|
|
|
| Autor |
Správa |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2102 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 16:27 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
K poslednej casti, najviac sa mi pacil ten song na konci  |
jj ten musím pochváliť aj ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1349 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 17:35 Predmet: |
|
|
KTO NEVIDEL 13TY DIEL, NECH NECITA
13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf .. ak som si dobre vsimol, ked sa postavil linc s whistlerom, ked odchadzali od toho stolu, linc siel so zbranou v ruke, vsade plno ludi a nikto si ho nevsimol.. wtf .. ta vymena v muzeu len na zasmiatie, vsade ludi ako nasratych, ale v tej miestnosti len oni sami... vstup do muzka cez detektor kovov, cize v miestnostiach urcite boli kamery ale ta vymena uplne nenapadna, vobec to nevyzeralo ako vymena rukojemnikov, perfektne to spravili.. wtf no a ten koniec...? inak ako zufalost by som to nenazval.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
ble ble ble
nech zije prva a druha seria ..thats all tretia.. je S H I T proste
neputava, nezaujimava.. keby tam nemali T-Baga, tak asi ani nepozeram
osobne som zacal pozerat LOST, tamto uz je ina kava
ale kazdemu kto Prison Break nepozeral este - rad odporucavam si to pozriet.. ale len tie 2 serie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 19 Feb 2008, 18:22 Predmet: |
|
|
Perfekna cast, na tento serial som si zvykla, bolo by mi luto keby skoncil. Vzila som sa do toho, ked mal Michael slzy na krajicku ja som uz revala...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Supersonic Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 301 Bydlisko: Oravské Veselé Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 18:31 Predmet: |
|
|
| toto uz je posledna cast?ci preco bol taky zaver s tou hudbou? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silmer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 560
Zaslal: 19 Feb 2008, 18:53 Predmet: |
|
|
mne sa ta cast celkom pacila...a aj ten song na konci bol fajn  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
jedine ten song (kto vie co za song to bol? meno spevacky?) bol na tej poslednej serii dobry asi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1942 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 19:58 Predmet: |
|
|
NuSuey, makaveli: Tazko pod ciernu zem sme poslali PB, ale myslim ze kvoli takym detailom sa filmy posielaju pod ciernu zem a nie serialy, aj ked priznam sa ze aj mne plno veci vadilo, ale ide o serial, oni maju na nahratie jednej casti o dost kratsi cas ako maju reziseri na film. Kusok optimizmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2364 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
3. seriu, som priebezne nesledoval, pozrel som ju za 3 dni.. Nedrzalo ma to ako 1.seria, mohol som medzi tym aj jest a robit ine veci . Stale mi vsak ten serial dokazal zvysit tep a zdvihnut adrenalin a preto nejake tie nedostatky odpustim.. Koniec neriesim, proste to tak vymysleli, keby to bolo predsa podla mojho gusta, nebolo by to ono..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2102 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
citujem
| Citácia: |
| Třináctý díl je za námi a máme pro vás dobrou zprávu. Nick Santora ve svých odpovědích řekl, že pokud chceme znát odpovědi na jednotlivé otázky, musíme se dívat na další sezónu. Zatím nedělejme žádné závěry, ale vypadá to, že by seriál mohl pokračovat. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
nech bol diel ako kolvek chybny .... *( ani mi to nevadi ) *
na konci som vyronil nejednu SLZU !!
a Sucreho mi je sakra ale sakra luto !!!
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2299 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
zla cast. nudna bez poriadneho deja, zapletky a nekvalitna a nedomyslena.... akokeby sa to snazili cim skor nejako ukoncit...
slabota...
ale aj tak sa tesim na dalsiu seriu
vela evyjasnenych otazok tam je, napriklad co zac je v skutocnosti whistler a aku ma minulost...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
elessar Amateur

Stav:  Založený: 22.08.2005 Príspevky: 26
Zaslal: 19 Feb 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
no podla mna jedna z najlepsich casti 3. serie (zaujimave ake su tu uplne antonymne nazory), v podstate je prijatelna aj ako koniec serialu (linc+LJ=happyend, Mike chce pomstu, Sucre skoncil tam, kde zacal,...) ale tiez sa da na nu nadviazat ...
chybky boli, ale to je snad jasne, ze sa v serialoch podobneho typu objavia..
a taky bonus
http://www.edisk.sk/stahni/05495/Rebekah_Del_Rio_-_Llorando__Crying_.mp3_3.24MB.html
(zaverecny track) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2817 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 22:01 Predmet: |
|
|
a je to za nami...
ak by mala 3, seria plny pocet, 22, epizod mohlo by to skoncit normalne - zasrati scenaristi
uvidime co bude...
mne sa cast celkom pacila. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9397 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2008, 23:25 Predmet: |
|
|
jeeej...
cakal som ze sa to ukonci neukoncene.. podobne ako heroes...
tato cast bola jedna z najlepsich.. niektore veci sa dozvieme az v dalsej serii alebo v dalsej casti.. napriklad to ze ako sa spojili whistler s mahonem... a co maju v plane... necakal som vobec ze tam bude whistler kto za nim dosiel
no jedno je jasne.. michael sa chce pomstit a zrejme mahone a whistler (zrejme vyradia z hry gretchen.. tak ako hovorili) si budu davat bacha popripade mu pojdu tiez po krku...
uz sa tesim...
inak tych par nezmyslov ako na tom trhovisku ci co to oblo kde linc sedel s pistolou a ked sa postavil len si ju drzal vedla tela.. to je mne jedno.. neriesim.. z toho serialu mam radost a tesim sa na kazdy diel...
len ma mrzi ze na ten nasledujuci si pockam pekne dlho...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|