Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
...ale tu sa nebavíme o slušnom obliekaní ale o takom, že keď sa zohneš, tak je ti vidno až-až...šak vieš kam...o obliekaní, pri ktorom je opasok širší ako minisukňa...výstrih až po bradavky...atď...
Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
-
Grim
Darca
...samozrejme...ale potom dotyčná musí rátať s podobnými reakciami (bez okľadu na to, či sa jej taký štýl páči alebo nie...nemusí sa páčiť všetkým)...
tkz byznis protokol .. a ked im unikaju aj tieto uplne samozrejme zasady, neviem naco ich zamestnavatel vobec drzipetka89 napísal:Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
ithory.. ak podavaju vykon, tak sa sem tam poodhalene prsiadaju vydrzat:)
.
a nezabudajme, ze aj zamestnavatel je len clovek
.
a nezabudajme, ze aj zamestnavatel je len clovek
-
jin
VIP
Kto povedal, že sa výstrih a sukňa hoc aj kratšia do roboty nehodí?petka89 napísal:Kto ma prsia, tak nech si da vystrih. Kto ma rad kratke sukne, tak nech ich nosi (ale nie na vecierky s formalnejsin oblecenim alebo do roboty kde sa to nehodi).
vacsina velkych firiem, hlavne so zahranicnou ucastou vedenia, ma dost prisny dresscode, u muzov je to napr obmedzenie nosenia riflovych nohavic a u zien je to primerana dlzka sukne a bluzka z ktorej nepadaju kozyjin napísal:Kto povedal, že sa výstrih a sukňa hoc aj kratšia do roboty nehodí?
-
javatar
Hardcore addict
no ja ak by som ja mal rozhodovat o dresscode vo firme tak to riesim obdobne - od chlapov ocakavam vykon pracovny, nie socialny...
-
maciatko99
Medium Star
Každá firma to ma iné, záleží od typu práce, kolektívu, od stretnutí s klientmi a zákazníkmi, ale určite aj od štátu v ktorom sa firma pohybuje, pretože iné podmienky budú niekde v Maroku, v Japonsku, na Slovensku. Neviem si predstaviť situáciu, že prídem do banky a od stolíku sa na mňa bude usmievať pracovníčka banky, ktorá ma trojky prsia, výstrih až po pupok, bude mať krátku sukničku, na nohách vysoké štolke. Sú však aj roboty, kde je žena akýmsi módnym doplnkom na prilákanie pozornosti a získanie klienta, síce nosí len kávu a čaj, tam však zaboduje primerané krátšia sukňa a primerane veľký výstrih. Firmy v ktorých obchodné jednania nie sú ničím výnimočné uprednosťňujú skor formálne oblečenie, ale nájdu sa aj tie s ležérnejším štýlom, ktorý nepôsobí až tak ležérne ako rifle a mikina. Preto postačia rifle, košela a sako, prípadne miesto košele sa dá použiť aj tričko alebo nátelník za predpokladu, že sako nepôjde dole, samozrejmosťou sú topánky, nie vyčačkané botasky.
Áno Jin, aj kratučká suknička a výstrih sa hodí do roboty, ak je žena pracuje v obore najstaršieho remesla
Áno Jin, aj kratučká suknička a výstrih sa hodí do roboty, ak je žena pracuje v obore najstaršieho remesla
jednania pre nasu spolocnost nie su nicim vynimocne.. ale pokial nie som v styku so zakaznikom, tak chodim len v rifliach+tricku+teniskach
.
hrat sa na srobenych kravatakov sa sami pred sebou nastastie nemusime
.
hrat sa na srobenych kravatakov sa sami pred sebou nastastie nemusime
kazda company ma inak zariadene, a je velky rozdiel ist v dzinach a tricku - slusne, ako polonahy:)
-
maciatko99
Medium Star
Predstavte si tých, ktorí obleky a kravaty majú nonstop na sebe. Stačí sa pozrieť na politikov alebo lepších právnikov, tam je to asi každodenná rutina a majú toho viac v šatníku ako normálneho neformálneho oblečenia. Je len dobre, že firmy akceptujú tričká a rifle, a že len na stretnutia v niektorých prípadoch požadujú oblek, už len to by chýbalo, aby ľudia museli v oblekoch chodiť do práce a aby žiaci nosili jednotné uniformy do školy (ako je tomu v Číne).
-
Peter_Retep
VIP
ja v oblekoch do prace chodit musim
a najlepsie to bolo v juli v 40tkach...
-
senator8008
Light Star
Ako je tomu v Číne? Veď je to bežná vec napríklad v Anglicku. A čo sa týka mňa tak je to aj v niečom dobré. Pretože aj chudobný žiak má také isté oblečenie ako žiak ktorý je majetnejší.maciatko99 napísal:... a aby žiaci nosili jednotné uniformy do školy (ako je tomu v Číne).
Súhlasím s názorom nado mnou,tiež som za uniformy.Veľa vecí by sa tým vyriešilo.
-
phatres1994
Star
ja chodim este do skoly a rozhodne niesom za uniformy....preco by som si nemohol vziat do skoly to co chcem a v com sa citim fajn?...ale potit sa v tych uniformach a kazdy by bol taky isty...mne sa to nepaci
moj nazor
Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
Neviem si predstavit byt v uniforme v skole... Menej majetnejsi by mozno boli radi ale mne by to napriklad velmi vadilo...
-
senator8008
Light Star
Ale ide o to, že by sa mohlo predísť tomuto typu šikanovania. Veľa krát som videl ako sa žiaci už na prvom stupni smiali decku čo nemalo značkové oblečenie. Len sa na chvíľu skús vcítiť do situácie takéhoto dieťaťa a možno zmeníš názor.phatres1994 napísal:ja chodim erste do skoly a rozhodne niesom za uniformy....preco by som si nemohol vziat do ksoly to co chcem a v ocm sa citim fajn?...ale potit sa v tych uniformach a kzdy by bol taky isty...mne sa to nepacimoj nazor
-
phatres1994
Star
viem co myslis lenze nikdy sa neda vsetkym vyhoviet
a asi sme uz ot 
-
hojko
Site Admin
Damy a pani, venujte sa prosim teme. Tema o uniformach na skolach je tu: http://www.hojko.com/skolske-uniformy-t114298.html