|
|
|
| Autor |
Správa |
Ax0 Medium Star

Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 327 Bydlisko: Netherland Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
LuKKaS Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2005 Príspevky: 291
Zaslal: 24 Júl 2006, 18:34 Predmet: |
|
|
| Presne toto je Ok
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6908 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.05.2006 Príspevky: 462 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 22:04 Predmet: |
|
|
Tak teda dobre keď ste takí múdri, chcem si už dlhšie úplne, ale úplne sformátovať celý disk, a potom nainštalovať znovu celý WIN. Samozrejme sa všetko vymaže a teda by som chchel nejaký ten návod ako na to inštalovanie windowsu keď ten disk sformátujem... V podstate sformátovať ho viem a čo bude nasledovať potom??? Dúfam že sa chápeme, ak nie len sa spokojne pýtajte... Naozaj ďakujem...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6908 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 17:07 Predmet: |
|
|
| junior3 napísal: |
Tak teda dobre keď ste takí múdri, chcem si už dlhšie úplne, ale úplne sformátovať celý disk, a potom nainštalovať znovu celý WIN. Samozrejme sa všetko vymaže a teda by som chchel nejaký ten návod ako na to inštalovanie windowsu keď ten disk sformátujem... V podstate sformátovať ho viem a čo bude nasledovať potom??? Dúfam že sa chápeme, ak nie len sa spokojne pýtajte... Naozaj ďakujem...  |
omg, šak pri nabootovaní z CD winu si vyber zformátovanie a potom nainštaluješ tak ako to tu už bolo milion krát písané. Ak máš dve partície, tú druhu zformátuješ tiež cez CD alebo už z nového winu. tieto otázky sú všetko o tom istom a niekoho ani len nenapadne pohľadať. Už sa to tu rozoberalo toľkokrát..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 01 Aug 2006, 20:27 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
omg, šak pri nabootovaní z CD winu si vyber zformátovanie a potom nainštaluješ tak ako to tu už bolo milion krát písané. Ak máš dve partície, tú druhu zformátuješ tiež cez CD alebo už z nového winu. tieto otázky sú všetko o tom istom a niekoho ani len nenapadne pohľadať. Už sa to tu rozoberalo toľkokrát.. |
Sorry, ale tomu tvojmu výkladu som nejak neporozumel. Kde by som našiel nejaky navod??? Díky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 01 Aug 2006, 20:32 Predmet: |
|
|
| Sorry, ale tomu tvojmu výkladu som nejak neporozumel. Kde by som našiel nejaky navod??? Díky |
Dobre, pokúsim sa ešte raz:
1) Zapneš pc, vložíš cd windowsu a reštartuješ
2) vybereš formátovanie disku (máš na výber viac možností, tak si vyber systémovy disk, daj normálne (nie quick format) a vyber NTFS (nie FAT32))
3) čakáš
4) stále čakáš
5) doinštaluješ windows a zapneš počítač (lebo ho bude chceť reštartovať). Prihlásiš sa... no počítam že to už zvládneš
6) dáš štart/spustiť a napíšeš cmd
7) napíšeš format X: (de X je písmeno druhého disku ak nejaký máš. Ak nemáš disk rozdelený alebo máš iba jeden fyzický disk tak končíš pri bode 5)
čakáš kým sa disk zformátuje a hotovo. Máš preinštalovaný win aj zformátované disky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 01 Aug 2006, 20:47 Predmet: |
|
|
Dobre, pokúsim sa ešte raz:
1) Zapneš pc, vložíš cd windowsu a reštartuješ
2) vybereš formátovanie disku (máš na výber viac možností, tak si vyber systémovy disk, daj normálne (nie quick format) a vyber NTFS (nie FAT32))
3) čakáš
4) stále čakáš
5) doinštaluješ windows a zapneš počítač (lebo ho bude chceť reštartovať). Prihlásiš sa... no počítam že to už zvládneš
6) dáš štart/spustiť a napíšeš cmd
7) napíšeš format X: (de X je písmeno druhého disku ak nejaký máš. Ak nemáš disk rozdelený alebo máš iba jeden fyzický disk tak končíš pri bode 5)
čakáš kým sa disk zformátuje a hotovo. Máš preinštalovaný win aj zformátované disky |
No ja uvidím, skúsim, a ešte predsa niečo: ja keď vložím to cd windowsu a reštartujem, tak ono mi tam nabehne nejaká ponuka na to formátovanie??? Díky
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2783 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 21:05 Predmet: |
|
|
No ja uvidím, skúsim, a ešte predsa niečo: ja keď vložím to cd windowsu a reštartujem, tak ono mi tam nabehne nejaká ponuka na to formátovanie??? Díky |
