//mal som na mysli to, ze si sa vobec ozval. Proste si prdni do slipov a kasli na to. Ja som dostal v
Pripomienky ku KARME
-
lekoklatik
VIP
Re: Pripomienky ku KARME
podla toho co si napisla to v hlave v poriadku nemas ty. Nehnevaj sa na mna... : )
//mal som na mysli to, ze si sa vobec ozval. Proste si prdni do slipov a kasli na to. Ja som dostal v
uz aj pusu
takže podla teba to čo je v citácii zaslúži mínusovú karmu? ved to neni nič extra ale 100 ludí 100 chutí.
čo ja poznám ludí tak všetci už majú poskúškovom preto som to písal.
prečitaj si komentáre pre anonyma- naročky to serem ostatným pred oči
čo ja poznám ludí tak všetci už majú poskúškovom preto som to písal.
prečitaj si komentáre pre anonyma- naročky to serem ostatným pred oči
niektori ludia chodia na serioznu vysku a skuskove im trva dlhsie ako tym na elektrickovych kt. nespravis len ked ta prejde elektricka
poplac si este
a ked neprestanes plakat, tak ti este par pribudne
Nechavas si srat na hlavu, lebo to seres pred oci ostatnym.
Zvykaj si
Karma tu lieta kade-tade, je mozne, ze niekoho nastves v inej teme a on ta obdaruje prave za zdanlivo neskodny prispevok. A ked sa o tom zmienis v tejto teme alebo das nejako inak najavo, ze ta karma bola nespravodliva, tak dostanes sprsku dalsich k-, tak to tu chodi 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
helicos: buhaha, tak z toho si nič nerob...inkriminovaného anonyma by asi šľak triafal, ak by zistil, že ja som mal všetko hotové už 7. Januára...A takú "električkovú" školu, akú robím ja, by chcel mať
V každom prípade - takíto sa nájdu všade, mne na diskusiách na SME.sk šla karma dole za to, lebo som si v jednom článku týkajúcom sa slovenských "univerzít" dovolil nemalú kritiku na margo ich kvality a keď diskutujúci zistili, že študujem v zahraničí, dostal som za to neskutočný poje*** v zmysle "ha ha, na Slovensku si na to nemal , tak si šiel na nejakú trápnu zahraničnú školu, si looser" a tak ďalej...Blbí ľudia sú všade a hlavne na verejných diskusiách, kde si môžu bez ujmy riešiť svoje komplexy z reálneho života. Karma, ktorú si dostal, je dôkazom, že jedinec závidel, že máš skúškové za sebou, pričom sa sám ešte vždy trápil nad svojím študijným osudom...
//a na tomto fóre sa deje presne to isté, ako tak pozerám
Berte, berte, mám jej dosť...závisť je sviňa...
//a na tomto fóre sa deje presne to isté, ako tak pozerám
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Som za zrušenie anonymnej karmy. Dnes mi prišla karmaza nehorázne primitívnu blbosť. A nechápem kam to speje. Fakt nechápem.
kedy sa naucis, ze karmu mozes dostat za hocico a kolkokrat to je ze niekoho nastves a karmu ti da az pri najblizsom stretnuti s tvojim prispevkom ktory moze byt iny ako ten za ktory ti povodne chcel k- dat?.... a este sa stazovat.... ach
Zbytocne nad tym polemizovat. Ak mas aspon trocha rozumu tak sa nad tym pozastavis max. na 20 sekund, odfrfles, ponadavas si, ze kto to asi mohol byt a tym to konci. Nejaku vaznejsiu vypovednu hodnotu to aj tak nema...UplenssGrapher napísal:Som za zrušenie anonymnej karmy. Dnes mi prišla karmaza nehorázne primitívnu blbosť. A nechápem kam to speje. Fakt nechápem.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Maki: my sme sa asi nepochopili, bolo to za ten príspevok, nie len v jednom prípade, kedže k tej karme aj niečo napísal, no ja som za to, keď je niekto natolko primitívny, aby sa aspoň podpísal... Nič viac, nič menej.
