|
|
|
| Ste za zrušenie karmy? |
| áno |
|
36% |
[ 224 ] |
| nie |
|
63% |
[ 386 ] |
|
| Celkom hlasov : 610 |
|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 903 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2007, 16:24 Predmet: správa |
|
|
Mám otázku na niektorého z moderátorov:
Včera som dostal K- len zato, že som požiadal niektorého z moderátorov o Lock-nutie témy Live Earth, ktorú som sam založil s cieľom podiskutovať o koncertoch a dôvodu jej konania. Niekto mi napísal, že vraj sa hram na veľkého moda , ked sa snažim dať locknuť tému. Neviem či to urobil niektorí z moderatorov alebo uživateľov, pretože sa dotyčný nepodpísal. Chcem však povedať, že som dal Locknúť iba jednú tému odkedy som zaregistrovaný na tomto foré. Dôvodom Locknutia bolo to, že Live Earth sa skončilo a teda nebol dôvod nato aby sa dalej v teme pokračovalo.
Preto sa chcem spýtať, či mi niektorí z moderatorov môže zistiť kto niečo také urobil /nie preto aby som oplácal to prehlasujem/, ale aby som poznal toho, kto sa hraje za počitačom na veľkého siláka
Ešte jednú vec sa chcem opýtať či sa ta karma, ktorá podľa môjho názoru bola udelená pravdepodobne nejakým nedorozumením alebo zamerne nedá odobrať?
Za kladne vybavenie mojej prosby vopred dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2102 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2007, 16:26 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
Mám otázku na niektorého z moderátorov:
Včera som dostal K- len zato, že som požiadal niektorého z moderátorov o Lock-nutie témy Live Earth, ktorú som sam založil s cieľom podiskutovať o koncertoch a dôvodu jej konania. Niekto mi napísal, že vraj sa hram na veľkého moda , ked sa snažim dať locknuť tému. Neviem či to urobil niektorí z moderatorov alebo uživateľov, pretože sa dotyčný nepodpísal. Chcem však povedať, že som dal Locknúť iba jednú tému odkedy som zaregistrovaný na tomto foré. Dôvodom Locknutia bolo to, že Live Earth sa skončilo a teda nebol dôvod nato aby sa dalej v teme pokračovalo.
Preto sa chcem spýtať, či mi niektorí z moderatorov môže zistiť kto niečo také urobil /nie preto aby som oplácal to prehlasujem/, ale aby som poznal toho, kto sa hraje za počitačom na veľkého siláka
Ešte jednú vec sa chcem opýtať či sa ta karma, ktorá podľa môjho názoru bola udelená pravdepodobne nejakým nedorozumením alebo zamerne nedá odobrať?
Za kladne vybavenie mojej prosby vopred dakujem  |
Ja ti poviem len nasledovné..Na nahlasovanie témy máš vpravom hornom rohu taký výkričník.Tam daj dôvodo Iný a napíš že: Téma je už neaktuálna!! A vyvaruješ sa takýmto problémom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
J.O.S.E: Môžem ti napísať, že darca predmetnej mínusovej karmy je obyčajný užívateľ, nikto z vedenia. Meno ti napísať nemôžem.
Karma sa za určitých podmienok dá resetnúť, ale toto určite nie je ten prípad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 903 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2007, 16:37 Predmet: správa |
|
|
| erytrocyt napísal: |
J.O.S.E: Môžem ti napísať, že darca predmetnej mínusovej karmy je obyčajný užívateľ, nikto z vedenia. Meno ti napísať nemôžem.
Karma sa za určitých podmienok dá resetnúť, ale toto určite nie je ten prípad. |
Tak potom mi dal tu karmu úplne neodvovodnene, pretože mi napíše do karmy, že ssa tu hrám na nejakého moda, pričom som dal locknuť iba jedinu tému a to som neurobil len tak pre srandu králikov, ale pretože už nebola aktuálna ta téma asi preto a ako písal Sovietovic - mal som použiť ten výkričník ale ja som nepoužil pretože som o tom nevedel čo svedči otom, že nie som nikto kto sa hraje na moda a ta karma bola dana z omylu asi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 22 Júl 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
Určite ti ju nedal omylom.
Tému na pár dní zamykám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 1014 Bydlisko: 971 01 Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2007, 12:42 Predmet: re |
|
|
| za kolko k bodov sa zaplni jeden stvorcek na ukazovateli ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14519 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2007, 14:09 Predmet: Re: re |
|
|
| Monako2 napísal: |
| za kolko k bodov sa zaplni jeden stvorcek na ukazovateli ? |
Nie je to pevne dane, kazdy stvorcek ma inu hodnotu a nerastie linearne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 29 Júl 2007, 15:37 Predmet: |
|
|
prosim restol by si mi karmu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 420
Zaslal: 29 Júl 2007, 15:52 Predmet: |
|
|
| Haha aky si trapny. Vsetkym je jasne, ze sa karma neresetuje a neupravuje a ty prides s takouto hlupostou? Porozmyslaj co za hluposti pises na fore a potiom zistis, ze ta karma je opravnena. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dexter7007 Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 455
Zaslal: 29 Júl 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
| heker napísal: |
| Haha aky si trapny. Vsetkym je jasne, ze sa karma neresetuje a neupravuje a ty prides s takouto hlupostou? Porozmyslaj co za hluposti pises na fore a potiom zistis, ze ta karma je opravnena. |
......vies co je ironia??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

|
Zaslal: 29 Júl 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
| Nie, karma sa za normálnych okolností neresetuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2455 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2007, 23:11 Predmet: |
|
|
| Nie, karma sa za normálnych okolností neresetuje. |
a za akych teda? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5212 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2007, 23:18 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| a za akych teda? |
V minulosti to bolo napr. v pripadoch, ked si dostal od jedneho uzivatela niekolko karmabodov za sebou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
7iro Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2006 Príspevky: 894 Bydlisko: Skalica :) Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2007, 0:23 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| V minulosti to bolo napr. v pripadoch, ked si dostal od jedneho uzivatela niekolko karmabodov za sebou... |
a v prítomnosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5212 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2007, 0:37 Predmet: |
|
|
| 7iro napísal: |
| a v prítomnosti? |
Mozno si postrehol, ze prave z vyssie spominaneho dovodu nedavno prislo k zmenam v systeme udelovania karmy- odvtedy podla mojich poznatkov moznost resetu vyuzita nebola... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|