ak mas nastavene v biose pod 1st. ako prvu mechaniku v ktorej mas install CD od winu,tak sa ti po resterte automaticky nabootuje windows a pojdes podla krokov az do konca.A nie nenabehne ponuka na formatovanie,nabehne ponuka instalacie windowsu.A postupne sa dopracujes az ktomu,kedy tam budes mat tabulku a dolu budes mat zobrazeny tvoj disk.Das odstranit disk (myslim ze jt to klavesa D ).Potom das vytvorit novy ( myslim ze C ) no a na to nainstalujem windows
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 01 Aug 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| ak mas nastavene v biose pod 1st. ako prvu mechaniku v ktorej mas install CD od winu,tak sa ti po resterte automaticky nabootuje windows a pojdes podla krokov az do konca.A nie nenabehne ponuka na formatovanie,nabehne ponuka instalacie windowsu.A postupne sa dopracujes az ktomu,kedy tam budes mat tabulku a dolu budes mat zobrazeny tvoj disk.Das odstranit disk (myslim ze jt to klavesa D ).Potom das vytvorit novy ( myslim ze C ) no a na to nainstalujem windows |
No ja som to chcel tak, že dám príkazový riadok, dám c:\format c: , počkám nech sa všetko zformátuje t.j. vymaže a až potom nainštalovať windows... Tak ako teraz???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2783 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2006, 9:04 Predmet: |
|
|
No ja som to chcel tak, že dám príkazový riadok, dám c:\format c: , počkám nech sa všetko zformátuje t.j. vymaže a až potom nainštalovať windows... Tak ako teraz???  |
niee.Ak mas iba jeden disk nerozdeleny,tak ho formatnes pri instalacii.A nan nainstalujem widle.Ak mas disk rozdeleny na dve casti,tak tu cast kde instalujes windows sofrmatujes,a nainstalujes win, a tu cast kde mas multimedia,nemusis formatovat pri instalacii ale das cmd, format D: (ak ho mas oznaceny pismenkom D )
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 02 Aug 2006, 9:24 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
| niee.Ak mas iba jeden disk nerozdeleny,tak ho formatnes pri instalacii.A nan nainstalujem widle.Ak mas disk rozdeleny na dve casti,tak tu cast kde instalujes windows sofrmatujes,a nainstalujes win, a tu cast kde mas multimedia,nemusis formatovat pri instalacii ale das cmd, format D: (ak ho mas oznaceny pismenkom D ) |
Ano, ja mam disk rozdeleny na 2 casti, C a D. Na disku C mam nainstalovany windows a D skoro nepouzivam. Takze pri instalacii windowsu sa ten disk C sformatuje automaticky, alebo sa ma na to spyta ci ho chcem sformatovat? No a ake formatovanie si to este vravel? Preto, lebo ja chcem aby sa vsetko, ale vsetko odtial zmazalo... A disk D mi treba formatovat?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 02 Aug 2006, 17:29 Predmet: |
|
|
No ja som to chcel tak, že dám príkazový riadok, dám c:\format c: , počkám nech sa všetko zformátuje t.j. vymaže a až potom nainštalovať windows... Tak ako teraz???  |
nemôžeš z príkazového riadka formátovať systémovi disk lebo ti vyhodí chybu že disk sa nedá zformátovať pretože sa používa. To musíš cez CD winu.
Ano, ja mam disk rozdeleny na 2 casti, C a D. Na disku C mam nainstalovany windows a D skoro nepouzivam. Takze pri instalacii windowsu sa ten disk C sformatuje automaticky, alebo sa ma na to spyta ci ho chcem sformatovat? No a ake formatovanie si to este vravel? Preto, lebo ja chcem aby sa vsetko, ale vsetko odtial zmazalo... A disk D mi treba formatovat?  |
spýta sa ťa či ho chceš zformátovať, ak ho nezformátuješ tak sa iba preinštaluje systém. A k tomu formátovaniu: daj normal (lebo je možnosť ešte quick ale normal je kvalitnejšie) a potom vyber NTFS (máš na výber ešte FAT32, ak chceš pohľadaj aké sú tam rozdiely a výhody. Už to tu bolo, ale ak máš xp tak jednoznačne NTFS). Déčko si nemusí formátovať ak nechceš, ak chceš tak ho zformátuj. Je to na tebe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

|
Zaslal: 05 Aug 2006, 12:01 Predmet: |
|
|
| spýta sa ťa či ho chceš zformátovať, ak ho nezformátuješ tak sa iba preinštaluje systém. A k tomu formátovaniu: daj normal (lebo je možnosť ešte quick ale normal je kvalitnejšie) a potom vyber NTFS (máš na výber ešte FAT32, ak chceš pohľadaj aké sú tam rozdiely a výhody. Už to tu bolo, ale ak máš xp tak jednoznačne NTFS). Déčko si nemusí formátovať ak nechceš, ak chceš tak ho zformátuj. Je to na tebe |
Paráda, teraz som konečne všetko porozumel a môžem začať! Veľká vďaka patrí Vám všetkým!!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 05 Aug 2006, 12:05 Predmet: |
|
|
Paráda, teraz som konečne všetko porozumel a môžem začať! Veľká vďaka patrí Vám všetkým!!!  |
veľa šťastia, ale skús najprv ten simulátor čo som sem hodil.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|