topánky, nie vyčačkané botasky.

Áno Jin, aj kratučká suknička a výstrih sa hodí do roboty, ak je žena pracuje v obore najstaršieho remesla :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

jednania pre nasu spolocnost nie su nicim vynimocne.. ale pokial nie som v styku so zakaznikom, tak chodim len v rifliach+tricku+teniskach
.
hrat sa na srobenych kravatakov sa sami pred sebou nastastie nemusime :)
Napísať odpoveď