ok, no a? tymto nic nedosiahnes... bolo to X takych ako ty, bude tu X takych co sa budu stazovat na anonymitu.... boj s veternymi mlynmi
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Oukej teda, ale keď tu bolo X takých ako ja, prečo je tu táto téma so 131 stranami, a prečo ju nik. nezmazal?
uz len pre tu anketu hore 
-
hojko
Site Admin
UplenssGrapher: Pretoze cakame a nesmierne sa bavime na tom, ked pride dalsi blbec a zacne plakat nad minuskom v karme a nad zrusenim karmy. To je dovod, preco sa to nezamklo a nezmazalo.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Ak ako "seriózny" admin narážaš na mňa a môj príspevok, ešte raz ti skúsim zrozumitelne napísať že ja za zrušenie niesom, som za to, aby bolo pravidlom podpísať sa.
Trošku OT, bavíte sa na tom, sranda... 130 strán spamo, a bavíte sa, hlavne že sa zamkla napríklad téma Lockerz, kt. bola aspoň o niečo užitočnejšia...
Trošku OT, bavíte sa na tom, sranda... 130 strán spamo, a bavíte sa, hlavne že sa zamkla napríklad téma Lockerz, kt. bola aspoň o niečo užitočnejšia...
Mozes si tych 130 stran precitat a garantujem ti, ze kazde 10 strany najdes niekoho, kto ziada nieco podobne co ty. Tak si uvedom v tej tvojej makovici, ci sa nieco take aj bude realizovat.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Ty si uvedom v tej tvojej makovici, že keď človek vidí 131 strán s tématikou zrušenia karmy a s anketou, tak tam asi napíše! Iste, v tej tvojej makovici je takáto predstava možno príliš zložité, ale mne, ako normálnemu človeku to tak napadne. "ci sa nieco take bude aj realizovat" ....a načo tu potom ku*va tá téma asi je? Fakt sa zamysli,...
Pokial spravne vidim, tema ma nazov "Pripomienky ku KARME", nie "zrusenie karmy" 
UG: tak ta tvoja makovica musi byt riadne duta ked nevidi ze viac hlasov je za ponechanie karmy....
-
audiotrack
VIP
a pokiaľ správne vidím ja, je tu vyhľadávanie v téme. Takže si si to mohol nájsť a nemusel si sa pýtať
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Tvoje musí byť ešte o malý kúsok viac, kedže ja som napísal že tú karmu nechcem zrušiť. Konkrétne tebe to píšem už druhý raz, dokážeš to pochopiť ? Audiotrack: to som použil ako prvé, nič konkrétne ku zrušeniu anonymity som nenašiel.Maki napísal:UG: tak ta tvoja makovica musi byt riadne duta ked nevidi ze viac hlasov je za ponechanie karmy....
UG: bla bla bla.... ano dokazem to pochopit, ale keby si ty nieco chapal, tak z toho co pisali ppt a audio pochopis ze tu taki ludia su a len preto ze nenapisu priamo "zruste anonymitu karmy" ale napisu "sa nevies ani podpisat ty kkt?" tak to je presne to iste...
okrem toho mohol si si vsimnut system ako to tu funguje ze pokial sa poda nejaky padny navrh na vylepsenie karmy tak sa vezme do uvahy a mozno sa zapracuje, ale pokial sem napise daky urazeny trt co dostal k-, so slzami v ociach aky je tento svet nespravodlivy tak sa cuduj ze tu si na posmech a ze nikto o tvojom "navrhu" ani nebude rozmyslat....
okrem toho mohol si si vsimnut system ako to tu funguje ze pokial sa poda nejaky padny navrh na vylepsenie karmy tak sa vezme do uvahy a mozno sa zapracuje, ale pokial sem napise daky urazeny trt co dostal k-, so slzami v ociach aky je tento svet nespravodlivy tak sa cuduj ze tu si na posmech a ze nikto o tvojom "navrhu" ani nebude rozmyslat....