Prison Break [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hrozné,Hrozné Hrozné..Fakt ak je to koniec Prison Breaku tak to ukončili viac než hrozne a ak bude 4tá séria tak to ukončili taktiež moc zle..Tipujem že bude aj 4tá..No začať ju budú mať ťažké 
Inak prison-brek.cz si trochu protirečí tak neviem čo si o tom myslieť
najprv napíšu
a potom napíšu

Inak prison-brek.cz si trochu protirečí tak neviem čo si o tom myslieť
najprv napíšu
Kód: Vybrať všetko
Podle zdroje ze zákulisí seriálu a jeho osobního názoru seriál Prison Break skončí a příští rok ho nahradí spin-off s tématem dívčího vězení.a ešte dodám ďalšiu nepozornos seriálu keď v jednej z epizód zabudli na tetovaniePřed pár dny se objevily informace, že by měl seriál možná skončit. Nick Santora napsal ihned svůj názor na toto téma. On sám doufá a pevně věří, že seriál bude nadále pokračovat 4.sérií.
-
Rammer
Light Professional
Dal ich Whistlerovi do vrecka, aby potom na nich uputal policiu.Dieg0 napísal:Osobne som nepochopil aku ulohu mali tie dva "trsatka" co majkl zobral v tom muzeu?Prosim vysvetlite
A inak, tiez sa mi nepaci ukoncenie serialu alebo serie. Som len zvedavy, dokedy to bude ludi bavit a spolocnosti budu zarabat.
-
makaveli
King
KTO NEVIDEL 13TY DIEL, NECH NECITA
13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf
.. ak som si dobre vsimol, ked sa postavil linc s whistlerom, ked odchadzali od toho stolu, linc siel so zbranou v ruke, vsade plno ludi a nikto si ho nevsimol.. wtf
.. ta vymena v muzeu len na zasmiatie, vsade ludi ako nasratych, ale v tej miestnosti len oni sami... vstup do muzka cez detektor kovov, cize v miestnostiach urcite boli kamery ale ta vymena uplne nenapadna, vobec to nevyzeralo ako vymena rukojemnikov, perfektne to spravili.. wtf
no a ten koniec...? inak ako zufalost by som to nenazval..
13ty diel strasna blbost...
najprv na tom namesti.. ti sniperi na budovach "vobec nevzbudzovali pozornost, boli nenapadni a urcite sa tam bez problemov dostali" wtf
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
Supersonic
Light Professional
-
kukiak
Addict
3. seriu, som priebezne nesledoval, pozrel som ju za 3 dni.. Nedrzalo ma to ako 1.seria, mohol som medzi tym aj jest a robit ine veci
. Stale mi vsak ten serial dokazal zvysit tep a zdvihnut adrenalin a preto nejake tie nedostatky odpustim.. Koniec neriesim, proste to tak vymysleli, keby to bolo predsa podla mojho gusta, nebolo by to ono.. 
no podla mna jedna z najlepsich casti 3. serie (zaujimave ake su tu uplne antonymne nazory), v podstate je prijatelna aj ako koniec serialu (linc+LJ=happyend, Mike chce pomstu, Sucre skoncil tam, kde zacal,...) ale tiez sa da na nu nadviazat ...
chybky boli, ale to je snad jasne, ze sa v serialoch podobneho typu objavia.
chybky boli, ale to je snad jasne, ze sa v serialoch podobneho typu objavia.
-
Šu-Do
Redeemer
jeeej...
cakal som ze sa to ukonci neukoncene.. podobne ako heroes...
tato cast bola jedna z najlepsich.. niektore veci sa dozvieme az v dalsej serii alebo v dalsej casti.. napriklad to ze ako sa spojili whistler s mahonem... a co maju v plane... necakal som vobec ze tam bude whistler kto za nim dosiel
no jedno je jasne.. michael sa chce pomstit a zrejme mahone a whistler (zrejme vyradia z hry gretchen.. tak ako hovorili) si budu davat bacha popripade mu pojdu tiez po krku...
uz sa tesim...
inak tych par nezmyslov ako na tom trhovisku ci co to oblo kde linc sedel s pistolou a ked sa postavil len si ju drzal vedla tela.. to je mne jedno.. neriesim.. z toho serialu mam radost a tesim sa na kazdy diel...
len ma mrzi ze na ten nasledujuci si pockam pekne dlho...
cakal som ze sa to ukonci neukoncene.. podobne ako heroes...
tato cast bola jedna z najlepsich.. niektore veci sa dozvieme az v dalsej serii alebo v dalsej casti.. napriklad to ze ako sa spojili whistler s mahonem... a co maju v plane... necakal som vobec ze tam bude whistler kto za nim dosiel
no jedno je jasne.. michael sa chce pomstit a zrejme mahone a whistler (zrejme vyradia z hry gretchen.. tak ako hovorili) si budu davat bacha popripade mu pojdu tiez po krku...
uz sa tesim...
inak tych par nezmyslov ako na tom trhovisku ci co to oblo kde linc sedel s pistolou a ked sa postavil len si ju drzal vedla tela.. to je mne jedno.. neriesim.. z toho serialu mam radost a tesim sa na kazdy diel...
len ma mrzi ze na ten nasledujuci si pockam pekne dlho...