Prirodna voda or kupaliska?
-
JohnFrusciante
Star
meduzy su sranda, lenze minuly rok som od jednej dostal riadny flash do tvare, som mal 2 dni peru 3x vacsiu, poviem vam, ziadna sranda
bolek: k tomu spinavemu bazenu: moc a sliny su este fpoho, blbe ked sa ti kupe rodinka nasich tmavych spolubcanov a decka sa do toho bazena surovo vyseru. to sa inak neda povedat, len ze by som vtedy vzal brokovnicu a strielal
a chudak plavcik to ma vytahovat, este stastie, ze som tajne utiekol 
edit: a okrem mora sa mi velmi paci kupanie sa v nejakom horskom potoku, to je uplne parada
bolek: k tomu spinavemu bazenu: moc a sliny su este fpoho, blbe ked sa ti kupe rodinka nasich tmavych spolubcanov a decka sa do toho bazena surovo vyseru. to sa inak neda povedat, len ze by som vtedy vzal brokovnicu a strielal
edit: a okrem mora sa mi velmi paci kupanie sa v nejakom horskom potoku, to je uplne parada
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
u mna jednoznacne
kupaliska - aj ked viem co vsetko je v tej vode
+ velmi rad v lete sedim v teplych bazenoch....
(je lahsie najst zeny na kupaliskach po par piv ako okolo jazera behat a hladat slobodne cajky ... )
Jazera a rieky urcite nie - dovod ryby a riasy (slnecne jazera sice su uz ze vraj ciste .. ale pred 2 rokmi som plaval ,alebo som bol na vodnom bicykli a barz kde som skocil tak som citil riasy alebo priam donich som padol ...
)
Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
More
bohuzal som nebol
ESTE !!!
( kupem sa velmi rad od 1maja hladam kde sa da okupat az do konca oktobra )
kupaliska - aj ked viem co vsetko je v tej vode
+ velmi rad v lete sedim v teplych bazenoch....
(je lahsie najst zeny na kupaliskach po par piv ako okolo jazera behat a hladat slobodne cajky ... )
Jazera a rieky urcite nie - dovod ryby a riasy (slnecne jazera sice su uz ze vraj ciste .. ale pred 2 rokmi som plaval ,alebo som bol na vodnom bicykli a barz kde som skocil tak som citil riasy alebo priam donich som padol ...
Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
More
( kupem sa velmi rad od 1maja hladam kde sa da okupat az do konca oktobra )
Osobne nemám dobré skúsenosti s termálnymi kúpaliskami....
chytila som tam dosť nepríjemnú baktériu, ktorá mi spôsobila zápal močových ciest komplet aj s obličkami.... liečila som sa stoho skoro 3 mesiace.....a následky ani nebudem hovoriť....
minulý rok som sa bola kúpať v čerstvo vybagrovanej štrkovke... kde voda bola krásne azúrová...a klopkám zatiaľ žiadne hnusoby vo mne niesú....
chytila som tam dosť nepríjemnú baktériu, ktorá mi spôsobila zápal močových ciest komplet aj s obličkami.... liečila som sa stoho skoro 3 mesiace.....a následky ani nebudem hovoriť....
minulý rok som sa bola kúpať v čerstvo vybagrovanej štrkovke... kde voda bola krásne azúrová...a klopkám zatiaľ žiadne hnusoby vo mne niesú....
Gulaska je super, len skoda tých nudistov, co zaberajú najlepsiu plazR1k1nko napísal: Ale napr : strkoviska ktore su hlboke ( gulaska ) tie mozem.
Morebohuzal som nebol
ESTE !!!
No to hejTomasito napísal:Matadorka v Petrzke rulezzz
Šu-Do, Frikso, kazdy rok sa hovori, ze ju maju zrusit kvoli nejakej vystavbe- uz kvoli tomu zatarasili aj tamojsie parkovisko. Pokial k tomu pride, urcite to nebude smutny den len pre mna- tiez tam chodievam od cias, ked som este tahal kacera za sebou, pricom za posledne roky sa tam vytvorila celkom pohodova komunita. Mnohe xichty si pamatam fuckt este z detstva : )
-
vivaSlovakia
Guru wannabe