Tomasito napísal:Mozno si postrehol, ze prave z vyssie spominaneho dovodu nedavno prislo k zmenam v systeme udelovania karmy- odvtedy podla mojich poznatkov moznost resetu vyuzita nebola...
aby som pravdu povedal, nic som nepostrehol, neviem nejako sao to nezaujimam, myslim ze to nepostrehli aj dalsi ludia co sa o totak nezaujimaju....je mi jedno aku mam k ale teraz sa nudim tak citam snad cele forum
GothaR napísal:Uz sa to tu zamietlo, pretoze by to vytvaralo dojem, ze karma je dolezita.
ja nevravim, ze staviam len tom aj tak mi je jedno kto aku ma, nech ju ma aj celu cervenu. len ked raz za cas nejaku dostanem, tak by som si to aj rad vsimol nie sa stale preklikavat a zistit po tyzdni, ze som dostal +-
Monako2 napísal:ja nevravim, ze staviam len tom aj tak mi je jedno kto aku ma, nech ju ma aj celu cervenu. len ked raz za cas nejaku dostanem, tak by som si to aj rad vsimol nie sa stale preklikavat a zistit po tyzdni, ze som dostal +-
ja si to pravidelne pozeram ved to zas neni tolko nakuknut tam a pozerat sa kto zas ma aky problem a zaco mam K- ... no obcas mam i + .... ale hej bolo by to fajn keby to blikalo no myslim ze to neni nijak potrebne neviem no
hlasoval som za zrusenie karmu (hoci k+ som rozdal asi najviac zo vsetkych si myslim) a nemam pocit, ze je to neoddelitelna sucast fora a ani ze je to nieco dolezite. ale keby mi nieco nejako oznamilo ze mi prisla karma, tak by som nebol proti.
Neviem či take niečo existuje , ale bolo by dobré keby sa dalo spravit niečo s tymi ostrymi nadavkamy v karmaodkazovači.. alebo aspon nejako reportovat to a bol by zato nejaky trest alebo tak nejak... Mne tak ani tie nadavky nevadia ale ked sa kuknem do karmy a vidim:
1.ko*ot
2.Po.eb si Mater
3.cisty sfetovany curak
4.ty si cista sracka
atd..atd..
uplne mi to je jedno , len ide o princíp... aj tak sa nedozviem nikdy kto to napisal lebo tyto sedljaci to píšu vačšinou bez podpisu ale uražanie nema s karmou nič spoločné,tak či by sa s tým nedalo niečo robit.. lebo jak citam tie karmy tak sa mi zdá že mi to posielaju deti zo skolky ...
Mne osobne to tiez vadi a uz som o tom aj pisal,ale reakcia ziadna... Mozno to je pre vedenie dobra forma zabavy,citat tieto komentare.Im to vlastne ani nema preco vadit,oni si totiz vedia pozriet autora a kazdy o tom vie,takze im taketo komentare ku karme nechodia...Alebo sa mylim?