A potom naco je vlastne tato tema? Ved len sa tu kazdy vyplakava nad svojou karmou a nic rozumneho sa tu este nepovedalo. Na kazdej piatej stranke sa niekto opyta, ze ci sa moze karma zrusit, ale to sa vzdy zamietne a vzdy to iste dookola sa tu ludia pytaju.Ked niekoho niekto bude bombardovat karmou tak to oznami vedeniu.K comu je dobra tato tema?
//+Este doplnim, ze obcas sem zavita nejaky papalas so svojou urazkou a rozputa dalsiu hadku na 5 stran ohladne karmy a potom pride t0m4s3 alebo niekto iny z vedenia a navrhne pauzu na par dni=zamkne temu, ale potom sa zase otvori.
Mne nejaky anonym dal k- a napisal "Zivot uz nema zmysel"
Za to ze sa jemu nieco nepodari tak uz rozdava karmu. Milujem takych ludi, mohol sa aspon podpisat...
Sapo napísal:Mne nejaky anonym dal k- a napisal "Zivot uz nema zmysel"
Za to ze sa jemu nieco nepodari tak uz rozdava karmu. Milujem takych ludi, mohol sa aspon podpisat...
zrejme si len nepochopil ten sakrazmus. Keď som pozrel príspevok za ktorý to máš, tak je jasné že to myslel na tvoj život a nepísal o sebe
Boze berte to s nadhladom. Mne nejaky dobrak napisal ze som skrvsyn. Mam to chapat tak ze moja mama je krva? Keby som si zo vsetkeho robil taku tazku hlavu....
Sapo napísal:Mne nejaky anonym dal k- a napisal "Zivot uz nema zmysel"
tesi ma, ja som smejo [nepodpisal by som sa ani pod , riesil by si to tiez?]
tu sa ukaze, kto tu chodi kvoli zaplnaniu policiek a kto kvoli niecomu inemu
t33nboY2:Ak narážaš na môj zrak, je úplne v poriadku. Ak na komentáre ktoré ti do karmy píšu, bohužiaľ, za toto si môžeš sám. A UŽ DOSŤ. Táto téma nie ja vyplakávanie sa nad karmou.
"ch*j prije*** tebe rozbit hubu je malo" -> za PC je kazdy frajer "TY vyje*** JA VIEM CO SITAM NAPISAL sku*veny TEPLOS "-> ach jo demencia na slovenskom fore ... "Omg obes sa ty ko*ot. //" ->ach ano sme na slovensku ...
Takze tak ...
fikotek napísal:Ty jo nechcete udelat jeste jednu temu kde by se lidi vyplakavali nad karmou a jednu kde by psali nejake navrhy jak karmu vylepsit apod.
"ch*j prije*** tebe rozbit hubu je malo" -> za PC je kazdy frajer "TY vyje*** JA VIEM CO SITAM NAPISAL sku*veny TEPLOS "-> ach jo demencia na slovenskom fore ... "Omg obes sa ty ko*ot. //" ->ach ano sme na slovensku ...
Takze tak ...