Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

preinstalovanie windows
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Návody Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Ax0
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 23.07.2006

PríspevokZaslal: 24 Júl 2006, 8:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Romanko napísal:
mohol by tu niekto napisat normalny navod ako spravit reinstal windowsu Xp bez Formatovania.. a aby bol len jeden windows a nie dva--a da sa to vobec?
nie je to nic podrobne ale myslim ze by to mal kazdy pochopit
http://www.microsoft.com/Slovakia/windows/xp/pro/using/howto/gettingstarted/guide/default.asp
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
LuKKaS
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 09.10.2005

PríspevokZaslal: 24 Júl 2006, 18:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Presne toto je Ok
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2006, 19:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

stiahni si tento emulátor, rozbal a spusti exe súbor. Uvidíš aspoň približne v zrýchlenej podobe ako to vyzerá. Amatér sa naučí, pokročilý sa pobaví nad jednoduchosťou inštalácie. Je to iba emulátor, nič nebude inštalovať ani vymazávať.

xp_simulation_setup.rar
 Popis:

Stiahnúť
 Názov súboru:  xp_simulation_setup.rar
 Veľkosť prílohy:  1.09 MB
 Stiahnutí:  263 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
junior3
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.05.2006

PríspevokZaslal: 31 Júl 2006, 22:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak teda dobre keď ste takí múdri, chcem si už dlhšie úplne, ale úplne sformátovať celý disk, a potom nainštalovať znovu celý WIN. Samozrejme sa všetko vymaže a teda by som chchel nejaký ten návod ako na to inštalovanie windowsu keď ten disk sformátujem... V podstate sformátovať ho viem a čo bude nasledovať potom??? Dúfam že sa chápeme, ak nie len sa spokojne pýtajte... Naozaj ďakujem... AA
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
Tak teda dobre keď ste takí múdri, chcem si už dlhšie úplne, ale úplne sformátovať celý disk, a potom nainštalovať znovu celý WIN. Samozrejme sa všetko vymaže a teda by som chchel nejaký ten návod ako na to inštalovanie windowsu keď ten disk sformátujem... V podstate sformátovať ho viem a čo bude nasledovať potom??? Dúfam že sa chápeme, ak nie len sa spokojne pýtajte... Naozaj ďakujem... AA
omg, šak pri nabootovaní z CD winu si vyber zformátovanie a potom nainštaluješ tak ako to tu už bolo milion krát písané. Ak máš dve partície, tú druhu zformátuješ tiež cez CD alebo už z nového winu. Confused tieto otázky sú všetko o tom istom a niekoho ani len nenapadne pohľadať. Už sa to tu rozoberalo toľkokrát..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
omg, šak pri nabootovaní z CD winu si vyber zformátovanie a potom nainštaluješ tak ako to tu už bolo milion krát písané. Ak máš dve partície, tú druhu zformátuješ tiež cez CD alebo už z nového winu. Confused tieto otázky sú všetko o tom istom a niekoho ani len nenapadne pohľadať. Už sa to tu rozoberalo toľkokrát..

Sorry, ale tomu tvojmu výkladu som nejak neporozumel. Kde by som našiel nejaky navod??? Díky
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
Sorry, ale tomu tvojmu výkladu som nejak neporozumel. Kde by som našiel nejaky navod??? Díky
Dobre, pokúsim sa ešte raz:
1) Zapneš pc, vložíš cd windowsu a reštartuješ
2) vybereš formátovanie disku (máš na výber viac možností, tak si vyber systémovy disk, daj normálne (nie quick format) a vyber NTFS (nie FAT32))
3) čakáš
4) stále čakáš
5) doinštaluješ windows a zapneš počítač (lebo ho bude chceť reštartovať). Prihlásiš sa... no počítam že to už zvládneš
6) dáš štart/spustiť a napíšeš cmd
7) napíšeš format X: (de X je písmeno druhého disku ak nejaký máš. Ak nemáš disk rozdelený alebo máš iba jeden fyzický disk tak končíš pri bode 5)
Cool čakáš kým sa disk zformátuje a hotovo. Máš preinštalovaný win aj zformátované disky
Návrat hore
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 20:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
Dobre, pokúsim sa ešte raz:
1) Zapneš pc, vložíš cd windowsu a reštartuješ
2) vybereš formátovanie disku (máš na výber viac možností, tak si vyber systémovy disk, daj normálne (nie quick format) a vyber NTFS (nie FAT32))
3) čakáš
4) stále čakáš
5) doinštaluješ windows a zapneš počítač (lebo ho bude chceť reštartovať). Prihlásiš sa... no počítam že to už zvládneš
6) dáš štart/spustiť a napíšeš cmd
7) napíšeš format X: (de X je písmeno druhého disku ak nejaký máš. Ak nemáš disk rozdelený alebo máš iba jeden fyzický disk tak končíš pri bode 5)
Cool čakáš kým sa disk zformátuje a hotovo. Máš preinštalovaný win aj zformátované disky

No ja uvidím, Shocked skúsim, a ešte predsa niečo: ja keď vložím to cd windowsu a reštartujem, tak ono mi tam nabehne nejaká ponuka na to formátovanie??? Díky
Návrat hore
Sajmon
Guru
Guru

Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
No ja uvidím, Shocked skúsim, a ešte predsa niečo: ja keď vložím to cd windowsu a reštartujem, tak ono mi tam nabehne nejaká ponuka na to formátovanie??? Díky
ak mas nastavene v biose pod 1st. ako prvu mechaniku v ktorej mas install CD od winu,tak sa ti po resterte automaticky nabootuje windows a pojdes podla krokov az do konca.A nie nenabehne ponuka na formatovanie,nabehne ponuka instalacie windowsu.A postupne sa dopracujes az ktomu,kedy tam budes mat tabulku a dolu budes mat zobrazeny tvoj disk.Das odstranit disk (myslim ze jt to klavesa D ).Potom das vytvorit novy ( myslim ze C ) no a na to nainstalujem windows
Návrat hore
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sajmon napísal:
ak mas nastavene v biose pod 1st. ako prvu mechaniku v ktorej mas install CD od winu,tak sa ti po resterte automaticky nabootuje windows a pojdes podla krokov az do konca.A nie nenabehne ponuka na formatovanie,nabehne ponuka instalacie windowsu.A postupne sa dopracujes az ktomu,kedy tam budes mat tabulku a dolu budes mat zobrazeny tvoj disk.Das odstranit disk (myslim ze jt to klavesa D ).Potom das vytvorit novy ( myslim ze C ) no a na to nainstalujem windows

No ja som to chcel tak, že dám príkazový riadok, dám c:\format c: , počkám nech sa všetko zformátuje t.j. vymaže a až potom nainštalovať windows... Tak ako teraz??? Confused
Návrat hore
Sajmon
Guru
Guru

Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 9:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
No ja som to chcel tak, že dám príkazový riadok, dám c:\format c: , počkám nech sa všetko zformátuje t.j. vymaže a až potom nainštalovať windows... Tak ako teraz??? Confused
niee.Ak mas iba jeden disk nerozdeleny,tak ho formatnes pri instalacii.A nan nainstalujem widle.Ak mas disk rozdeleny na dve casti,tak tu cast kde instalujes windows sofrmatujes,a nainstalujes win, a tu cast kde mas multimedia,nemusis formatovat pri instalacii ale das cmd, format D: (ak ho mas oznaceny pismenkom D )
Návrat hore
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 9:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sajmon napísal:
niee.Ak mas iba jeden disk nerozdeleny,tak ho formatnes pri instalacii.A nan nainstalujem widle.Ak mas disk rozdeleny na dve casti,tak tu cast kde instalujes windows sofrmatujes,a nainstalujes win, a tu cast kde mas multimedia,nemusis formatovat pri instalacii ale das cmd, format D: (ak ho mas oznaceny pismenkom D )

Ano, ja mam disk rozdeleny na 2 casti, C a D. Na disku C mam nainstalovany windows a D skoro nepouzivam. Takze pri instalacii windowsu sa ten disk C sformatuje automaticky, alebo sa ma na to spyta ci ho chcem sformatovat? No a ake formatovanie si to este vravel? Preto, lebo ja chcem aby sa vsetko, ale vsetko odtial zmazalo... A disk D mi treba formatovat? Sad
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
nemôžeš z príkazového riadka formátovať systémovi disk lebo ti vyhodí chybu že disk sa nedá zformátovať pretože sa používa. To musíš cez CD winu.
junior3 napísal:
Ano, ja mam disk rozdeleny na 2 casti, C a D. Na disku C mam nainstalovany windows a D skoro nepouzivam. Takze pri instalacii windowsu sa ten disk C sformatuje automaticky, alebo sa ma na to spyta ci ho chcem sformatovat? No a ake formatovanie si to este vravel? Preto, lebo ja chcem aby sa vsetko, ale vsetko odtial zmazalo... A disk D mi treba formatovat? Sad
spýta sa ťa či ho chceš zformátovať, ak ho nezformátuješ tak sa iba preinštaluje systém. A k tomu formátovaniu: daj normal (lebo je možnosť ešte quick ale normal je kvalitnejšie) a potom vyber NTFS (máš na výber ešte FAT32, ak chceš pohľadaj aké sú tam rozdiely a výhody. Už to tu bolo, ale ak máš xp tak jednoznačne NTFS). Déčko si nemusí formátovať ak nechceš, ak chceš tak ho zformátuj. Je to na tebe
Návrat hore
junior3
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Aug 2006, 12:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
spýta sa ťa či ho chceš zformátovať, ak ho nezformátuješ tak sa iba preinštaluje systém. A k tomu formátovaniu: daj normal (lebo je možnosť ešte quick ale normal je kvalitnejšie) a potom vyber NTFS (máš na výber ešte FAT32, ak chceš pohľadaj aké sú tam rozdiely a výhody. Už to tu bolo, ale ak máš xp tak jednoznačne NTFS). Déčko si nemusí formátovať ak nechceš, ak chceš tak ho zformátuj. Je to na tebe

Paráda, teraz som konečne všetko porozumel a môžem začať! Very Happy Veľká vďaka patrí Vám všetkým!!! Smile
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 05 Aug 2006, 12:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

junior3 napísal:
Paráda, teraz som konečne všetko porozumel a môžem začať! Very Happy Veľká vďaka patrí Vám všetkým!!! Smile
veľa šťastia, ale skús najprv ten simulátor čo som sem hodil.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Návody Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: