|
| Kde sa radi kupete? |
| Strkarne |
|
5% |
[ 4 ] |
| Rieky |
|
1% |
[ 1 ] |
| Jazera |
|
23% |
[ 17 ] |
| Kupaliska |
|
30% |
[ 22 ] |
| Plavarne |
|
9% |
[ 7 ] |
| Ine... |
|
12% |
[ 9 ] |
| Nerad sa kupem |
|
15% |
[ 11 ] |
|
| Celkom hlasov : 71 |
|
| Autor |
Správa |
devo159 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 215
Zaslal: 17 Máj 2007, 8:32 Predmet: Prirodna voda or kupaliska? |
|
|
Ludia mna by zaujimalo ze co mate radi ako v kupani a ci sa radi kupete ...Mam na mysli Strkarne jazera rieky a na druhej strane vanu kupaliska plavarne...cistu (chlorovu) vodu...alebo sa neradi kupete?
PS. mozete dat aj presne miesta mozno niekoho nahovorite na kupanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
mato25 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.01.2007 Príspevky: 11 Bydlisko: PCpokec.com Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6654 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 8:38 Predmet: |
|
|
| Nie je tam more. Nic z ankety ale nemusim. Ked uz, tak kupalisko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 8:40 Predmet: |
|
|
aj ja by som uvital moznost more  |
|
| Návrat hore |
|
 |
devo159 Light Star

Zaslal: 17 Máj 2007, 8:42 Predmet: |
|
|
Vedel som ze som nieco zabol preto som tam dal to ine ....kedze temy nezakladam tak ani neviem pridat tu jednu moznost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spanoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.11.2005 Príspevky: 590 Bydlisko: Dublin Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 8:50 Predmet: |
|
|
urcite v mori  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 01.08.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 9:11 Predmet: |
|
|
No rad sa kupem v mori, plavarni ale najcastejsie v jazere, lebo to mame v dedine  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 9:24 Predmet: |
|
|
ja uplne vsade, ak je na to cas. Viac sa mi paci ked je to niekde v prirode ... skoda , ze tu nemame po blizku nejaku peknu cistu rieku, lebo kupar sa v rieke je uplne o inom ako v stojatej vode ovela lepsia zabava ale rad si zaplavem aj v bazene, ked mam na to cas tak sa snazim zaplavat co najvecsiu dlzku naraz ... Naviac do bazenov sa da velmi dobre skakat. A este ... pri mori som bol len raz, tam to bolo veelmi pekne, bola tam taka skala na ktoru sa dalo vyliezt a potom z nej skakat dole asi 2m vyssia ako bola hladina vody ... a ked som si rano privstal , kym sa ludia ese nekupali, lebo bola studeda voda (asi koli prilivu , potom okolo tej 9-10 uz bola uplne tepla) zobral som okuliare, plutvy a psiel somsa potapat ... uplne uzastny zazitok, mal som pocit akoby som bol v nejakom dokumentarnom filme o rybach
btw chyba tam moznost kdekolvek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2795
Zaslal: 17 Máj 2007, 9:40 Predmet: |
|
|
dal som ine pretoze akakolvek voda, ktora nie je v bazene sa mi zda lepsia nez bazenoidna
more, ocean, rieky, jazera, strkoviska... cokolvek len nie bazen a kupaliska
jedinu vyniku tvoria tobogany  |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 799 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 9:55 Predmet: |
|
|
| Na Slovensku jednoznacne jazera... Kupaliska su tu v okoli blavy nanic (ked vezmem do uvahy aj cenu) tak jazera rulez... Najde sa tu este par cistych... Ale ked som v Prahe cez prazdniny tak tam jednoznacne aquaparky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1867 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 12:15 Predmet: |
|
|
Moria su fajn, ale ked hned prvy den uvidim, ze vsade plavaju meduzy, tak kupanie pre mna skoncilo . Mile potvorky, ale velmi ich nemusim. Bazeny su bezpecne, pretoze vidim, co je podo mnou , hoci pri takom preplnenom dni obcas uz ani nie je vidno...Predstavim si, kolko ludi bolo lenivych ist inteligentne na WC, kolko deti neudrzalo a kolko si do tej vody odplulo. Takze volim moznost strkoviska. Asi tak 7 km od domu mame jednu take fajne, sice tam bolo raz zakazane sa kupat, kvoli nejakemu vyskytu sinic, ale minuly rok sa nic take nepisalo a musim povedat, ze nic lepsie som nezazila. voda priezracna, tepla, z brehu sa dalo skakat, v travicke vyvalovat...parada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
devo159 Light Star

Zaslal: 17 Máj 2007, 12:21 Predmet: |
|
|
Juj bolek ani nehovooooooooor to je nieco super...a inac k tym meduzam skocil som z mola do vody a k brehu som to mal cca 400metrov a mozem ti odprisahat ze ked som zbadal tie potvory tak som po vode UTEKAL nie ze plaval ...ale nepomohlo jedna ma chytila a dost to stipalo kedze to bolo na krku a na ramene ale aj tak sranda na to spominat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1867 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 12:26 Predmet: |
|
|
Najhorsie je, ze ja mam boja aj pred tymi, co neprhlia. Ale minuly rok som sa to snazila prekonat, lebo nejaky nemec jednu meduzu drzal v ruke a vykrikoval: Medusa - gut Kamarat. Takze som ich chytala a ohadzovala s nimi brata . Ale aj tak, nic moc, plavat a zrazu byt v strede takej 50 clennej meduzej rodinky.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2007, 12:27 Predmet: |
|
|
| bolek napísal: |
Ale aj tak, nic moc, plavat a zrazu byt v strede takej 50 clennej meduzej rodinky.  |
a v polohe pri plavani genitalie prichadzaju prve na ranu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
devo159 Light Star

Zaslal: 17 Máj 2007, 12:30 Predmet: |
|
|
My chodievame k ciernemu moru a tie tam prhlia ale da sa len ked si chces zaplavat dalej od brehu tak tam je to aj nebezpecnejsie....asi 3roky dozadu co sme tam boli tak jeden chlap vytiahol z vody jednu fakt velku ale bola aj krasna(kym neuschla) ta ze uz mohla dostat cloveka aj do nemocnice
edit:\\ rodinky som steraval koncom augusta vtedy tiahli do zatok aby sa rozmnozovali |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|