|
|
|
| Ste za zrušenie karmy? |
| áno |
|
35% |
[ 186 ] |
| nie |
|
64% |
[ 334 ] |
|
| Celkom hlasov : 520 |
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2008, 13:04 Predmet: |
|
|
Ocisluj Nechcelo sa mi to vsetko citat, ved bolo zaslanych okolo 35 tisic kariem, hoci je mozno polovica bez popisu, aj tak tam stale toho vela ostava. Niektore karmy vsak takto nie su smiesne, treba lo vidiet ku ktoremu prispevku su radene. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2008, 13:19 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Ocisluj Nechcelo sa mi to vsetko citat, ved bolo zaslanych okolo 35 tisic kariem, hoci je mozno polovica bez popisu, aj tak tam stale toho vela ostava. Niektore karmy vsak takto nie su smiesne, treba lo vidiet ku ktoremu prispevku su radene. |
To mi tiez napadlo...ale chcel by som uz vela, keby som ziadal do zatvorky za karmu popis prispevku
Inak Aiden ma predbehol, mal som pocit, ze povies neico take, ze to mam ocislovat, tak som na to bol psychicky pripraveny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4696
Zaslal: 18 Feb 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
| vazeni, ziadne vypisovanie, ake je to strasne fasa a ktore ciselko sa vam najviac paci. nikoho to nezaujima. najma v tejto casti fora nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 1817 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 23:51 Predmet: |
|
|
| ma tak napadlo - uz vidim tomaseho odpoved ze zasa je tu niekto nespokojny tak hlada blbosti - len ma napadlo - ked uz su 2 rebricky - jeden sa aktualizuje 2x za den, druhy kazde 4 hodky - mohlo by sa to zosuladit ze by sa refreshovali spolocne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 997 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 23:58 Predmet: |
|
|
povedal by som, ze karma sa tak zasadne nemeni, aby 2x za den nestacilo ...aj ked v konecnom dosledku to za nejaky cas bude podobne aj s tym zavislackym rebrickom...ale zatial myslim, ze je to fajn ...nova featurka tak vychutnavaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1369 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 11:07 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
pokial ide o karmu, co takto mi tu moju znova povolit? bol som slusny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2015
Zaslal: 27 Feb 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
Navrh - navrhujem zvysit bodove hodnotenie karmy pre tych co maju napriklad cez 300 na 2,5 - cez 400 - 3 cez 500 - 3,5
Nech je motivacia byt good a mat pak silnu vahu pri davani - odoberani karmy, viem je to napisane po madarsky ale hadam chapete co som myslel...
Btw ak tu take nieco bolo tak sry, nemam cas citat XX stran o karme  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 18:52 Predmet: |
|
|
Alebo inak, nech je motivacia este viac onanovat nad karmou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2507 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Alebo inak, nech je motivacia este viac onanovat nad karmou  |
tak preco sa rovno nezrusi ked tolkym ludom lezi v zaludi.. odpoved poznam lebo ju useri chcu ale ak chcu nieco nove je to onania.. nevyznam sa v tom
//mas pravdu, porozmyslal som a pomohlo, hmm asi to budem robit castejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13490 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| mi-chau, teraz uprime. Bol si uz niekedy aspon v podobnej situacii, ze musis vyhoviet dvom stranam, pricom obe chcu presny opak? Ver mi, je to velmi tazke, a tu na fore je to na beznom poriadku, pretoze v ramci drobnych zlepseni sa implementuju napady, ktore jedna strana chce, druha nie. Skus nad tym trochu porozmyslat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1385 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
ved na zaciatku vela ludi (asi :p) ani nevedelo, co to ten karma system je (vratane mna).. dovtedy im ani nechybal (ani mne). keby sa to zrusilo, o nejaku dobu by sa na to zabudlo (ako na warez, kt. tu bol; zabudol by som tiez )
mne je osobne jedno, ci to tu ostane, alebo nie. takto sa mozem niekomu odvdacit, ak pomoze/poradi. niektori jedinci by sa ale prestali pohorsovat nad tym, ze za svoj prispevok dostali minusko a niektore veci popisane v karme aj rozosmeju : D
inac tento "addon" tu sposobil az 94 stranovu diskusiu...nieco na tom bude |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 509 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 15:43 Predmet: |
|
|
| Sry ak sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi čítať 93 strán príspevkov. Nemohlo by sa zaviesť ku karme, že by sa zobrazilo aj od koho je? Pretože tie mínusové karmy čo sa rozdávajú, je to trápne keď sa dotyčný nepodpíše. Ja som napr. dostal za nejaký príspevok v téme MS v hokeji 2008 mínusovú karmu. Žiadny dôvod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 431 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 15:45 Predmet: |
|
|
jedine,co sa mi na karme nepaci ze nektory davaju len tak pre nic za nic.clovek povie nazor a oni jeb mu takze tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 15:49 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| Sry ak sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi čítať 93 strán príspevkov. Nemohlo by sa zaviesť ku karme, že by sa zobrazilo aj od koho je? Pretože tie mínusové karmy čo sa rozdávajú, je to trápne keď sa dotyčný nepodpíše. Ja som napr. dostal za nejaký príspevok v téme MS v hokeji 2008 mínusovú karmu. Žiadny dôvod. |
Riesilo sa to tu iba 10krat (minimalne) |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 509 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 18:18 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Riesilo sa to tu iba 10krat (minimalne) |
Sry ak sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi čítať 93 strán príspevkov.
Ja som to aj čakal. To mám čítať všetky príspevky a až tak zistiť ako to je? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|