|
| Autor |
Správa |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 13:30 Predmet: Prince of Persia:Prodigy |
|
|
nove pokracovanie Princa je ohlasene a uz teraz sa neviem dockat....tu je par informacii co je zatial zname....
Prince of Persia - preview
obrazky su este asi len artworky ale aj tak to vyzera dobre......co vy na to???
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
82.78 kB |
| Prezretá: |
25 krát |

|
|
547.75 kB |
19 krát |

|
|
589.65 kB |
68 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2001 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
no tie artworky su krasne ale cool nazov to ma "Prodigy" nocez leto bude novy comp tak dufam ze to potiahne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 559 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 15:19 Predmet: |
|
|
| mne sa osobne nepaci ta grafika(pokial bude aj v hre animovana), ak bude terajsia podoba poriadne prepracovana a skvela hratelnost, tak to vynahradi aj tu "slabu"(po assassins creed ktore vydali ako poslednu hru, tento POP vyzera po grafickej stranke divne) grafiku
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

|
Zaslal: 02 Máj 2008, 15:44 Predmet: |
|
|
ale ved to su artworky ako mozes z nich vidiet aka bude grafika?
//su-do: jj ale AXO daco hovoril
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7981 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 17:05 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
| ale ved to su artworky ako mozes z nich vidiet aka bude grafika? |
nijako...
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 17:19 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
nijako...
a celkovo PoP je velmi dobra hra.. prvy som hral Warrior Within.. to som si myslel ze to bude kktina.. ale tolko veci co sa tam a urobit.. paradicka..
potom The Two Thrones.. to uz bolo lepsie lebo som nemusel rozmyslat a len pekne som si isiel dopredu..
ale WW som presiel oba konce... oba boli dobre..
novy PoP bude vymakany podla mna... vsak aj Assassin's Creed je pecka.. od rovakeho tvorcu.. Ubisoft |
jj Ubisoft je na toto macher...od prveho Princa to vylepsuje...hral som vsetkych, jedno som nedohral koli volakemu bugu a trojku uz ani neviem preco ale Warrior Within som presiel to sa mi velmi pacilo....bolo to nove od jednotky a temnejsie.....assassina mrvim teraz len to volako zacina byt monotonne ....pokracovanie berem aj keby neviem co a keby bola aj taka grafika......ta kreslena grafika je zaujimava ale aj tak si myslim ze toto neni konecne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 18:30 Predmet: |
|
|
tiez sa na toto dost tesim.hral som vsetky casti a velmi sa my to pacilo. Si este pamatam ako som hraval 2D princa hh haluz ale toto bude pecka 2 som presiel 2 krat a trojku som presiel 3 krat takze na toto sa tesim hlavne ked to je od rovnakych tvorcov Assassina
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1393 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 19:45 Predmet: |
|
|
teším sa na to..Price of persia je skvelý aj ked na PC som ho nehral koli slabemi kompu...do rúk sa mi dostal POP Warior Within aj Two Thrones na Xbox a bol som do toho neuveritelne zažratý...skvelá gameska...dúfam že čoskoro bude nový Pc alebo nejaká konzola aby som mohol konečne niečo zadrviť
|
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| ono to nie su vsetko artworky, je to cellshadove. Teda ma to byt cellshadove.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Daggertail Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2007 Príspevky: 176 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 21:34 Predmet: |
|
|
hmm,takmer kazdy tu hral warrior within aj two thrones ale ci tu niekdo hral sands of time,to tu neni,ja som hral vsetky tri casti,warriora mam dokonca origo s ceskym dabingom,proste skvela trilogia,uz sa tesim na tohto noveho
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 411 Bydlisko: SL Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
| presiel som vsetky casti 3krat a stale ma to bavi.Uz sa tesim na novu cast
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
| Daggertail napísal: |
hmm,takmer kazdy tu hral warrior within aj two thrones ale ci tu niekdo hral sands of time,to tu neni,ja som hral vsetky tri casti,warriora mam dokonca origo s ceskym dabingom,proste skvela trilogia,uz sa tesim na tohto noveho  |
nj ten sands of time to je perfektna klasika..... no ja mam vsetky 3 casti original
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
ty vole teraz oznamene a hned to bude no kurna este stastie ze mam novu grafu ktora by to mohla zniest
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7981 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
velmi putavy trailer... bude to supa hra.. o grafike tam nebolo nic.. v podstate to boli len animacky.. len nove misie atd... este si pockame
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|