Prince of Persia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

lol podla mna to bude good ... mam vsetky 3 PoP original ale presiel som len SoT :oops: ... som zvedavy na toto
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Ja Hry Typu PoP nemusim ale tento gameplay ma zaujal vyzera to zaujimavo
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

No tak uz je to von kluci :) linky na lamkach pak dajte nazory podnety staznosti xD ako vravi ucitel
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Mne sa to pači ,presne to aj zhrnuli v recenzii na games.tiscali na konzoli a presne to iste si myslim ,ze je aj na Pc. ovladanie je uplne skvele,lahsie ako vp redchadzajucich .Ci skoky alebo beh po stene vsetko medzernik ,boj normalny myska ,utok-blok . Elika pomaha ,ked stlacime E a dalej je tu este R na zachytavanie a pri boji občas na vytrhnutie rukavicou.

Hral som to asi hodinku ,ale je to pekne .grafika je super ,hratelnost je pohoda hlavne skakacky a boj je dost zjednoduseny ,kedze nemozeme umriet nie je tam taky adrenalin ani nervy ,ale dokaže zabavit. Co sa tyka pribehu nezaujal ma tak ako tie predchdzajuce diely. V nich bol pribeh vyborny .
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

feuer:Hovoríš že v tomto princovinezahcraňuješ kráľovstvo? Hmm... POvedal by som že KONEČNE
davepb
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa davepb »

tak sem dávam to isté čo som už založil téma ale vymazali...
mám taký problém s hrou som ju nainštaloval všetko išlo normálne potom keď chcem spustiť hru tak mám také čierne čiary ktoré pobehujú z hora nadol na hocijakých nastaveniach :/... min požiadavky spĺňam
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Stiahol som... a hral som... a hral som... a hral som... a hral som... a nadaval som ze uz je koniec :D Klasicky princ... s velmi peknou grafikou lahodiacou oku (xbox gamepad ftw) teda aj celkom dobrym ovladanim, nadhernym prevedenim pohybu a boja... to ze su dvaja hru nenormalne ozivuje :P avsak je strasne stereotypna... krasne sa na to pozera vyzera to efektne ale stale ide o to iste... niekam sa dostat preskakat a potom zabit dost male mnozstvo nepriatelov :D Ale mne sa to paci xD takze som s tou hrou velmi spokojny :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ona mozno vyzera detsky.. ale je pekna, je hratelna.. taktiez Team Fortress vyzera ako omalovanka.. ale je to velmi dobra hra... hra moze mat nadhernu grafiku na popukanie, ale ak nie je hratelnost, okamzite omrzi.. :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

no tak som to dohral a nuz ako som sa bal detskej grafiky tak my to prislo celkom pekne a zaujimave .. koniec bol hmm dost zvlastny ...kde to zacalo...tam to aj skoncilo..
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

neviete ci je uz aj ceska verzia Princa vonku???
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Sphinx napísal:no tak som to dohral a nuz ako som sa bal detskej grafiky tak my to prislo celkom pekne a zaujimave .. koniec bol hmm dost zvlastny ...kde to zacalo...tam to aj skoncilo..
Spoiler warning, necitajte ak nechcete...:

Ako koniec ma osobne dostal (v zlom) ako viac nahovno sa to skoncit fakt nemohlo imho :D necakal som to... ale cakal som ze po tom minimalnom pribehu co bol v tej hre aspon koniec bude celkom v pohode... ale doslovne... ako to zacalo tak to skoncilo... mg celu hru sa ho clovek snazi uvaznit a nakoniec ho aj tak zase oslobodis... kravina...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Storm Keeper napísal:Spoiler warning, necitajte ak nechcete...:

Ako koniec ma osobne dostal (v zlom) ako viac nahovno sa to skoncit fakt nemohlo imho :D necakal som to... ale cakal som ze po tom minimalnom pribehu co bol v tej hre aspon koniec bude celkom v pohode... ale doslovne... ako to zacalo tak to skoncilo... mg celu hru sa ho clovek snazi uvaznit a nakoniec ho aj tak zase oslobodis... kravina...
zamiesene na pokracovanie ...asi tak
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

potrebujem k tejto hre aj instalacny kod?
feuer
Expert
Expert

Skor nie ,ale sa mi zdá že vyšla uplne bez ochrany
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tkaze som sa konecne k tomu dostal a celkom sa mi top paci...ta grafika je riadna. po dlksom hrani zistujem ze je to dost skok od minulych princov, bolo to take temnejsiea aj ten pribeh ma volako neoslovil. neustale obkecavacky s tou tetkou. to ze ma vzdy zacharnai je fajn lebo by osm bol uz asi milion krat mrtvy ale ubera to napatie. nebavi ma stale zbierat tie svetielak ci co to je a po case to je monotonne. jedine co je dobre suboje a ked obnovim miesto alebo co to robim.... dobra vec na zabitie casu ked ma na chvilu prestane bavit DMC4 co sa ale casto nestava :wink: .
... ma neikto verziu od UNLEASHED a malo by to byt po cesky ale namiesto toho tma je asi holandcina, vie niekto co stym???
songuku
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa songuku »

na zaciatku instalacie mi ukaze tento problem,,,neviete poradit?
Prílohy
030322255.JPG
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

No hru som presiel a cakal som na zaver ze sa aspon pobozkaju ako to byva vo filmoch :) no nic no tesim sa na pokracovanie dufam ze sa to tam uz nejak ukonci :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

prosim vas ako mam prejst toho bosa co ho mlatim na mostiku taky kamenny ...thx
feuer
Expert
Expert

joejoe napísal:prosim vas ako mam prejst toho bosa co ho mlatim na mostiku taky kamenny ...thx
Ak sa nemylím tak tí bossovia sa zabíjali tak ,že bud si ich zhodil dole ,alebo ešte že si ho nechal niečo zbúrať a to ho oslabilo.
Napísať odpoveď