|
| Autor |
Správa |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:14 Predmet: |
|
|
PoP trilogia je pre mna dokonala vo vsetkych smeroch a tak som fakt, strasne ale strasne sklamany ako to zohizdili. Fakt, Cell-shade? Oka, to by som este prezil, ale ked som ten trailer pozrel tak mi bolo do placu. Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...
Hamba.
//Ktory retardovany potrat mi uz len da k- za to ze vyjadrim svoj nazor? Imbecilita. |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 376 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 9:00 Predmet: |
|
|
Gangy: absolutny suhlas...
Grafika sa da prezit,ale postavu princa totalne "zprasili", pohyby,alebo nebodaj komba - no skoda reci ;(
Asi budem velmi naivne dufat,ze maju este cas prerobit to na stareho dobreho princa z Warrior Within. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1396 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 10:18 Predmet: |
|
|
Mna Two Thrones sklamala hlavne v soundtracku. Dufam ze aspon tu sa vratia k WW...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1153 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 12:32 Predmet: |
|
|
| lekoklatik napísal: |
Mna Two Thrones sklamala hlavne v soundtracku. Dufam ze aspon tu sa vratia k WW...  |
Pravda WW mal super soundtrack, maximalne sa to tam hodilo Two Thrones hravam teraz a dufam ze toho dalsieho princa spravia aj na PSP, lebo na kompe mi to zrejme nepojde :S |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 16:35 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Wtf tie ich premety drziac sa zaruky? Tie detinske pohyby? Humus, z PoP nam spravili Cell-shade arkadu a'la [Rayman]+[Cell-shade]+[10000x viac polygonov]= PoP:prodigy...
|
kedze to bol este len prvy trailer tak to vobec nemusi znamenat ze takto budu konecne pohyby vyzerat...kooperativa by mala byt ale nemyslim ze v takomto zmysle...volako vela sudis podla prveho renderoveho videa
| minob napísal: |
| Asi budem velmi naivne dufat,ze maju este cas prerobit to na stareho dobreho princa z Warrior Within. |
si myslim ze sa to bude mozno viac podobat na WW lebo sa to vracia k temnejsiemu prostrediu co sa mi na WW aj pacilo...T2T ma velmi nebralo
na Sectore pisali ze na E3 bude predvedeny hratelny Princ tak sa uvidi ako to bude stymi kombami, atmosferou a ci to bude vlastne za neico stat |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

|
Zaslal: 29 Máj 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
| Urcite to bude aj nieco aj za nieco stat. Toho sa nebojim vobec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JV Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2007 Príspevky: 502
Zaslal: 29 Máj 2008, 19:44 Predmet: |
|
|
asi tak.. princ sa mi viac pačil v tej "brutalnejšej" podobe aj ked niektore cell shade hry su vynikajuce napr.beyond good and evil som uz rozbehol druhy krat tento mesiac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
| JV napísal: |
asi tak.. princ sa mi viac pačil v tej "brutalnejšej" podobe aj ked niektore cell shade hry su vynikajuce napr.beyond good and evil som uz rozbehol druhy krat tento mesiac  |
Beyond Good and Evil nema s Cell-shade nic spolocne.
Najprv by si si mal zistit co to znamena. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

|
Zaslal: 30 Máj 2008, 10:05 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Beyond Good and Evil nema s Cell-shade nic spolocne.
Najprv by si si mal zistit co to znamena. |
Mno ja tiez nemam ani ponatia co to je  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JV Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2007 Príspevky: 502
Zaslal: 30 Máj 2008, 14:22 Predmet: |
|
|
| ale je to take podobne ako cell shade |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 14:36 Predmet: |
|
|
co to teda je pls???ani ja vela o tom neveim....strucne vysvetlenie aspon  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1153 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 15:13 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
co to teda je pls???ani ja vela o tom neveim....strucne vysvetlenie aspon  |
Postrender. Grafika co vyzera jak kreslena, vsetko ma ciernu outline a vacsinou a take jednoducsie farby, ziadne prechody. Pripomina to comix Nehral si hru XIII?
http://www.fpsteam.it/digilf/XIII/XIII_01.jpg |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

|
Zaslal: 30 Máj 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
Presne ako pise blazer.
Prosim, prestan sa strapnovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
Zaslal: 30 Máj 2008, 16:23 Predmet: |
|
|
diky...aj som si myslel ze je to neico take len som si nebol isty...celkom sam itaka grafika paci ale dufam ze to bude prepracovanejsie ako ten screen  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 447 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 16:46 Predmet: |
|
|
Ludia sorry ze OT ale nechcem pre jednu optazku zakladat temu ktoru by mi aj tak zamkli si myslim takzee .... nainstaloval som si hru prince of persia : the two trones a nejde mi to spustit spusti len analizu vsetky fajocky su zelene ze na to mam stroj a dam lunch game a dalej sa nic nedeje hmm co je s tym ? cracknute to mam diki moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|