Navrh - navrhujem zvysit bodove hodnotenie karmy pre tych co maju napriklad cez 300 na 2,5 - cez 400 - 3 cez 500 - 3,5
Nech je motivacia byt good a mat pak silnu vahu pri davani - odoberani karmy, viem je to napisane po madarsky ale hadam chapete co som myslel...
Btw ak tu take nieco bolo tak sry, nemam cas citat XX stran o karme
t0m4s3 napísal:Alebo inak, nech je motivacia este viac onanovat nad karmou
tak preco sa rovno nezrusi ked tolkym ludom lezi v zaludi.. odpoved poznam lebo ju useri chcu ale ak chcu nieco nove je to onania.. nevyznam sa v tom
//mas pravdu, porozmyslal som a pomohlo, hmm asi to budem robit castejsie
mi-chau, teraz uprime. Bol si uz niekedy aspon v podobnej situacii, ze musis vyhoviet dvom stranam, pricom obe chcu presny opak? Ver mi, je to velmi tazke, a tu na fore je to na beznom poriadku, pretoze v ramci drobnych zlepseni sa implementuju napady, ktore jedna strana chce, druha nie. Skus nad tym trochu porozmyslat.
ved na zaciatku vela ludi (asi :p) ani nevedelo, co to ten karma system je (vratane mna).. dovtedy im ani nechybal (ani mne). keby sa to zrusilo, o nejaku dobu by sa na to zabudlo (ako na warez, kt. tu bol; zabudol by som tiez )
mne je osobne jedno, ci to tu ostane, alebo nie. takto sa mozem niekomu odvdacit, ak pomoze/poradi. niektori jedinci by sa ale prestali pohorsovat nad tym, ze za svoj prispevok dostali minusko a niektore veci popisane v karme aj rozosmeju : D inac tento "addon" tu sposobil az 94 stranovu diskusiu...nieco na tom bude
Sry ak sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi čítať 93 strán príspevkov. Nemohlo by sa zaviesť ku karme, že by sa zobrazilo aj od koho je? Pretože tie mínusové karmy čo sa rozdávajú, je to trápne keď sa dotyčný nepodpíše. Ja som napr. dostal za nejaký príspevok v téme MS v hokeji 2008 mínusovú karmu. Žiadny dôvod.
radek21 napísal:Sry ak sa to tu už riešilo, ale nechce sa mi čítať 93 strán príspevkov. Nemohlo by sa zaviesť ku karme, že by sa zobrazilo aj od koho je? Pretože tie mínusové karmy čo sa rozdávajú, je to trápne keď sa dotyčný nepodpíše. Ja som napr. dostal za nejaký príspevok v téme MS v hokeji 2008 mínusovú karmu. Žiadny dôvod.
"J":
co by to vyriesilo? Akurat to, zeby to mozno trosililinku vyzeralo krajsie. No ani velke zjednodusenie by to nebolo, kedze by trebalo medzi tymi radiobuttonmi preklikavat, to mas tu istu namahu, ako napisat do textu karmy svoj nick. Sice nakodit by to nebol urcite problem, no podla mna zbytocne.
J > aky je rozdiel medzi tym, ked dam niekomu moznost zvolit ci chce automaticky pripojit podpis, alebo ked sa sam rozhodne ci sa tam podpise alebo nie?
t0m4s3 napísal:J > aky je rozdiel medzi tym, ked dam niekomu moznost zvolit ci chce automaticky pripojit podpis, alebo ked sa sam rozhodne ci sa tam podpise alebo nie?
1 az 5 sekund, podla dlzky nicku a zrucnosti uzivatela v pisani.
Keď už, tak by sa to mohlo dať nastavovať globalne, ale zasa tu bude X ludi, čo sa budu chcieť podpísať iba pod kladnu alebo proste niekedy tak a inokedy inak.
V každom možnom prípade je to úplne zbytočné. Tak ako napísal tom4s3, kľudne sa môže podpísať ak chce. Ide len o to, že niekto je lenivý a radšej bude klikať na bezvýznamné políčko ako by mal pár krát ťuknúť do klávesnice a napísať to. Tu by bolo asi najlepšie, aby existoval mód na diktovanie príspevkov rovno z postele. Tom4s3 nevieš niečo také nakódiť?
pinco napísal:V každom možnom prípade je to úplne zbytočné. Tak ako napísal tom4s3, kľudne sa môže podpísať ak chce. Ide len o to, že niekto je lenivý a radšej bude klikať na bezvýznamné políčko ako by mal pár krát ťuknúť do klávesnice a napísať to. Tu by bolo asi najlepšie, aby existoval mód na diktovanie príspevkov rovno z postele. Tom4s3 nevieš niečo také nakódiť?
ja to raz skusal s rozoznavacom zvuku vo viste, ale to som bol na anglickom fore, pretoze komp nerozumie slovensky